- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.001
Günaydın..
Arkadaşlar henüz bebek için hazırlık yapmak erken değil mi sizce? İşinize karışmak istemem de bebek için çok heves etmek iyi değil diye biliyorum.Br şeyler alanlar yine alsın ama sakın her şeyini tam etmeyin.Benden önce annemin bir kız bebeği daha olmuş.Ailelerindeki ilk gelin ve damat olduklarından bebeğe çok özenilmiş.Babam da marangoz zaten oymalı beşikler yapmış,bütün ihtiyaçlar aylar önceden gelmiş, konu komşuya gösterilmiş hevesle.Ne yazıkki doğduktan sonra yalnızca 8 saat yaşamış.Anneciğimi hastaneden eve getirene kadar her şeyi yok etmişler evden.Ona da söylemeye kimsenin dili varmamış.Düşünsenize ne büyük hayal kırıklığı.İşte bu yüzden anneminde sıkı tembihleri sayesinde ben heveslerimi dengelemeye çalışıyorum.Allah hepimizin yavrularını korusun arkadaşlar.
Bir de size kendi sırrımı vereyim çatlaklar için ,tam giderir mi bilmem ama bakarsınız azaltır.Kantaron yağı diye bir yağ var.Biz ege'de neremiz yansa ,ciltte yaramız,lekemiz olsa onu sürerdik.Cilt hücrelerini yeniliyor.İlk olarak yengemde denedik hamiliğinde 30'un üzerinde yaşı ama bunu her gün sürdü ve çatlamadı.Tesadüf mü bilmem ama denemekte fayda var.ben de her gün sürüyorum.Şimdilik bi şey yok.
anlamadım bacım :)
günaydın bayanlar...umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidirler:))
geçtiğimiz günlerde dr.gittim suyu normale dönmüş bbeişimin.renkli dopleer yapıldı Allah ıma çok şükürler olsun ki herşey yolunda görünüyormış.min,k minik parmaklarını gördüm:)))).ok heycanlıydıu gerçekten.tetanoz aşımıo olucam zamanı gelmiş.1 ay sonra da şeker yüklemesi yapılcak...
ben de 5 kg almışım 21+3 haftalığım şuanda.
ama hiç aç karınla tartılmadım hep tok ve çok su içerek gittim dr.bu biraz yanıltıyor sanırım çünkü 6 ayın içeriisnde olduğumu kimse kestiremiyor
Allah hayırlı gebelik hayırllı evlat ve hayırlı doğumlar nasip etsin...
tatıle gıden arkadaslar denıze havuza gırıyorlarmı eger gırıyorlarsa ne gıyıyorlar ozel hamıleler ııcn mayo varmı yoksa...
paylasimin icin tesekkur ederim canim, haklisin benim de annemlerde boyle olaylar yasanmis benden onceki 2 cocukta o yuzden ben de bir az bekliyorum ama parasini ayirip kenara koydum bile. listem de hemen hemen hazir gibi. insallah vakti zamani gelince toplu alicam.
crafty nikli arkadas benim de bir paylasimimdan rahatsiz olmusdu, arkadaslar insan kendini iyiye de kotuye de alistirmali,,, hepimiz hamileyiz ve hassasiz, burasida bir paylasim sitesi birisi dayanamaya bilir ama herkes oyle diyil ki...bu yuzden herkesin yazdigina saygi gosterelim.
paylasimin icin tesekkur ederim canim, haklisin benim de annemlerde boyle olaylar yasanmis benden onceki 2 cocukta o yuzden ben de bir az bekliyorum ama parasini ayirip kenara koydum bile. listem de hemen hemen hazir gibi. insallah vakti zamani gelince toplu alicam.
crafty nikli arkadas benim de bir paylasimimdan rahatsiz olmusdu, arkadaslar insan kendini iyiye de kotuye de alistirmali,,, hepimiz hamileyiz ve hassasiz, burasida bir paylasim sitesi birisi dayanamaya bilir ama herkes oyle diyil ki...bu yuzden herkesin yazdigina saygi gosterelim.
ben haftaya gidiyorum ve bikini aldım kendime çünkü mayado koca göbek pek hoş durmuyı bide craftyninde dediği göbişin gibi ıslak kalması ii olmaz.
günaydın bayanlar...umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidirler:))
geçtiğimiz günlerde dr.gittim suyu normale dönmüş bbeişimin.renkli dopleer yapıldı Allah ıma çok şükürler olsun ki herşey yolunda görünüyormış.min,k minik parmaklarını gördüm:)))).ok heycanlıydıu gerçekten.tetanoz aşımıo olucam zamanı gelmiş.1 ay sonra da şeker yüklemesi yapılcak...
ben de 5 kg almışım 21+3 haftalığım şuanda.
