2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Günaydın..

Arkadaşlar henüz bebek için hazırlık yapmak erken değil mi sizce? İşinize karışmak istemem de bebek için çok heves etmek iyi değil diye biliyorum.Br şeyler alanlar yine alsın ama sakın her şeyini tam etmeyin.Benden önce annemin bir kız bebeği daha olmuş.Ailelerindeki ilk gelin ve damat olduklarından bebeğe çok özenilmiş.Babam da marangoz zaten oymalı beşikler yapmış,bütün ihtiyaçlar aylar önceden gelmiş, konu komşuya gösterilmiş hevesle.Ne yazıkki doğduktan sonra yalnızca 8 saat yaşamış.Anneciğimi hastaneden eve getirene kadar her şeyi yok etmişler evden.Ona da söylemeye kimsenin dili varmamış.Düşünsenize ne büyük hayal kırıklığı.İşte bu yüzden anneminde sıkı tembihleri sayesinde ben heveslerimi dengelemeye çalışıyorum.Allah hepimizin yavrularını korusun arkadaşlar.

Bir de size kendi sırrımı vereyim çatlaklar için ,tam giderir mi bilmem ama bakarsınız azaltır.Kantaron yağı diye bir yağ var.Biz ege'de neremiz yansa ,ciltte yaramız,lekemiz olsa onu sürerdik.Cilt hücrelerini yeniliyor.İlk olarak yengemde denedik hamiliğinde 30'un üzerinde yaşı ama bunu her gün sürdü ve çatlamadı.Tesadüf mü bilmem ama denemekte fayda var.ben de her gün sürüyorum.Şimdilik bi şey yok.

Bir kere daha söylüyorum
Allah rızası için şuraya felaketleri yazmayın. Okurken yine beynime ağrı, içime endişe girdi!
3 gün işin yoksa bunu düşün dur
biliyorum asla kötü niyet yok ama beni çok fazla etkiliyor bu tarz şeyler

arkadaşım söylediğin sey kötü birsey değil ama herkesin bir hevesi var bu zamanda zaten bebeğin herşeyini doguma kadar tamam etmek çok zor ve bazı seyler yavas yavas yapıldıkçada ekonomik olarakta bir agırlık vermez aileye ben mesala alacagım seyler belli ise indirimlerine göre alıyorum bende kendimi frenlemeye calışıyorum ama böyle yazılar okuyunca (zaten herşeye pimpirikleniyoruz hamilelikten) daha çok etkiliyor....

tamam kusura bakmayın öyleyse.Zaten hep olumlu düşünmek gerekir.İçinizi ferah tutun.Her şey yolunda gidicektir.Zaten her şeyin yolunda gitme olasılığı %90 doğa kanunlarına göre.Bunu düşünürek içinizi ferah tutun.Benim de ilk bebeğim olucak.Ben de heyecanlıyım.Aynı duyguları yaşadığım için buradayım.Hep güzel şeyler paylaşıcaz burdan merak etmeyin.Ama arada uyaralım bibirimizi yanlış bulduğumuz durumlarda,tamam?

Günaydın kızlar.

Kötü şeyler düşünmemek gerektiğini düşünüyorum ben de ama aklımızın bir kenarında Allah'a tevekkül etmemiz gerektiğini ve başımıza herşeyin gelebileceğini bulundurmamız gerektiğine de inanıyorum. adriane arkadaşımıza da uyarısı için teşekkür ederim. Bu tür olaylar o kadar çok ki. Bence hoşumuza gitmese de heveslerimizi, heyecanımızı yaşarken dua ile beklemek gerektiğini de hatırlatmış oldu. İnşallah hiçbirimizin başına böyle olaylar gelmez. Ama o olaylar da biz insanlar için imtihan vesilesi. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla bize bağışlasın.

Kızlar biz bugün yola çıkıyoruz. 2 aylık bir tatil bizi bekliyor. Çok heyecanlıyız kızımla. İnşallah fırsat bulursam gezdiğim yerlerde internete girebilirsem halinizi hatrınızı sormaya gelirim. İnşallah hepiniz sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaz tatili geçirirsiniz. Tabi kızımla biz de tatilimizi doya doya yapmayı diliyoruz. Babamız Ağustos ayına kadar sadece haftasonları bize katılabilecek ama yine de biz mutluyuz, çünkü çok sıkıldık bu şehirden, koşturmacadan, hava kirliliğinden. İnşallah güzel bir 2 ay bizi bekliyordur. Ben valizimi toparlamaya devam edeyim. Hepinizi öpüyoruz. En kısa zamanda görüşmek üzere inşallah... :80:

günaydınlarr

ewt kalsiyum çok önemli ama benim bi yakınım demir eskisliği ve kansızlık şikayetiyle doktora gitti yoğurt ve sütü yemekten yarım saat sonra yemesi gerektiğini söylemiş yoğurt ve süt demirin vucutta tutulmasını engelliyormuş bende elevitin prospektüsünde sütle ilgili buna benzer bişi okumuştum ilaçları sütle almayın yazıyordu o yüzden akşam yemeklerimde yoğurt yemiyorum bir saat sonra bir kase yiyorum ben :) ayrıca semiz otunada bayılırım canım çekti şimdi

günaydın bayanlar...umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidirler:))
geçtiğimiz günlerde dr.gittim suyu normale dönmüş bbeişimin.renkli dopleer yapıldı Allah ıma çok şükürler olsun ki herşey yolunda görünüyormış.min,k minik parmaklarını gördüm:)))).ok heycanlıydıu gerçekten.tetanoz aşımıo olucam zamanı gelmiş.1 ay sonra da şeker yüklemesi yapılcak...
ben de 5 kg almışım 21+3 haftalığım şuanda.
ama hiç aç karınla tartılmadım hep tok ve çok su içerek gittim dr.bu biraz yanıltıyor sanırım çünkü 6 ayın içeriisnde olduğumu kimse kestiremiyor
Allah hayırlı gebelik hayırllı evlat ve hayırlı doğumlar nasip etsin...

gözünüz aydın cnm tekrardan.cnm beraberiz ben de sat 12 şubattım.ben randevu aldım 11 temmuz için doktorum verdi o tarihi.o zaman a 22.haftanın içinde olcaz inşallah.arkadaşım girmiş.video vermşler anne karnında bide resim.maşallah heryeri belliydi şükür onun güzel çıkmış sonuçları inşallah bizimde öyle güzel olur sonuçlar.yarım saat flan sürüyomş ultrason oğlumun babasıyla allah nasip ederse gitcez.iğneni ihmal etme cnm.daha önce de söylemştim benim annemin de negatif o zaman iğne varmıydı bilmiyorum ama çok şükür hiç bir kardeşimde sorun olmadı.inşallah sende sorunsuz atlatırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…