- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.941
kızlar sabah sormustum ama kimseden ses çıkmadı
osteocare kullanan varmı magnezyum calsiyum vitamin d doktorum verdide sizlerdede kullanan var mı?????
kizlar boyle birsey olabilirmi yakadin hicmi anlamamis adet felan mi oldu acaba? sanirim birazcik abarti biz nelere dikkat ediyoruz bebeklerimize birsey olmasin diye:44:
Hürriyet'i Takip Et!
[h=1]4 dakika önce öğrendi ve doğurdu[/h]
30 Haziran 2011
[h=2]Sarah Ireland 23 yaşında ve İngiltere'de bir mağazada alışveriş danışmanı olarak çalışıyor. Hamile bir kadının yapmaması gereken her şeyi yapıyor. İlaç içiyor, kilo verip bir beden inceliyor, Kraliyet Düğünü kutlamaları sırasında tromboline binip zıplıyor, günlük hayatına normal bir şekilde devam ediyor. Çünkü Ireland hamile olduğunu son ana kadar fark etmiyor.[/h]
Sarah Ireland bir gece uyanıyor ve regl sancısı çektiğini zannederek bir ağrı kesici içiyor ancak ağrıları geçmeyince annesini uyandırıyor. İki saat geçtikten sonra bir ambulans çağırmaya karar veriyorlar. Ambulansdaki sağlık görevlileri ilk başta onun apandistinin patladığını düşünüyor ancak hal ve hareketlerinden genç kadının hamile olduğunu anlıyorlar.
Ambulans yolda giderken görevli bir bebek kafası gördüğünü söylüyor. Sarah Ireland bu sözle adeta şoka giriyor.
Bu sözü duyduktan 4 dakika sonra da oğlu dünyaya geliyor. Bebeğine sarılmakta güçlük çeken ve ilk etapta kabullenemeyen Sarah'ın oğlu 5 saat sonra hipotermi geçirdiği için bakım ünitesine koyuldu. Sarah ilk başta bebeğini kabullenemese de bu sorunu daha sonra aştığını ve şimdi bebeğini yanından ayırmadığını söyledi.
bizim durumlar boyle iste yubacigim bende seni arayacaktim buraya yazdigin iyi oldu.seni anliyorum canim cok sukur benim durumum seninkinden daha iyi bunu biliyorum ama iste insan bazen ne yapacagini sasiriyor.kokuda arada sirada geliyor surekli degil yani ama insani rahatsiz ediyor iste.senin esinde gercekten vurdum duymazmis sIKistir biraz yahu oyle sey olurmu sizin evdede zor buyur bebek be gulum.esin ise felan bakiyormu?
benim aldigim beyaz set 0-3 canim ya geri verip degistirmedim yikaninca ceker diye,bugun ekledigim setlerin 1.olani new baby alacagim 2.0-3 alacagim yine bugun gidecektimcarsiya yanliz basima cikamadim yine esim yanliz cikma dedi.
hafta sonunu bekliyorum
acaba bu indirim ne zamna kadar devam edecek. zaten etse bile ben alana kadar millet silir supurur. en iyisi yarin ben gidip indirimden unsex birseyler alayim indirimi kacirirsam icimde kalicak. valla hayatim esimi oyle bir siksitiracagimki gorecek o dedigim gibi Turkiyeye gitmekle tehdit edecegim onu. Turkiyede zaten annemler sagolsun beni cennette gibi yasatirlar. koca evde annem yanliz kardesim 12 saat iste gelip uyuyor zavalli sonra yine ise. ben cocugumu bu evde buyutmemeye kararliyim. normalde esime hicccc kiyamam ama canima tak dedietmesin oda.
herseyin hayirlisi olsun insallah hic gerek kalmasin. is arama calismalari hizlandi ama daha cevap veren yok. zaten is olsa butun sorunlarimiz cozulur. Allah yakin zamanda is bulmayi nasip etsin bize.
