2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
gunaydin herkese mutlu hamislikler. kardesim bu gun askerden geliyor yupppiiiiiiiiiiiiiiii, 1 yil 6 ay cekti, allah butun bekleyenleri kavustursun insallah. tum askerlerimiz sag saglim donsunler. biliyorsunuzdur ermenilerle muharibe durumunda oldugumuz icin her gun cok sayda sehid veriyoruz. allah hepsine rahmet eylesin. allahbir daha kimsemize yasatmasin. bu arada annemin bugun dogum gunu. tum anneleri opuyorum. ayyyy bizde anne sayilirizzz

Son düzenleme:
Kreşte ‘küçük’ bir sorun var

2 yaşındaki Ece’yi bu hale getiren kreşteki akranı. Ece uyurken arkadaşı yüzünü tırmaladı, ısırdı fakat yetkililer dehşeti uzun süre fark etmedi.

ŞANLIURFA’da polis memuru Can Alıcı ile kuaför eşi Cemile Alıcı, 2 yaşındaki kızları Ece’yi 15 gün önce Esentepe Mahallesi’ndeki özel bir kreşe verdi. Geçen cuma Alıcı çiftini telefonla arayan kreş yöneticileri, “Bir sorun var. Gelmeniz gerekiyor” dedi. Kreşe giden çift, kızlarını yüzü tanınmayacak halde buldu. Çifte, Ece uyuduğu sırada 2 yaşındaki bir erkek çocuğunun yüzünü ısırıp tırmaladığı söylendi. Kızlarını hastaneye götüren aile, kreş yöneticileri hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Anne Cemile Alıcı, “Kızımın kanlar içindeki o halini görünce kendimi kaybettim. Doktorlar Ece’nin en az 6 ay güneşten korunmasını, bir sonuç alınamaması durumunda plastik cerrahi servisine yönlendirileceğini ifade etti” dedi. Kreşin yöneticileri herhangi bir açıklama yapmadı.

günaydın cnm gözün aydın allah kavuştursun kardeşine inşallah.annen çifte mutluluğu bugn yaşıyo nice uzun mutlu yıllara.ayrıntılı ultrasona girdinmi cnm

günaydın cnm gözün aydın allah kavuştursun kardeşine inşallah.annen çifte mutluluğu bugn yaşıyo nice uzun mutlu yıllara.ayrıntılı ultrasona girdinmi cnm

tesekkur ederim, evet cok mutlu 1 bucuk yillik hasret bitiyo, ben de oglusumu bekliyorum insallah 4 bucuk ay sonra kavusucam onun teskeresini doktor teyzesi verecek insallah

yok daha girmedim, bana ayda bir defa gel demisdi, eylulun ortalarina filan giderim dusundum ama once konusucam, benim kan grupum negativ oldugu icin bana bir iyne vurucak duyduyuma gore cok pahaliymis bir tanesi 200 euromuymus neymis, 6-ci ayda vurulucakmis, eylulun 12-de 5 ayim bitiyo insallah konusup gidicem. peki ya sen girdinmi bence daha erken 1 hafta daha bekle 21 hafta falan olsun da oyle git.

günaydın kızlar.....
ayy sabah tartıldım 5 kilo almışım 61dim şaşırdım birden okadar çok görünce artık gün geçtikçe daha çok alacaz sanırım

Tüm annelere günaydın..

Dün gece eşim pcde oyun oynarken ben şiiş ayaklarımı havaya dikip elimi karnıma koyup kızımla konustum.. hadi annem bir tepki ver diye.. bak dedim bi biz kaldık.. hic banamısın demedi.. bu olay yaklasık 3 saat sürdü.. sonra uykum geldi.. yatakta eşim elimi karnıma koydu .. kızım keyfin yerindemi dedi ve demesiyle elinin altında bişey oynadı.. heyecandan napacağımızı sasırdık..sanırım kızımdı. bi dalgalanma oluyor sonra pıt diye bişey..

kızım şimdiden babacı.. kıskandın mı diyor eşimde bana.. kıskandım mı sizce.. kıskandım tabiii..hemde cok..şimdi yine tık yok..

ah ah kilo meselesi iyice şaşırdı benimde.. beslenmem aynı ama kilo alıyorum sürekli, 67,6 olmuşum bende.. bu ayıda kilo almadan bitirmekti hedefim ama sürekli alıyorum

Güzel temennilerin için teşekkurler..Seninde belirttiğin gibi bu dönmelerde kalsiyum çok önemli ben süt fazla içemiyorum ama onun yerine kendi yaptıgımız doğal yogurttan bol bol yiyorum..Birde yeşil sebzelerden bu dönemlerde de tezgahlarda bol bol bulabildiğimiz semiz otu hem omega3 acısından da çok zengin soframdan pek eksik etmiyorum, yogurt, semiz otu ve salatalık ile cacık yapıyorum ve severek yiyorum ve tüm vitaminlerden alıyorum inş....Sizlerede tavsiye ederim..

