- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.021
hamile bikinileri var tatlım mayo gibi ama iki parça herrr yerin kapanıo
daha rahat olur onlara bak bence
LCW de var aşaadakinden Eki Görüntüle 217687
hamile bikinileri var tatlım mayo gibi ama iki parça herrr yerin kapanıo
daha rahat olur onlara bak bence
LCW de var aşaadakinden Eki Görüntüle 217687
benim eşim elinikoyunca kıpırdadı ben hissettim oda hissettiğini söylüyor ne kadar dogru bilmiyorum tabii.. bide bizim dün ilkti ben hala tereddütteyim bebeğimmiydi gercekten diye.. ayıptır söylemesi kabızlıkta vardı o mu calısmaya basladı dedim kendime..
benimki 20. haftayı bekledi düşün yani.. ben hep iise no problem diyenlerdendim.. dün cok konustum en son baba sesi duyunca kızım dayanamadı ben bi tepki vereyimde bi sussunlar demiş te olabilir..3 sat kafasını şişirdim çünkü hadi bebeğim hadi diye diye :)
ama 28 den sonra dısardan hiissedildiğini söylüyorlar.. yani normalde benim eşim dısardan hissetmemiş olması lazım.. hos 2 hafta önce ben hissetmeden o hissettiğinide söylüyordu.. hadi ordan demiştim bende :) yoksa elimi koyunca bende sadece nabzımı hissediyorum..
Hangi LCW de var beğendimm benn güzelmişş..yeğenn..
SLM Herkese..
çok sivilcelendim yüzümde çok şükür yok ama onuz başlarım sırtımda falan çok var sizlerdede oluyomuu ??
netten alsana uğraşma
ohh hemen gelio valla bu arada 19,90 lık bi eşofman altı var laci, antrasit ve siyahı var
nasıl efil efil anlatamam size alınız giyiniz :)
netten alsana uğraşma
ohh hemen gelio valla bu arada 19,90 lık bi eşofman altı var laci, antrasit ve siyahı var
nasıl efil efil anlatamam size alınız giyiniz :)
Kreşte ‘küçük’ bir sorun var
2 yaşındaki Ece’yi bu hale getiren kreşteki akranı. Ece uyurken arkadaşı yüzünü tırmaladı, ısırdı fakat yetkililer dehşeti uzun süre fark etmedi.
ŞANLIURFA’da polis memuru Can Alıcı ile kuaför eşi Cemile Alıcı, 2 yaşındaki kızları Ece’yi 15 gün önce Esentepe Mahallesi’ndeki özel bir kreşe verdi. Geçen cuma Alıcı çiftini telefonla arayan kreş yöneticileri, “Bir sorun var. Gelmeniz gerekiyor” dedi. Kreşe giden çift, kızlarını yüzü tanınmayacak halde buldu. Çifte, Ece uyuduğu sırada 2 yaşındaki bir erkek çocuğunun yüzünü ısırıp tırmaladığı söylendi. Kızlarını hastaneye götüren aile, kreş yöneticileri hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Anne Cemile Alıcı, “Kızımın kanlar içindeki o halini görünce kendimi kaybettim. Doktorlar Ece’nin en az 6 ay güneşten korunmasını, bir sonuç alınamaması durumunda plastik cerrahi servisine yönlendirileceğini ifade etti” dedi. Kreşin yöneticileri herhangi bir açıklama yapmadı.
kimse saygısızlık etmediki güzelim..
herkes heyecanla bebeğine hazırlanıyor.. burda arkadasımız paylasmıs diğer arkadasımız da kötü seylerden bahsetmeyelim demiş..
biz belki cok rahat bulduk bebeklerimizi ama burda bi cok arkadas cok uzun yıllar beklemiş ya da cok emek vermiş stres yasamıs.. doğal olraka kötü seyler duyum stres olmak istemiyorlar.. ben hak veriyorum acıkcası
.
Ayrıca hepimiz inançlı insanlarız 3-5 body aldık diye olmuyor ki kötü seyler.. Rabbim yasatacaksa yasatıyor.. sen heveslenip almasanda olabilecek seyler bunlar.. Hepimizi bebekleri Allah'a emanet
bende erkenden hazırlık yapanlardanım..ben daha 7 haftalık hamileyken kızıma 3lü cıtcıtlı body almıstım.. halasıda 5 li takım almıs.. battaniyesini ördüm.. teyzeleri emziğini hastane cıkısını coraplarını almıs.. dün aksam odasında bazı hazırlıklar yaptık .. fazlalıkları filan attık.. zaman var daha gibi görünüyor ama bunun 1 ayı ramazan zaten.. 1 ay da calısanlar için yogun iş dönemi desek.. son 1-2 ayda kıpırdayacak halimiz kalmaz..bide iice arastırıp almayı düşününce zaman pek yok aslında..e kız anaları erken doğumuda düşünüyor..sonucta bi tek haftasonlarımız var ..calısanlar için söylüyorum.. benim gibi ailesi uzakta olanlarıda düşününce .. öyle yani..
sonucta hazırlığı şimdi ya da son 1 haftada yapmak herkesin kendi tercihi :)
ben netten bugüne kadar hiç bişey almadımm görmeden içim rahat etmezz benimm..
ben h&m nin hamile reyonundan hamile eşofman altı almıştım 39,90 a çok memnunum ,,
dediklerin çok ucuzmuşş bu bikinii ne kadar acaba mağazadan bulamazmıyım kii
ben netten bugüne kadar hiç bişey almadımm görmeden içim rahat etmezz benimm..
ben h&m nin hamile reyonundan hamile eşofman altı almıştım 39,90 a çok memnunum ,,
dediklerin çok ucuzmuşş bu bikinii ne kadar acaba mağazadan bulamazmıyım kii
çok abarttın ama.. tabiiki herkes bebeğini seviyo, onun için endişeleniyo.. birimizin başına kötü bişey gelse onuda konuşucaz paylaşıcaz tabiiki. ama herşey iyi giderken kötüden bahsedip canımızı sıkmaya ne gerek var dimi.. bu işi daha fazla dallandırmayın artık lütfen..
HALACIĞIM
hoş geldin :)
Seni ve Çağan kardeşimi öperim
Sevgiler NİL :)
bu nasil konusma tarzi boyle? belli ki sonradan foruma katilanlara anca bu kadar nazik davrana biliyorsunuz, bilginiz icin soyleyeyim ki sizin boyle taraf tutmaniz sahsen benim canimi cok sikti, allah korusun birimizin başına kötü bişey gelse onuda konuşucaz paylaşıcaz diye yazmissiniz ama siz o zaman da kalkar bizim canimizi sikma diye birlesirsiniz arkadaslarinizla. iyi gunler.
Sakin olalım kızlar. Güneş, sıcak, kilolar hepimizi etkiledi galiba. Bebişlerimizden, tepiklerden, hamile kıyafetlerinden bahsedelim. Bakın ben valiz hazırlıyorum. Mutluluktan da uçuyorum. Allah bu günlerimizi aratmasın. Daha güzel günlerimiz olsun bebişlerimizle inşallah. Pozitif düşünce ++++++++++++++ Pozitif enerji
vallahi sizden önce de bir çok kişi geldi, bir çok kişiye bu yorum yapıldı kimse bu kadar yanlış anlamaya meyilli ve agrasif davranmadı. Konuyu uzatmazsak iyi olur bence de.
sen bi söyle bakalım
biz buralarda çalışalımmmm, sen gezzz :)
yolculuk nereye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?