ama hiç aç karınla tartılmadım hep tok ve çok su içerek gittim dr.bu biraz yanıltıyor sanırım çünkü 6 ayın içeriisnde olduğumu kimse kestiremiyor
Allah hayırlı gebelik hayırllı evlat ve hayırlı doğumlar nasip etsin...
gözünüz aydın cnm tekrardan.cnm beraberiz ben de sat 12 şubattım.ben randevu aldım 11 temmuz için doktorum verdi o tarihi.o zaman a 22.haftanın içinde olcaz inşallah.arkadaşım girmiş.video vermşler anne karnında bide resim.maşallah heryeri belliydi şükür onun güzel çıkmış sonuçları inşallah bizimde öyle güzel olur sonuçlar.yarım saat flan sürüyomş ultrason oğlumun babasıyla allah nasip ederse gitcez.iğneni ihmal etme cnm.daha önce de söylemştim benim annemin de negatif o zaman iğne varmıydı bilmiyorum ama çok şükür hiç bir kardeşimde sorun olmadı.inşallah sende sorunsuz atlatırsın.
Arkadaşlar çok kafama takılan birşey var. Kızımın hareketlerini 16.hafta civarı civarı hissetmeye başladım pıt pıt şeklinde, hatta benzer saatlerde daha yoğun hissediyordum ve çok mutlu oluyordum, çok hareketliydi. 19.hafta civarı işyerinde üzücü şeyler yaşadım, çok moralim bozuldu. Ondan sonra bebeğimin hareketleri çok azaldı
20-21. haftalarda tatildeydik, tatilde de arada bir nadiren hareket etti. Şimdi 22. haftadayız, pazartesi işbaşı yaptığım gün uzun zamandır ilk defa bütün gün çok hareket etti çok sevindim ama sonra yine azaldı. Bir de bazılarınız dışardan görülüyor, eşim elini koyunca hissediyor diyorsunuz ya gerçekten o kadar belli olabiliyor mu dışardan? Ben elimi koyduğumda sadece karın damarlarındaki nabzı hissediyorum o kadar.
lcw ye bakayım ben.. benim göbek çıkmaz mı ki aradan:)
"bu yuzden herkesin yazdigina saygi gosterelim"
yazdıklarımı düzgün okumanı ve yorumlamanı beklerim.
Saygı göstermemezlik yapmadım ben gayet saygılı bi şekilde yeterince gergin ve endişeli olduğumu ve sizin yazdıklarınızı okuduğumda daha da endişelendiğimibelirttim
Asıl ben buna saygı bekliyorum... + sadece "birisi" olduğumu düşünmüyorum. Buradaki bir çok arkadaşım da benim gibi 100 lerce iğne haftalarca uykusuz geceler boyu mucizelerine ulaştı. Bilmiyorum sizin için bişi ifade ediyor mu ama hala her kontrolde kalbi atıyor mu acaba diye bir kalp krizi eşliğinde ekrana bakıyorum ve bu yazılanlar endişeli olan beni ve benim gibileri çok etkiliyor.
tamam canim bundan sonra RAHATSIZ OLANLAR LUTFEN OKUMASIN diye bir baslik atariz. ya da benim yazdiklarimi okumazsiniz.
bu arada siz kimin ne cektiyini nerden biliyorsunuz ki...kucagimiza alincaya kadar hepimiz endise ve korku icindeyiz canim, ben de haftalarca acaba
kafasindaki sis gectimi yoksa buyudumu diye geceler boyu agladim ama bunun icin kimlerinse yazdigina karismadim. aksine bilgilendim. o ne demek
Bilmiyorum sizin için bişi ifade ediyor mu ama hala her kontrolde kalbi atıyor mu acaba diye bir kalp krizi eşliğinde ekrana
bakıyorum bence kendinizi fazla kaptirmissiniz bu foruma yazanlarin hepsi hamile ve bebeyini seven, endise duyan anne adayi tek siz deyilsiniz. pes vallahi...
Arkadaşlar çok kafama takılan birşey var. Kızımın hareketlerini 16.hafta civarı civarı hissetmeye başladım pıt pıt şeklinde, hatta benzer saatlerde daha yoğun hissediyordum ve çok mutlu oluyordum, çok hareketliydi. 19.hafta civarı işyerinde üzücü şeyler yaşadım, çok moralim bozuldu. Ondan sonra bebeğimin hareketleri çok azaldı
20-21. haftalarda tatildeydik, tatilde de arada bir nadiren hareket etti. Şimdi 22. haftadayız, pazartesi işbaşı yaptığım gün uzun zamandır ilk defa bütün gün çok hareket etti çok sevindim ama sonra yine azaldı. Bir de bazılarınız dışardan görülüyor, eşim elini koyunca hissediyor diyorsunuz ya gerçekten o kadar belli olabiliyor mu dışardan? Ben elimi koyduğumda sadece karın damarlarındaki nabzı hissediyorum o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?