- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.981
Günaydın..
Arkadaşlar henüz bebek için hazırlık yapmak erken değil mi sizce? İşinize karışmak istemem de bebek için çok heves etmek iyi değil diye biliyorum.Br şeyler alanlar yine alsın ama sakın her şeyini tam etmeyin.Benden önce annemin bir kız bebeği daha olmuş.Ailelerindeki ilk gelin ve damat olduklarından bebeğe çok özenilmiş.Babam da marangoz zaten oymalı beşikler yapmış,bütün ihtiyaçlar aylar önceden gelmiş, konu komşuya gösterilmiş hevesle.Ne yazıkki doğduktan sonra yalnızca 8 saat yaşamış.Anneciğimi hastaneden eve getirene kadar her şeyi yok etmişler evden.Ona da söylemeye kimsenin dili varmamış.Düşünsenize ne büyük hayal kırıklığı.İşte bu yüzden anneminde sıkı tembihleri sayesinde ben heveslerimi dengelemeye çalışıyorum.Allah hepimizin yavrularını korusun arkadaşlar.
Bir de size kendi sırrımı vereyim çatlaklar için ,tam giderir mi bilmem ama bakarsınız azaltır.Kantaron yağı diye bir yağ var.Biz ege'de neremiz yansa ,ciltte yaramız,lekemiz olsa onu sürerdik.Cilt hücrelerini yeniliyor.İlk olarak yengemde denedik hamiliğinde 30'un üzerinde yaşı ama bunu her gün sürdü ve çatlamadı.Tesadüf mü bilmem ama denemekte fayda var.ben de her gün sürüyorum.Şimdilik bi şey yok.
Tabiki kötü niyet yok.
Günaydın..
Arkadaşlar henüz bebek için hazırlık yapmak erken değil mi sizce? İşinize karışmak istemem de bebek için çok heves etmek iyi değil diye biliyorum.Br şeyler alanlar yine alsın ama sakın her şeyini tam etmeyin.Benden önce annemin bir kız bebeği daha olmuş.Ailelerindeki ilk gelin ve damat olduklarından bebeğe çok özenilmiş.Babam da marangoz zaten oymalı beşikler yapmış,bütün ihtiyaçlar aylar önceden gelmiş, konu komşuya gösterilmiş hevesle.Ne yazıkki doğduktan sonra yalnızca 8 saat yaşamış.Anneciğimi hastaneden eve getirene kadar her şeyi yok etmişler evden.Ona da söylemeye kimsenin dili varmamış.Düşünsenize ne büyük hayal kırıklığı.İşte bu yüzden anneminde sıkı tembihleri sayesinde ben heveslerimi dengelemeye çalışıyorum.Allah hepimizin yavrularını korusun arkadaşlar.
Bir de size kendi sırrımı vereyim çatlaklar için ,tam giderir mi bilmem ama bakarsınız azaltır.Kantaron yağı diye bir yağ var.Biz ege'de neremiz yansa ,ciltte yaramız,lekemiz olsa onu sürerdik.Cilt hücrelerini yeniliyor.İlk olarak yengemde denedik hamiliğinde 30'un üzerinde yaşı ama bunu her gün sürdü ve çatlamadı.Tesadüf mü bilmem ama denemekte fayda var.ben de her gün sürüyorum.Şimdilik bi şey yok.
arkadaşım palladiumdan canlı canlı bildirdi
yenidoğan setler 1 alana 2. %50 :)
hberiniz ola
canım istanbul için geçerli değil mi heryerde olan bir magzada mı
mother care cnm
heryerde aynıdır
tatıle gıden arkadaslar denıze havuza gırıyorlarmı eger gırıyorlarsa ne gıyıyorlar ozel hamıleler ııcn mayo varmı yoksa...
Kızlar aranızda Antalya'da yaşayan var mı?
arkadaşım palladiumdan canlı canlı bildirdi
yenidoğan setler 1 alana 2. P :)
hberiniz ola
..............................................................
tesekkur ederim, evet cok mutlu 1 bucuk yillik hasret bitiyo, ben de oglusumu bekliyorum insallah 4 bucuk ay sonra kavusucamonun teskeresini doktor teyzesi verecek insallah
yok daha girmedim, bana ayda bir defa gel demisdi, eylulun ortalarina filan giderim dusundum ama once konusucam, benim kan grupum negativ oldugu icin bana bir iyne vurucak duyduyuma gore cok pahaliymis bir tanesi 200 euromuymus neymis, 6-ci ayda vurulucakmis, eylulun 12-de 5 ayim bitiyo insallah konusup gidicem. peki ya sen girdinmi bence daha erken 1 hafta daha bekle 21 hafta falan olsun da oyle git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?