2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
sirlicim ayy habere takıldım söylemeyi unuttum gözün aydın canım arkadaşım, bu arada kubiyi özledik ya inşAllah ttailde keyfi yerindedir meysanurcum senin ufaklık kaç yaşında? daha önceden yazmışssan ben kaçırdım, anneanesi bi an önce gelsinde yesin o cimcimeyi

Allah sağlıklı sıhatli sıfır endişeli raaappprahat bi tatil nasip etsinnn
güzel haberlerle dön :) bol bol dinlen
pek bi kıskandım vallahi :) Ama gözüm kalmadı bak :)
Dikkat et kendine bu aradaaa

iyi günler arkadaşım!!!

ayy insallah saglikli bir sekilde gidin ve gelin ben de kacmayi planliyorum ayin ortalarina falan sicaktan ve isden icim bunaliyor artik. ama esim yine yurtdisina gidicek yaaa peki biz ne zaman basbasa tatile cikicaz???

Allah sağlıklı sıhatli sıfır endişeli raaappprahat bi tatil nasip etsinnn
güzel haberlerle dön :) bol bol dinlen
pek bi kıskandım vallahi :) Ama gözüm kalmadı bak :)
Dikkat et kendine bu aradaaa

Aminnnnn. Ara sıra gelip güzel haberlerinizi alırım, sonra daha bi mutlu tatilime devam ederim inşallah. Siz de bebiklerinize iyi bakın. Şu alışveriş konusunda özellikle alacağınız ürünleri paylaşırsanız geldiğimde ben de inşallah Eylül-Ekim gibi alışverişe başlayacağım için sizden tüyoları alırım. Biraz hazıra konmak oluyor ama olsun. Ben de gezdiğim gördüğüm yerlerde marka-fiyat araştırmasını paylaşabilirim sizinle. Ay pek bi mutlu oldum bunun hayalini kurunca. İnşallah güzel günlerde kullanır bebişlerimiz aldıklarımızı/alacaklarımızı.

herkese hayırlı cumalar
nasılsınız ben iyi diyim iyi olim dün kötü bi gün geçirdim gece istifra ettim sabah kadar 5-6 kere falan sabah sağlık ocağına gittim serum takıldı sanırım hafif bi zehirlenme yaşadım bütün gün heryerim ağrıdı bugün iyiyim çok şükür hamdolsun içimdeki yavrumda yoruldu :)))

offf
dikkat et aman
tavuk fln mı yedin ne bu kadar etkiledi seni

tatile çıkıyorsun mutlu olursun tabiii:):) bende gün sayıyorum 10 günüm kaldı.. bu sıcaklardan kurtulacağım için ayrıca mutluyum... senin tatail baya uzun ama ne güzel.. benim alışveiş işide eylül - ekime kaldı galiba. etmmuzda yokum, ağustos ramazan ve çok sıcak.. gerçi burası eylülde de çok sıcak ama:)

çok geçmiş olsun canım.. bu sıcaklarda daha çok dikkat etmek lazım.. bozuk bişimi yedin acaba farketmeden

bana günah ama yaaa :)
1 hafta var temmuzun 2. haftası 1 haftayı da ağustosta kullanırım
yazıkk yazık bana :)

canım sende doğum izinlerinde çıkartırsın acısını.. yerimde olmak istemezdin emin ol:):) işsiz olduğum için tatile çıkıyorum, işim olsaydı çalışmayı tercih ederdim..

offf
dikkat et aman
tavuk fln mı yedin ne bu kadar etkiledi seni

çok teşekkürler tavuk falan yemedim herkesle aynı şeyleri yedim ama nldu anlamadım yani farklı bişeyde yemedim soğuk süt içtim ama genelde hep soğuk içiyorum

çok geçmiş olsun canım.. bu sıcaklarda daha çok dikkat etmek lazım.. bozuk bişimi yedin acaba farketmeden

teşekkürler canım bozuk olduğunu zannetmiyorum ama salgın varmış sanırım benimle beraber aynı şikayetleren 3-4 kişi daha vardı

Arkadaşlar, yazacaklarımı sadece içimdekileri dökmek için yazıyorum başka bi amacım yokk ..benim yavrum tedaviden sonra normal yolla geldii muzicee yanii gerçi ne şekilde olursa olsun bütün hamilelikler mucize ama biz fazla bekleyen anneler için olumsuzlukları duymak rahatsız edici oluyoo kendi açımdan söyliyorum kalp atışlarını duymaya gideceğimiz gün doktor kapısında bi bayan 2 hamileliğininde testlerin olumsuz çıkması sonucu sonlardırdığı falan anlattı bende susturmak terine can kulağıyla dinledimm..

sonra öyle etkilenmişimki ya benimde öyle olursa ya şöyle ya böyle..
ve ben ikiliden sonra dörtlü testimdeki hafif yükselmeyi ona bağlıyorum hep kötü düşünmeme neyseki şükürler olsun sorun çıkmadıı,Allahım kimseye yaşatmasın inşş..şimdilerde oda alıcam diyorum 1 ay önce millet buna bile çok erken yok şöyle yok böyle diyor ..ben hamileliğimin tadını bile çıkaramıyorum düşünün herşeye dikkat ediyorum kesinkikle rahat olamıyorum hep aklımda olasılıklar konuşmalarıma hatta facede paylaştığım şeylere kadar herşeye dikkat etmek zorunda hissediyorum kendimii..

Tabikii hayatta hep gzl şeyler olmuyor.. ama mucizelerine kavuşmuş taze içi kıpır kıpır annelerle güzel şeyler paylaşılmasından yanayım ..

ne olmuşş tavuktamıı yemicez başka yicek ne var ayy bıktım işyerinde dışardan söylüyoruz yemeği her öğlen aynı dert hazır hazır hazır..

yok bişi telaşlanma hemen
genelde tavuktan zehirlenir ya insan ondan sordum arkadaşım :)
bende hep dışardan yiyorum Allah'a emanet ne yapalım

ne olmuşş tavuktamıı yemicez başka yicek ne var ayy bıktım işyerinde dışardan söylüyoruz yemeği her öğlen aynı dert hazır hazır hazır..

tavuk çabuk bozulur ya ondan dedi canım.. dayanıklı bi et değil tavuk, hemen tüketilmesi lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…