- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.961
gunaydin herkese mutlu hamislikler. kardesim bu gun askerden geliyor yupppiiiiiiiiiiiiiiii, 1 yil 6 ay cekti, allah butun bekleyenleri kavustursun insallah. tum askerlerimiz sag saglim donsunler. biliyorsunuzdur ermenilerle muharibe durumunda oldugumuz icin her gun cok sayda sehid veriyoruz. allah hepsine rahmet eylesin. allahbir daha kimsemize yasatmasin. bu arada annemin bugun dogum gunu. tum anneleri opuyorum. ayyyy bizde anne sayilirizzz
günaydın cnm gözün aydın allah kavuştursun kardeşine inşallah.annen çifte mutluluğu bugn yaşıyo nice uzun mutlu yıllara.ayrıntılı ultrasona girdinmi cnm
canlarım nasılsınız? bebişleriniz nasıl? bizde bugün oğluşumla fırsat bulamadık şimdi açabildik ancak, genelde ev hanımları daha çok kilo alıyor sanırım, çalışan anne adaylarımız daha aktif olduğu için daha az kilo alıyor, benimde temennim hepimizin
az kilolarla doğuma girmesi, hem kilo alınca yaşam kalitemizde düşüyor bunu bu kocamn olmaya başlayan göbüşümle daha iyi anlıyorumama can sıkmayalım arkadaslar doğumdan sonrada bi topik yapar hep beraber sporla ve sağlıklı besinlerle veririz inşAllah, zaten öyle sıkı diyet yapmamayız hemencecik sütümüz kesiliverir, şimdiden şimdiden dikkat etmek lazım, mesela tatlıya aş erince meyveyle falan geçiştirsek, öyle fast food tarzı hazır gıdalar yerine tencere yemekleri yesek, daha dengeli kilo almış oluruz, ama bazende insanın canını pek istiyor o zaman da kendini tutamıyor mesela ben bu akşam totalde üc tane coca star yedim afedim di mi bana, yemek tansiyonumu şekerimi düşürdü de Rabbim başka acı dert keder vermesin olsun diyelim arada oluyor böyle şeyler bu arada annişler bebişlerimizin sağlıklı büyümesi için mutlaka peynir yumurta süt yogurt vs yememiz laızm aman ihmal etmeyelim mesela bana yogurt ayran süt türevleri dokunuyor bende laktoz süt içiyorum her gün en az yarım litre mutlaka kahvaltıda beyaz peynir ve yumurta yemeliyiz aile sağlığı merkezinde beslenme biçimimi sordum gebe hemşiresi birkaç öneride bulundu, protein kalsiyum almamız lazım birde yeşil yapraklı sabzeler çok faydalı semiz otu brokoli gibi, ihmal etmiyelim bebişlerimiz sağlıklı büyüsünler annelerin yerine onlar tosuncuk olsunlar inşAllah, öpüyorum hepinizi miniklerinizi Allah a emanetsiniz
Tüm annelere günaydın..
Dün gece eşim pcde oyun oynarken ben şiiş ayaklarımı havaya dikip elimi karnıma koyup kızımla konustum.. hadi annem bir tepki ver diye.. bak dedim bi biz kaldık.. hic banamısın demedi.. bu olay yaklasık 3 saat sürdü.. sonra uykum geldi.. yatakta eşim elimi karnıma koydu .. kızım keyfin yerindemi dedi ve demesiyle elinin altında bişey oynadı.. heyecandan napacağımızı sasırdık..sanırım kızımdı. bi dalgalanma oluyor sonra pıt diye bişey..
kızım şimdiden babacı.. kıskandın mı diyor eşimde bana.. kıskandım mı sizce.. kıskandım tabiii..hemde cok..şimdi yine tık yok..
Tüm annelere günaydın..
Dün gece eşim pcde oyun oynarken ben şiiş ayaklarımı havaya dikip elimi karnıma koyup kızımla konustum.. hadi annem bir tepki ver diye.. bak dedim bi biz kaldık.. hic banamısın demedi.. bu olay yaklasık 3 saat sürdü.. sonra uykum geldi.. yatakta eşim elimi karnıma koydu .. kızım keyfin yerindemi dedi ve demesiyle elinin altında bişey oynadı.. heyecandan napacağımızı sasırdık..sanırım kızımdı. bi dalgalanma oluyor sonra pıt diye bişey..
kızım şimdiden babacı.. kıskandın mı diyor eşimde bana.. kıskandım mı sizce.. kıskandım tabiii..hemde cok..şimdi yine tık yok..
ah ah kilo meselesi iyice şaşırdı benimde.. beslenmem aynı ama kilo alıyorum sürekli, 67,6 olmuşum bende.. bu ayıda kilo almadan bitirmekti hedefim ama sürekli alıyorum
senin kız da benimkinden
babaya tepki hemen
babacılar yaaaaa acıkınca baban versin meme dicem ben ona :)
evt aslında bende fazla yemiyorum sık acıkıyorum onlarıda ufak tefek şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum ama napalım alcaksak alacaz çaresi yokşimdilik fazla gibi geldi bana aldığım kilo ama asıl olan bundan sonra alacaklarımız sanırım
ben de öyle yapcam..
hayır bide ben kızımı ne kadar cok istedim hissettim biliyosunuz.. benim tickerım ilk günden kız bebekliydi hatırlarsanız.. o kadar istedim ve emindim .. babamızda erkek hayalindeydi.. benim kız sen git babaya tepki ver şimdi.. olacak sey mi.. ilki bana nasip olmadı yani.. ama aynı anda hissetmiş olmanın mutluluğu baska.. :) tabi hissettiğimiz sey gercekten kızımızda :)
ben yeni içmeye başladım simdilik problem yok sadece magnezyum değil içinde magnezyum, kalsiyum , vitamin d var.Canım doktorum bana geçen hafta magnezyum verdi ancak içince mide ağrısından ölecek gibi oluyorum bu gün almadım:))Düzenli olarak elevit içiyorum başka ilaç kullanmıyorum.sen magnezyumu içebiliyor musun?
insallah benimde gecer canım bacaklarım gece oldumu baslıyor basladık kullanmaya bakalım ne olacak.....bn 16 . haftmdn berı kullanıyorm canım.. ve kramplarıma kasılmalarıma ck ıyı geldı..
bende şişme filan da yok henüz.. benim kiler göbeğime yerleşen yağlar... maalesef benim ki kilo, ödem değil
göbeğimden de anlaşıldığı gibi:)
ödem de var canım benim aldığın kilonun en az 2 kilosu şişliklerin.. bide ben Adanadayken 54 kiloydum sabah işe giderken giydiğim gömleğin düğmeleri aksam patlayacak gibi olurdu ve iş yogunluğundan bırak yemeği su içemezdim.. aksam eve gelirdi 56 kiloyum .. sabah yine 54.. 2 kilo şişerdim resmen.. cok normal yani...ben diyet yapıyorum cumartesi kadın bana 400 gr vermişsin dedi.. bu sabah o kilodan 1 kilo fazlayım .. kabızlık ödem hepsi şişiriyor bide hamileliğin etkiside var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?