- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.041
Ayyy hakikaten özelde çalışan anne adaylarına kolaylık diliyorum. Ben öğretmenlikten memnun olmadığımı daha önce de söylemiştim ama bu hamile halimle ne kadar rahat bir meslek onu anlamış oldum. Çok şükür halime.Önce memlekete gidiyorum. Karadeniz'in serin havasına kendimi verip yeşil ile mavinin buluştuğu, oksijen deposu memleketime gidiyorum. Sonra tabi ki durduğum yerde durmayıp gezmeyi planlıyoruz. Yine Karadeniz'in nadide sahillerinden birinde teyzem var, ona gitmeyi düşünüyoruz, hem ziyaret hem tatil. Çok sıcak bölgelere gitmeyi düşünmüyorum. Zaten nefes alamıyorum. Gece yastığımı değiştiriyorum burda, sıcaktan sırılsıklam oluyorum. Karadeniz'in serin havasında hamileliğimin keyfini sürmek istiyorum. İnşallah tabi. Hepinize mutlu tatiller şimdiden. Rabbim bebişlerimize sağlık versin. Bol bol tepik atsınlar, annelerini mutlu etsinler.
bu nasil konusma tarzi boyle? belli ki sonradan foruma katilanlara anca bu kadar nazik davrana biliyorsunuz, bilginiz icin soyleyeyim ki sizin boyle taraf tutmaniz sahsen benim canimi cok sikti, allah korusun birimizin başına kötü bişey gelse onuda konuşucaz paylaşıcaz diye yazmissiniz ama siz o zaman da kalkar bizim canimizi sikma diye birlesirsiniz arkadaslarinizla. iyi gunler.
Sakin olalım kızlar. Güneş, sıcak, kilolar hepimizi etkiledi galiba. Bebişlerimizden, tepiklerden, hamile kıyafetlerinden bahsedelim. Bakın ben valiz hazırlıyorum. Mutluluktan da uçuyorum. Allah bu günlerimizi aratmasın. Daha güzel günlerimiz olsun bebişlerimizle inşallah. Pozitif düşünce ++++++++++++++ Pozitif enerji
Allah sağlıklı sıhatli sıfır endişeli raaappprahat bi tatil nasip etsinnn
güzel haberlerle dön :) bol bol dinlen
pek bi kıskandım vallahi :) Ama gözüm kalmadı bak :)
Dikkat et kendine bu aradaaa
herkese hayırlı cumalar
nasılsınız ben iyi diyim iyi olim dün kötü bi gün geçirdim gece istifra ettim sabah kadar 5-6 kere falan sabah sağlık ocağına gittim serum takıldı sanırım hafif bi zehirlenme yaşadım bütün gün heryerim ağrıdı bugün iyiyim çok şükür hamdolsun içimdeki yavrumda yoruldu :)))
Aminnnnn. Ara sıra gelip güzel haberlerinizi alırım, sonra daha bi mutlu tatilime devam ederim inşallah. Siz de bebiklerinize iyi bakın. Şu alışveriş konusunda özellikle alacağınız ürünleri paylaşırsanız geldiğimde ben de inşallah Eylül-Ekim gibi alışverişe başlayacağım için sizden tüyoları alırım. Biraz hazıra konmak oluyor ama olsun.Ben de gezdiğim gördüğüm yerlerde marka-fiyat araştırmasını paylaşabilirim sizinle. Ay pek bi mutlu oldum bunun hayalini kurunca. İnşallah güzel günlerde kullanır bebişlerimiz aldıklarımızı/alacaklarımızı.
herkese hayırlı cumalar
nasılsınız ben iyi diyim iyi olim dün kötü bi gün geçirdim gece istifra ettim sabah kadar 5-6 kere falan sabah sağlık ocağına gittim serum takıldı sanırım hafif bi zehirlenme yaşadım bütün gün heryerim ağrıdı bugün iyiyim çok şükür hamdolsun içimdeki yavrumda yoruldu :)))
tatile çıkıyorsun mutlu olursun tabiii:):) bende gün sayıyorum 10 günüm kaldı.. bu sıcaklardan kurtulacağım için ayrıca mutluyum... senin tatail baya uzun ama ne güzel.. benim alışveiş işide eylül - ekime kaldı galiba. etmmuzda yokum, ağustos ramazan ve çok sıcak.. gerçi burası eylülde de çok sıcak ama:)
offf
dikkat et aman
tavuk fln mı yedin ne bu kadar etkiledi seni
çok geçmiş olsun canım.. bu sıcaklarda daha çok dikkat etmek lazım.. bozuk bişimi yedin acaba farketmeden
offf
dikkat et aman
tavuk fln mı yedin ne bu kadar etkiledi seni
kızlar sabah sormustum ama kimseden ses çıkmadı
osteocare kullanan varmı magnezyum calsiyum vitamin d doktorum verdide sizlerdede kullanan var mı?????
ne olmuşş tavuktamıı yemicez başka yicek ne var ayy bıktım işyerinde dışardan söylüyoruz yemeği her öğlen aynı dert hazır hazır hazır..
ne olmuşş tavuktamıı yemicez başka yicek ne var ayy bıktım işyerinde dışardan söylüyoruz yemeği her öğlen aynı dert hazır hazır hazır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?