amin canim insallah bir an evvel bulur esin bir is.hem is arasa hemde bir kac saatligine part-time bir yerlerde calissa ne bileyim en azindan bir nebzede olsa yardimi olur tabi yinede esin bilir.benimkisi sadece bir oneriydi benim esim issiz kaldiginda hem is aradi hemde 2-3 saatligine hani su buyuk storage depolari varya orada calismisti haftada 200-300 almisti.onunlada simdiki evimize koltuk takimi almistik birikimimizden yememistik yani
bilemiyorumki indirimler nereye kadar devam eder ayakkabilarda felanda var indirimdeyken alabileceklerimi alayim diyorum bende.aaaabirde braunun kulaktan ates olcme makinesinden istiyordum nede olsa her bebege gerekli,pahaliydi baya mothercarede indirime girmis alabilirsem onuda alacagim.
baktim simdi yazdigim yerlere fiyatlar modellere gore degisiyor acaba hangisini alsam aksam esimi soyleyim o daha iyi arastirir.
canim bak bizim bebekler zamanlarini yakladi cok sukur. en cokta ona seviniyorum ben. senin prensesede masallah diyelim nazar degmesin.Teyzeleri biz geldikkkk. Doktor amcamızdan çok güzel haberlerle geldik. Hamd olsun Rabbime. Bebişim maşallah çok iyi. 18 hafta 3 günlük 18 cm 233 gr MaşaAllah SubhanAllah. Organları vs. herşeyi iyi dedi. 22. hafta detaylı ultrason için çağırdı ama şimdi de baktık zaten bir sorun yok dedi. 3lü ve 4lü teste gerek görmedik. Ben kullandığım ve kullanacağım ilaçları yazayım;
Ferro Sanol Demir Hapı
Decavit Vitamin
Calcimax Kalsiyum suda eriyen tablet (Devit3e gerek yok dedi)
Midem yanarsa diye Rennie verdi
Bir de balık yiyemiyorsan Marincap balık yağı içersin dedi
En önemli haber %100 kız dedi.
Çok mutluyum. Bebişlerimiz inşallah hiç bizi üzmez. Hep böyle güzel haberlerini alırız. Allahım sağlıkla ve huzurla onları bize bağışlasın.
evet canim fiyatlar degisiyor mutlaka online da bakin. amazonda 28 kusure gordum az once. birde babies r us sin sitesinde 2011 ilkbahar katalogu vardi onu indirdim ona hayran hayran bakiyorum su an.
Bende 48 kilo ile başladım şimdi 52.500 tamüç ay hiç alamamıştım son iki ay 4.5 kilo almışım hiç yememde de bir değişiklik yok aldığıma şaşırdım ama güzel oldu böyle sivilcelerimde gitti güzel oğlum güzellik kattı bana bende ayakta yatrken çok rahatlıkla hissedebiliyorum bebeğimi ama karnım dışardan hiç belli olmuyo aslında var ama anlamıyorlar hamile olduğumu
babaları konuşmayı denesin bebekleri ile özellikle 19. haftasına gelenler bizim bebeğimiz hiç hareketsizken tekme atmaya kıpırdamaya başlıyor eşim elini koyunca kulağını dayayınca oraya tekme atıyo
Herkese iyi akşamlar ancak fırsat buldum nete girmeye bugün gezmekten:)Alışveriş yaptım kendime yine çok tatlı tişörtler aldım esprili dediklerinden bir de kot pek rahata benziyor:)Mutlu oldum:)Sonra arkadaşlarla buluştuk akşama kadar oturduk bir çay bahçesinde,çok güzeldi ama bir sorun var:)Küçük çocuklu arkadaşlarım iki dakika oturamadılar anların peşinde koşmaktan:)Oyyy onlara bakarken ben yoruldum geleceğimizi gördüm kızlar:)Hayırlısı bakalım:)
Benden bu kadar bu arada ben hala 55-56 yım yani kilo almadım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?