2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
yok bişi telaşlanma hemen
genelde tavuktan zehirlenir ya insan ondan sordum arkadaşım :)
bende hep dışardan yiyorum Allah'a emanet ne yapalım

Allaha emanetler evet ..

Nil Hn Çağann Beyii beğeniyo muu?? nişanlılık var mı ufuktaa ..

Hem Nil büyük bunlar Zengin olurlar kızz ...

zuzuipeğin kızışı ecrinde var nişanlımı kardeşmii doğumdan sonra karar vercez.. onunladaa..

bi görelim çağanımızı helenciğim beklioruz USG fotosunu :) bi bakalım bakalım :) ayrıca babası kızımı başlıkla vercekmiş çok masraflı oldu malum onun parasını çıkartacakmış :)
kabul edio musunuz

selam arkadaslar nasilsiniz, hep buraya gelmek istiyorum arada geliyorum ama oyle icten sohbete giremedim ,burda herkes birbirini tanidigi icin ,nedense kendimi geride gorup hep takipte kaliyorum, oysa burda olmaya cok ihtiyacim var, hani baska takildigim konu var ama burasi hergun kac bilgiyle doluyor

bende bu bebegimi 8 seneden sonra tup bebek tedavisinde buldum ,insallah sonuna kadar saglikli bi sekilde dogum nasip eder Rabbim
yurt disinda oldugum icin ,okadar doktorlara gittik uzman birakmadik ama hep olumsuzdu heryerden boynu bukuk ciktik, ve sonunda karar verip kendi ulkemde tedavi gordum ve bebegime sahip oldum

bugunki hafif tartismali konu ise herkesin bebegi kiymetli herkes bisey olcak korkusu var, herkes anne olma adayi, ha ben cok zor buldum hamileligim boyuncada cok sikintilar gecirdim ama hepimiz yine ayniyiz kimse birnirini kirmadan soralim danisalim,paylasamicagimiz bisey yok hepimizin niyeti ,dilegi ayni sonucta, sadece bazi yazilari yazarken hep karsindaki insanlarida dusurek yazalim diyerek

herkese hayirli cumalar diliyorum, insallah bu guzel gunde Rabbim herkesin duasini kabul eder.

Son düzenleme:

gel canım gelll
tüpçü var burda ben luna
helen in çağanı tüp mucizesi tüpü bekleyemeyen güzel oğlumuz bizim o :)

başka yoktu değil mi ?

Son düzenleme:

göbeğimizide çektik makineyle büyükmüş fotolar diye hata verdi yükleyemedikk yaa..

çok ticarii gördükk babanızıı inşş nilciğimm ona çekmez..kanaatkar olun yahuu :))

10 yıl sonra 5 kıza bir erkek düşecekmişş biliyonuz muu??

napsın ya adam varını yoğunu döktü :)
küçültsene fotoyu
merak ettik çağanlı göbüşü

Son düzenleme:
gel canım gelll
tüpçü var burda ben luna
helen in çağanı tüp mucizesi tüpü bekleyemeyen güzel oğlumuz bizim o :)

başka yoktu değil mi ?

masallah ne guzel tupu beklemeden gelmis :)
baska olmaz olurmu, ilk bastaki listede baya kisi var onlar arasinda mutlaka vardir ama cok takilmiyolardir belki

napsın ya adam varını yoğunu döktü :)
küçültsene fotoyu
merak ettik çağanlı göbüşü

ayy benim eşimde aynı valla başlık parası olmadan vermicem diyo zor alırlar benden kızımı diyodaha şimdiden böyleyiz bakalım büyüyünce ne yapacaklar

gel canım gel..bizzde burda tanıştık sonuçta.. benim tüp bebek değil ama benimde tedaviyle oldu... sende baya uzun süre beklemişsin, sorunsuz kucağımızada alırız inşallaaaaahhhhhhhhhhhhh!!

cenneti neden annelerin ayaklari altina sermisler biliyormusunuz??? cunki o allahdan sonra bir insan yavrusuna tum marhemetini veren tek varlik, biz hep endiselerimiz, dusuncelerimizle erkeklerden farkliyiz. onceleri bende hic olumsuz seyler okumuyodum, pc-ya baksaniz hep fikralar guzel sohbetler dualar falan. bebeyim ve benim ruh halim iyi olsun diye. ama bir gun ultrasona girdiyimiz de doktor bebeyimin beyin damarlarinda sisler gordu 3 tane. bir suru ilac iyne falan yazdi. buyuyeceyi halde neler ola bileceyini anlatdi bebeyi aldirmak olu dogmak falan ve ben yikildim. cunki boyle bir seyi asla aklima bile getirememisdim. foruma da yazdim bir cogundan sorusdum, onceki haftalara baksaniz buraya da yazmisdim ama ne goren olmus ne duyan boyle bir hadiseni. sonra bebeyini kaybeden bazi annelerden filan okudum. hayatta neler neler ola bileceyini oyrendim etrafimda kimse boyle seyler soylemiyordu bana. ve bilgisizlik beni daha da kotu yapiyordu, bu konuda kimse bilmiyordu. belki okuyanlar da ilk defa duyucak. allahima cok sukur simdi iyi sisler kuculmus durumda. ama ben her gidisimde ne cekiyorum bunu allah bilir. biz kotu seyleri saklarsak olumsuzluklari gizlersek yarin bir baskasi onlem almak icin gec kala bilir.

gerçekten anlamak istememekte ısrar ediyorsun. Ama yanlış anlamaman için son bir defa daha yazacağım
derdimiz hastalıkları vs göz ardı etmek değil asla! Yaşadıkların zor, Allah yardımcın olsun rabbim evlatla sınamasın.
Benim derdim kıyafet vs ile ilintilendirilerek ölümlerin kayıpların anlatılması. Yaşananları paylaştık ve elbetteki paylaşacağız

ben de ekledim göbüşümü.. bebeğimi önde değilde arkada tasıyomusum gibi görünüyorum tövbe tövbe :)

gel canım gel..bizzde burda tanıştık sonuçta.. benim tüp bebek değil ama benimde tedaviyle oldu... sende baya uzun süre beklemişsin, sorunsuz kucağımızada alırız inşallaaaaahhhhhhhhhhhhh!!

amin canim insallah hepimiz, hepimiz icimizde en kiymetlimizi tasiyoruz insallah saglikli bi sekilde aliriz hep birlikte kucagimiza
evet baya senelerimiz gecti ama sonunda degdi insallah sonuna kadarda problemsiz guzel gecer
sen ne tadavisi gordun bu ilk sanirim

ya bu olay neden gerilime dönüştü.. crafty ile adriadne kendi aralarında güzel güzel konustular..

göbeğime yorum bekliyorum kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…