2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ya bu olay neden gerilime dönüştü.. crafty ile adriadne kendi aralarında güzel güzel konustular..

göbeğime yorum bekliyorum kızlar..

abi dur aybaşı maaş yapıom :) akşama doğru hem karnım hem popomda taşıdığım iki bebekle değilll
2 de memedeki ile 4 bebekle show yapçam :)

kizlar aslinda konuda tartisilcak yanlis anlasilcak bisey yok ama bizim hormonlar suan test calisiyo bazen elimizde olmayabiliyor

tamam bundan sonra herkes normal konuya donsun kimse kimseye cevap vermesin ,eger uzarsa mecbur bildiririm uyari almak zorunda aklir,
hadi simdi olumsuzluklari birakip hersey guzel olumlu olsun ,aynen guzel devam

Basit bi konu ne kadar büyütülmüş inanamıyorum.Gerçekten sebep olduğumu düşünüp çok üzüldüm şimdi.Ben sadece her şeyi tamamlayın dedim.Yoksa bende heves ediyorum sürekli bakıyorum kıyafete şuna buna almasamda bir şey.Tabiki heves olcak benim söylediğim şey çok farklı anlaşıldı.Neyse tekrar özür dilerim artık.Lütfen buna bi son verin kızlar ben daha çok üzülücem sebep oldum diye.Herkes zaten yapmak istediği şeyi yapmakta özgür atalarımızın sölediklerini ben biraz fazla önemsiyorum başkası önemsemez.Bi başkasının fikri başkadır ne bileyim.Bunda abartılcak bi şey yok.Herkes cidden çok hassas bir döneminde.Anlayışlı olmak gerekir.Hem cidden her şeyi oluruna bırakın her şey güzel gidicek merak etmeyin.Sağlıklı mutlu haberlerinizi bekliyoruz artık.

canım bakk senii çok iyi anlıyorumm ama ben böyle kötü şeyleri duyunca hep kötüyü düşünerek hamileliğimin tadını bile çıkaramıyorum sen benden daha güçlüsündür sende böyle bir etki bırakmaz onuda anlarım, ama ben hem kendimii hemde bebeğimi bu kötü tecrübeleri okuyarak (çünkü okumadan edemiyorum) zaten zor kavuşmuşluğun verdiği panikle huzursuz ediyorumm umarım anlatabilmişimdir..Olumlu düşünmek herzaman iyidir ve hepimiz az çok istemesekte çevremizden olumsuzlukları zaten duyuyoruz biliyoruz..Allah hepimizin yavrularınıı sağlıkla sıhhatle hayırla kucaklarımıza versinn Allahım gzl doğumlar gzl lohusalıklar sağlıklı gzl evlatlar versin hepimizee..

ben de ekledim göbüşümü.. bebeğimi önde değilde arkada tasıyomusum gibi görünüyorum tövbe tövbe :)

hay allah seni hic gulecegim yoktu tobe tobe diyelim
biz turk karilari biraz kalcali olur, e haliyle gobek one giderken kalcada pek bi geriye gidiyo bundandir
hatta bende resim cektim gecen hafta baktim kalcam zencilerin kalcasi gibi pek bi cikmis geri eklemedim vargectim
gayet iyi canim

evet canım ilk bebeğim benimde.. bende klomenle ve çatlatma iğnesiyle takip yaptırdım.. ama fazla bekletmedi bebişim. hamdolsun ki

evet canım ilk bebeğim benimde.. bende klomenle ve çatlatma iğnesiyle takip yaptırdım.. ama fazla bekletmedi bebişim. hamdolsun ki

cok sevindim canim ,bebek gercekten hic bekletmemis seni, ilk baslanilan tedaviyle baslamisin sonucun guzel cikmis, insallah bundan sonraki bebislerinde tedaviye bile gerek kalmaz

aaa neden vazgeçtinki.. görmek istiyoruz o resmi lütfeeennnn... sonuçta hepimiz koca göbekliyiz, dahada büyüyecekler, manken yok içimizde boşver.... o göbekle ben bi,le koydum:)

neyse kizlar tamam kimse moralini bozmasin. son olarak yazayim ki crafty guzelim benim derdim kiyafetler, kim neyi ne zaman almali oldugu diyil. ben baskalarinin yazdiklarina karisilmasini sevmiyorum o kadar, hatirlarsan bi kac gun once bana da aynini yapmistin. paylastigim bir bilgiyi aman boyle seyler yazmayin diye alintilamisdin, o zaman gecistirdim ama simdi de baska birine karsi gorunce dayanamadim, yoksa ne isime kimin ne yapmis oldugu. ben kimsenin isine ne karisirim ne de karisilmasini severim. her kesi opdum. craftycim umarim Kasima kadar anlasma yolunu buluriz. yoksa bebisler kendileri hall edecekler gibi. benimki deminden tekmeliyor da TUTMAYIN BENI DIYE

cnm benim dr 28. haftaya kadar hareketleri tutarsız olur takılmayın dedi.
Eşim sadece 1 kere hissetti. Bebeğin ii ise (dr kontrolleri nasıl?) hiççç takma kafana

