2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

paylasimin icin tesekkur ederim canim, haklisin benim de annemlerde boyle olaylar yasanmis benden onceki 2 cocukta o yuzden ben de bir az bekliyorum ama parasini ayirip kenara koydum bile. listem de hemen hemen hazir gibi. insallah vakti zamani gelince toplu alicam.
crafty nikli arkadas benim de bir paylasimimdan rahatsiz olmusdu, arkadaslar insan kendini iyiye de kotuye de alistirmali,,, hepimiz hamileyiz ve hassasiz, burasida bir paylasim sitesi birisi dayanamaya bilir ama herkes oyle diyil ki...bu yuzden herkesin yazdigina saygi gosterelim.

çok güzel bi görüntü dimi ben her gördüğümde elini kolunu oynatıyor :)çok duygulanıyorum zaten duygusal bi insandım hamilelikte iki katına cıktı :85: :) renkli ne zaman cekiliyor bana daha doktorum bişey demedi ben ongün sonra gidicem tekrar tartılma konusundada haklısın sabah saatlerinde tartılmak daha sağlıklı bilgi acısından

tatıle gıden arkadaslar denıze havuza gırıyorlarmı eger gırıyorlarsa ne gıyıyorlar ozel hamıleler ııcn mayo varmı yoksa...

ben haftaya gidiyorum ve bikini aldım kendime çünkü mayado koca göbek pek hoş durmuyı bide craftyninde dediği göbişin gibi ıslak kalması ii olmaz.

"bu yuzden herkesin yazdigina saygi gosterelim"
yazdıklarımı düzgün okumanı ve yorumlamanı beklerim.
Saygı göstermemezlik yapmadım ben gayet saygılı bi şekilde yeterince gergin ve endişeli olduğumu ve sizin yazdıklarınızı okuduğumda daha da endişelendiğimibelirttim
Asıl ben buna saygı bekliyorum... + sadece "birisi" olduğumu düşünmüyorum. Buradaki bir çok arkadaşım da benim gibi 100 lerce iğne haftalarca uykusuz geceler boyu mucizelerine ulaştı. Bilmiyorum sizin için bişi ifade ediyor mu ama hala her kontrolde kalbi atıyor mu acaba diye bir kalp krizi eşliğinde ekrana bakıyorum ve bu yazılanlar endişeli olan beni ve benim gibileri çok etkiliyor.

kimse saygısızlık etmediki güzelim..

herkes heyecanla bebeğine hazırlanıyor.. burda arkadasımız paylasmıs diğer arkadasımız da kötü seylerden bahsetmeyelim demiş..
biz belki cok rahat bulduk bebeklerimizi ama burda bi cok arkadas cok uzun yıllar beklemiş ya da cok emek vermiş stres yasamıs.. doğal olraka kötü seyler duyum stres olmak istemiyorlar.. ben hak veriyorum acıkcası
.

Ayrıca hepimiz inançlı insanlarız 3-5 body aldık diye olmuyor ki kötü seyler.. Rabbim yasatacaksa yasatıyor.. sen heveslenip almasanda olabilecek seyler bunlar.. Hepimizi bebekleri Allah'a emanet
bende erkenden hazırlık yapanlardanım..ben daha 7 haftalık hamileyken kızıma 3lü cıtcıtlı body almıstım.. halasıda 5 li takım almıs.. battaniyesini ördüm.. teyzeleri emziğini hastane cıkısını coraplarını almıs.. dün aksam odasında bazı hazırlıklar yaptık .. fazlalıkları filan attık.. zaman var daha gibi görünüyor ama bunun 1 ayı ramazan zaten.. 1 ay da calısanlar için yogun iş dönemi desek.. son 1-2 ayda kıpırdayacak halimiz kalmaz..bide iice arastırıp almayı düşününce zaman pek yok aslında..e kız anaları erken doğumuda düşünüyor..sonucta bi tek haftasonlarımız var ..calısanlar için söylüyorum.. benim gibi ailesi uzakta olanlarıda düşününce .. öyle yani..

sonucta hazırlığı şimdi ya da son 1 haftada yapmak herkesin kendi tercihi :)

ben haftaya gidiyorum ve bikini aldım kendime çünkü mayado koca göbek pek hoş durmuyı bide craftyninde dediği göbişin gibi ıslak kalması ii olmaz.