ayy ne güzel:):) hissedenler bölümüne senide gönderdik yani:) eşinde çok sevinmiştir ama.. darsısı başımıza..bende bikaç gündür guruldama gibi bişiler hissediyorum ama ayırt edemiyorum bebiş mi başka bişi mi?

senin kız da benimkinden
babaya tepki hemen
babacılar yaaaaa acıkınca baban versin meme dicem ben ona :)

ah ah kilo meselesi iyice şaşırdı benimde.. beslenmem aynı ama kilo alıyorum sürekli, 67,6 olmuşum bende.. bu ayıda kilo almadan bitirmekti hedefim ama sürekli alıyorum

evt aslında bende fazla yemiyorum sık acıkıyorum onlarıda ufak tefek şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum ama napalım alcaksak alacaz çaresi yokşimdilik fazla gibi geldi bana aldığım kilo ama asıl olan bundan sonra alacaklarımız sanırım

senin kız da benimkinden
babaya tepki hemen
babacılar yaaaaa acıkınca baban versin meme dicem ben ona :)

ben de öyle yapcam..

hayır bide ben kızımı ne kadar cok istedim hissettim biliyosunuz.. benim tickerım ilk günden kız bebekliydi hatırlarsanız.. o kadar istedim ve emindim .. babamızda erkek hayalindeydi.. benim kız sen git babaya tepki ver şimdi.. olacak sey mi.. ilki bana nasip olmadı yani.. ama aynı anda hissetmiş olmanın mutluluğu baska.. :) tabi hissettiğimiz sey gercekten kızımızda :)

ödem de var canım benim aldığın kilonun en az 2 kilosu şişliklerin.. bide ben Adanadayken 54 kiloydum sabah işe giderken giydiğim gömleğin düğmeleri aksam patlayacak gibi olurdu ve iş yogunluğundan bırak yemeği su içemezdim.. aksam eve gelirdi 56 kiloyum .. sabah yine 54.. 2 kilo şişerdim resmen.. cok normal yani...ben diyet yapıyorum cumartesi kadın bana 400 gr vermişsin dedi.. bu sabah o kilodan 1 kilo fazlayım .. kabızlık ödem hepsi şişiriyor bide hamileliğin etkiside var...

böyle bu kız milleti arkadaşım
5 yaşa kadar baba baba der
anlar sona bizim kıymetimizi :)

bende şişme filan da yok henüz.. benim kiler göbeğime yerleşen yağlar... maalesef benim ki kilo, ödem değil
göbeğimden de anlaşıldığı gibi:)

Canım doktorum bana geçen hafta magnezyum verdi ancak içince mide ağrısından ölecek gibi oluyorum bu gün almadım:))Düzenli olarak elevit içiyorum başka ilaç kullanmıyorum.sen magnezyumu içebiliyor musun?
ben yeni içmeye başladım simdilik problem yok sadece magnezyum değil içinde magnezyum, kalsiyum , vitamin d var.

bn 16 . haftmdn berı kullanıyorm canım.. ve kramplarıma kasılmalarıma ck ıyı geldı..
insallah benimde gecer canım bacaklarım gece oldumu baslıyor basladık kullanmaya bakalım ne olacak.....

günaydınn güzel anneler bugün çok güzel uyandık kızımla ben tekmelerini hep hissediyorum 10 gündür falan ama babamıza birtürlü tutturamadık ama bu sabah resital yaptı costu babasına....
birde dün boynerde kelebek indirimi varmış %50 kayınvaldem çocugun seneye yaza giyeceklerini bile almış hepsi çok güzel ama çok ne yapıcam bilmiyorum bizim taraftada eşimin tarafındada kız yok heralde ondan iki anneyide duduramıyoruz:))))

bende şişme filan da yok henüz.. benim kiler göbeğime yerleşen yağlar... maalesef benim ki kilo, ödem değil
göbeğimden de anlaşıldığı gibi:)

ben dün gezmeye gittim arkadaşlarla
eve geldiğimde ayağımı oyntamıodum şişliğinden
hemmen tuzlu su operasyonu yaptım
ii gelio kızlar

benim ki erkek ama oda babacı olacak kesin... çünkü bütün çocuklar eşime bayılır, arası çok iyidir çocuklarla.. benim yeğenim bile eşimi gördümü beni unutur, aramıza girer yatar, bana sırtını döner eşime sarılır uyur bütün gece.. eşimde bunun farkında tabi.. kız da olsa erkekte olsa farketmez, nasıl olsa bana düşkün olacak diye hava atıyo:)

ayy evt ya buranın sıcakları fena maalesf(hem şişlik dediğin gibi bendede yine kabızlık başladı kaç gündür ya nerden çıktıysa oda mahvediyor insanı yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…