Teşekkürler arkadaşlar, rahatladım yazdıklarınız okuyunca. Salı günü doktora ayrıntılı ultrasona gideceğiz bakalım 5 haftadan sonra hatta nerdeyse 6 hafta olacak. 4 boyutluda da göreceğiz ilk defa. O kadar merak ediyorum ki. Senin kızın fotosu çok tatlıydı maşallah Crafty :)

Hepimizin bebekleri sağlıkla doğar inşallah...

aaa neden vazgeçtinki.. görmek istiyoruz o resmi lütfeeennnn... sonuçta hepimiz koca göbekliyiz, dahada büyüyecekler, manken yok içimizde boşver.... o göbekle ben bi,le koydum:)

hic de guzelim ben manken gibiyim ama arkadan benim kalcam hic cikmamis, ama karnimi bir gorseniz one dogru ucu da sivri, yanlara dogru hic kaymiyor , duyduguma gore erkeklerde oyle olurmus.

bilmem baktim enden boydan begenmedim, valla dogru manken yok ama iste:) neyse eklerim bi gun zaten once eklemistim ondan cokbi farki yok gibi :)

seninle ilgisi yok bitanem, kendini uzme.

herkese hayirli cumalar.

hastaneden yeni geldim suraya biraz moral alayim diye girdim ama girdigime bin pisman oldum.
zaten hormonlardan ve sorunlu bir hamilelik gecirdigimden dolayi sinirlerim cok bozuk yinede herseye sukur edip dua ediyorum Rabbime.

herkesin bu bebek macerasinda aci tatli anilari var ben 1,5 yil once bebegimi kaybettim 4 aylik hamileyken normal bir dusukte yasamadim resmen dogurdum kan,revan icinde yavrum kucagima gelip onu saracagimatuvalete dustu.yakin arkadaslarimdan baska kimse bilmez bunu ailem bile bilmez kimseye anlatmadik.yavrumu oradan almak,daha neler,neler vs....yasadik cildirdik resmen esimle benim piskolojim bozuldu bir sure cok zor atlattik bu durumu.

Rabbime cok sukur simdi 2.hamileligim bebegimiz iyi Allaha sukur ama bu seferde benim sorunum var yumurtalik kisti kanseri olabilirim Allah korusun bunu icin surekli takipteyim bugunde yine ultrasona girdim.simdilik benim acimdanda hersey iyi gibi insallah boyle devam eder.kistime bakan doktor bebegimede bakiti kizima kizin olacak dedi oda,sonra plasentaya bakti emin degilim ama plasentanda kistik birseyler var dedihadi buyurun buradan yakin simdi.sali gunu gittigim doktorda plasentan asagida demisti iste aklimizda,kalbimizde bir sorun daha herseye sukurler olsun ama bizim gibi bebegine zor kavusmus anneler huzurlu bir hamilelik geciremiyor malesef onun icin diyorumki icinizi tutun.dua edelim bol,bol strese girmeyelim.

ve rica ediyorum kimsede bir,kac parca birseyler aldik diye bu kucucuk mutlulugumuzada limon sikmasin.
bizler herseyin farkindayiz bu mesajimi kimse ustune almasin cunku kimseyi kirmak istemiyorum.bizim oralarin bir lafi vardir,zaten acin yatip gucun kalkiyorum diye moralim okadar bozukki kimse ustume gelmesin.

topige sonradan gelen arkadaslarimizda kendini yabanci hissetmesinler lutfen burada hepimiz ayni duygulari paylasiyoruz.
hepinize iyigunler.

sevgilerimle....

SEN BENİM PRENSESİMİ ÜZME BOŞVERRR
+ o kistler hiççç sorun değil bak gör sen ablamda kistliydi doğumda alındı gittiii
plesenta da varsın aşada olsun bu zamana kadar sorun çıkartmadıysa çıkarmayacak gör sen

çok geçmiş olsun canım. aman yediklerimize dikkat edelim heleki bu durumda 2 kat daha dikkatli olmak lazım... ALLAH acil şifalar versin..

Kızlar merhaba. Nasıl gidiyor hamiş hamiş yaz? Biz bugün bebişimle ve babamızla doktora gittik. Herşeyimiz normal çok şükür Ancak minik sıpa bize sürpriz yaptı. Doktor amcası erkek demişti, kız çıktı Çok şaşırdık ama daha alışveriş falan yapmadığımız için tatlı bir sürpriz olarak karşıladık.

princess hoşgeldin canım.. üzme kendini sakın, o bir imtihandı ve geçti, Rabbim öyle imtihanlarla denemesin kimseyi.. Sağlıkla kucağımıza alcaz inşallah.. anneleri bu kadar heyecanlıyken bizi üzmez kuzularımız.. doğumda alınır gider kistinde takma kafana, düzenli kontrollerine git tedbir amaçlı, yeter..

prensesim canim insallah bisey olmaz cok zaman hamilelik sirasinda yasananlar dogumda bitiyo ve tam tersi oluyo
onceki olayin cok uzdu hepimizi ama iste gecmise degilde gelecege bakicaz mecbur icimizdeki yaralar gitmesede, bak bu bebegin simdiye kadar sana tutundu zaten bundan sonra seni birakmaz ve tehlikeli biseyin olmaz
insallah dualarimdasin sagkli bisekilde bebegini alirsin kucagina

aaa neden böyle değiştiki anlamadım şimdi bizde şüpheye düştük ben iki ayrı doktora muayene oldum ikisi de birbirinden habersiz kız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…