ay ben giyemiyorum bikini etekli mayalordan aldım cıktı göbeğim.. sere serpile dolastım.. ıslak kalmasın konusu önemli tabi.. giyebilen bikiniyi tercih etmeli bencedeçç

saol cnm iyiyiz inşallah hep iyilikle devam eder.renkli dopleer hç yaptırmadım nasıl bişi kalp sesinimi duyuyosun .inşallah.ben 11 temmuzda ayrıntılı renkli ultrasona gircem.tatanoz da önümüz deki hafta içi olcam.ben 19+6 ym 5 kilo aldım maalesef.24 haftayı 6 kilo ile nasıl tamamlayacam bilmiyrm

sagol canim evet ya bizde ayni gidiyor, hem sat hem ikisi de erkek...ayy yerim onlari. evet o devrle simdi ki bir deyil tabii ama bizim akrabalarda sorunlar olmus 7 cocuktan 3 kalani bile var allah korusun, bu yuzden kesin vurdurucam zaten ilk bebekte sorun olmaz diyolar ama yine de dikkatli olmaliyim. ben de demin eylul yazdim ama temmuz demek istemisdim. :44: evet o zaman 6 aya gecmis olacaksin, arkadasin icin de cok sevindim, darisi basimiza insallah, burda paylasiriz sonuclari muhtemelen ayni cikar gramlari falan. bu arada kac kilo aldin sen? ben 50-51 le hamile kaldim ve 56 yim yani 5 kilo aldim. ben ce normal cunki yalniz karinda var baska da yok.

bende bikini giyemiyorum, bu halimle mayoda gyemicem heralde, eskilere giremiyorum zaten yeni almam lazım

Arkadaşlar çok kafama takılan birşey var. Kızımın hareketlerini 16.hafta civarı civarı hissetmeye başladım pıt pıt şeklinde, hatta benzer saatlerde daha yoğun hissediyordum ve çok mutlu oluyordum, çok hareketliydi. 19.hafta civarı işyerinde üzücü şeyler yaşadım, çok moralim bozuldu. Ondan sonra bebeğimin hareketleri çok azaldı
20-21. haftalarda tatildeydik, tatilde de arada bir nadiren hareket etti. Şimdi 22. haftadayız, pazartesi işbaşı yaptığım gün uzun zamandır ilk defa bütün gün çok hareket etti çok sevindim ama sonra yine azaldı. Bir de bazılarınız dışardan görülüyor, eşim elini koyunca hissediyor diyorsunuz ya gerçekten o kadar belli olabiliyor mu dışardan? Ben elimi koyduğumda sadece karın damarlarındaki nabzı hissediyorum o kadar.

cnm benim dr 28. haftaya kadar hareketleri tutarsız olur takılmayın dedi.
Eşim sadece 1 kere hissetti. Bebeğin ii ise (dr kontrolleri nasıl?) hiççç takma kafana

Herkese günaydın kızlar :)))
Herkese hayırlı Cumalar dilerim
Rabbim tüm dularımızı kabul etsin inşaallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alıp büyütmek nasip etsin
hepinizi öpüyoruz :)

tamam canim bundan sonra RAHATSIZ OLANLAR LUTFEN OKUMASIN diye bir baslik atariz. ya da benim yazdiklarimi okumazsiniz.

bu arada siz kimin ne cektiyini nerden biliyorsunuz ki...kucagimiza alincaya kadar hepimiz endise ve korku icindeyiz canim, ben de haftalarca acaba

kafasindaki sis gectimi yoksa buyudumu diye geceler boyu agladim ama bunun icin kimlerinse yazdigina karismadim. aksine bilgilendim. o ne demek

Bilmiyorum sizin için bişi ifade ediyor mu ama hala her kontrolde kalbi atıyor mu acaba diye bir kalp krizi eşliğinde ekrana

bakıyorum
bence kendinizi fazla kaptirmissiniz bu foruma yazanlarin hepsi hamile ve bebeyini seven, endise duyan anne adayi tek siz deyilsiniz. pes vallahi...

çok abarttın ama.. tabiiki herkes bebeğini seviyo, onun için endişeleniyo.. birimizin başına kötü bişey gelse onuda konuşucaz paylaşıcaz tabiiki. ama herşey iyi giderken kötüden bahsedip canımızı sıkmaya ne gerek var dimi.. bu işi daha fazla dallandırmayın artık lütfen..

benim eşim elinikoyunca kıpırdadı ben hissettim oda hissettiğini söylüyor ne kadar dogru bilmiyorum tabii.. bide bizim dün ilkti ben hala tereddütteyim bebeğimmiydi gercekten diye.. ayıptır söylemesi kabızlıkta vardı o mu calısmaya basladı dedim kendime..

benimki 20. haftayı bekledi düşün yani.. ben hep iise no problem diyenlerdendim.. dün cok konustum en son baba sesi duyunca kızım dayanamadı ben bi tepki vereyimde bi sussunlar demiş te olabilir..3 sat kafasını şişirdim çünkü hadi bebeğim hadi diye diye :)

ama 28 den sonra dısardan hiissedildiğini söylüyorlar.. yani normalde benim eşim dısardan hissetmemiş olması lazım.. hos 2 hafta önce ben hissetmeden o hissettiğinide söylüyordu.. hadi ordan demiştim bende :) yoksa elimi koyunca bende sadece nabzımı hissediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…