2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hamile bikinileri var tatlım mayo gibi ama iki parça herrr yerin kapanıo
daha rahat olur onlara bak bence

LCW de var aşaadakinden Eki Görüntüle 217687

bende bıkını gıydım bıkere ama gıttıkce buyuo gobegım bıraz cekınıom kocaman gobegımle bıdaha gırebılırmıyım dıe dusunuom bu hamıle mayolarına bı bakım bende onlar nasıl duracak bakalım

bende 20 haftaya kadar hıssetmedım dr mda anca 20 haftadan sona demırtı zaten sona yavas yavas pıtpıtlar hıssettım ama sımdı dısardan bellı oluo az da olsa yavas yavas kemıklerı guclenıo cnm zayıf atarlar baslarda sona durduramıcaz guclendıklerı zaman

SLM Herkese..

çok sivilcelendim yüzümde çok şükür yok ama onuz başlarım sırtımda falan çok var sizlerdede oluyomuu ??

Son düzenleme:
SLM Herkese..

çok sivilcelendim yüzümde çok şükür yok ama onuz başlarım sırtımda falan çok var sizlerdede oluyomuu ??

benimde yüzde olmadı ilk baş gögüslerimde şimdi de omuzlarımda var
sıcaklara bağladım ben isilik gibi

netten alsana uğraşma
ohh hemen gelio valla bu arada 19,90 lık bi eşofman altı var laci, antrasit ve siyahı var
nasıl efil efil anlatamam size alınız giyiniz :)

ahanda budur

selam kasım anaları hepinize hayırlı doğumlar
ben 2010 kasım anasıyım
süt sağma makinası almak isteyen varsa elimde sıfırdan farksız var 1 ay bile kullanamadım diye bilirim garantisi kutusu faturası herşeyi duruyo (medela mini elektrikli pompa)
90 liraya veriyorum isteyen olursa ulaşsın bana

netten alsana uğraşma
ohh hemen gelio valla bu arada 19,90 lık bi eşofman altı var laci, antrasit ve siyahı var
nasıl efil efil anlatamam size alınız giyiniz :)

ben netten bugüne kadar hiç bişey almadımm görmeden içim rahat etmezz benimm..

ben h&m nin hamile reyonundan hamile eşofman altı almıştım 39,90 a çok memnunum ,,

dediklerin çok ucuzmuşş bu bikinii ne kadar acaba mağazadan bulamazmıyım kii

ya canım şok oldum, anne baba çocugu içn çalışır ama yetkiler ne kadar ilgisisz kalmış, plastik cerrah diyorlar şaka gibi durum ne kadar ciddi, ya mafmoldum üstelik kız çocugu psikolojisi altüst olur yavrumum büyünce, Allah ım ya çocugu kimseye emanet etmiceksin.. ama çalışan anneler ne yapsın. Rabbim kimseye böyle bir dert vermesin minik ecenin de inşAllah yüzü düzelir Yüce Yaradan görünmezinden şifalar ihsan etsin, ailesine kolaylık versin.. off offf içim sıkıldı..

iyi de guzelim bak sen de etkilenmissin ama kimseye ya boyle seyler yazmayin diye karismiyosun. bende bunu demeye calisiyorum. ...bu forumun adi 2011 kasim anneleri yani sonucta kimse her yazilani okumak zorunda diyil ki

allah tum bebekleri korusun insallah, aminnnnnnnnnnnn

aslinda benim hic bir sey almamamin bir sebebi de baska, insallah yeni eve tasinicaz tadilat yaptiriyoruz kaldigimiz ev de kira oldugu icin koymaya pek fazla yer yok. yazin sonuna falan anca hazir olur ondan sonra mobilyalar sonra da oglusumun esyalari gelicek insallah. ben de calisiyorum bazen haftasonlari bile ise cagiriyolar, esim de sik sik is icin yurtdisina gidiyor ben de onsuz bir seyler yapmak istemiyorum. ama 1 bucuk aylikkken parisden oglum icin iki tane cici body almisdi. bakmaya bile kiyamiyorum. simdilik parasi ve listesi hazir gibi

bende aldım eşofman altı başka yerden ama
bunu al halam bak benden tavsiye sana efil efil yaaa

selamun aleykum canlar nasilsiniz bakim bebisler nasil umarim hersey yolundadir yaa benim kiz hic raht durmuyor uslancana daha cok yaramazlik yapiyor ne etcem bilmiom cok yoruyor beni ahh su annem bi gelsede rahtlasam acuk
siirlicim hadi gözünüz aydin canim darisi diger bekleyenlere ins.
bu ara cumaniz mubarek dualariniz kabul ola insaALLAH cicilerim hepinizi

bikini de 35 TL miş
vardır bu ara LCW lerde bi bak istersen

bu nasil konusma tarzi boyle? belli ki sonradan foruma katilanlara anca bu kadar nazik davrana biliyorsunuz, bilginiz icin soyleyeyim ki sizin boyle taraf tutmaniz sahsen benim canimi cok sikti, allah korusun birimizin başına kötü bişey gelse onuda konuşucaz paylaşıcaz diye yazmissiniz ama siz o zaman da kalkar bizim canimizi sikma diye birlesirsiniz arkadaslarinizla. iyi gunler.

vallahi sizden önce de bir çok kişi geldi, bir çok kişiye bu yorum yapıldı kimse bu kadar yanlış anlamaya meyilli ve agrasif davranmadı. Konuyu uzatmazsak iyi olur bence de.

Sakin olalım kızlar. Güneş, sıcak, kilolar hepimizi etkiledi galiba. Bebişlerimizden, tepiklerden, hamile kıyafetlerinden bahsedelim. Bakın ben valiz hazırlıyorum. Mutluluktan da uçuyorum. Allah bu günlerimizi aratmasın. Daha güzel günlerimiz olsun bebişlerimizle inşallah. Pozitif düşünce ++++++++++++++ Pozitif enerji

sen bi söyle bakalım
biz buralarda çalışalımmmm, sen gezzz :)
yolculuk nereye

sen bi söyle bakalım
biz buralarda çalışalımmmm, sen gezzz :)
yolculuk nereye

Ayyy hakikaten özelde çalışan anne adaylarına kolaylık diliyorum. Ben öğretmenlikten memnun olmadığımı daha önce de söylemiştim ama bu hamile halimle ne kadar rahat bir meslek onu anlamış oldum. Çok şükür halime. Önce memlekete gidiyorum. Karadeniz'in serin havasına kendimi verip yeşil ile mavinin buluştuğu, oksijen deposu memleketime gidiyorum. Sonra tabi ki durduğum yerde durmayıp gezmeyi planlıyoruz. Yine Karadeniz'in nadide sahillerinden birinde teyzem var, ona gitmeyi düşünüyoruz, hem ziyaret hem tatil. Çok sıcak bölgelere gitmeyi düşünmüyorum. Zaten nefes alamıyorum. Gece yastığımı değiştiriyorum burda, sıcaktan sırılsıklam oluyorum. Karadeniz'in serin havasında hamileliğimin keyfini sürmek istiyorum. İnşallah tabi. Hepinize mutlu tatiller şimdiden. Rabbim bebişlerimize sağlık versin. Bol bol tepik atsınlar, annelerini mutlu etsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…