- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.081
ya bu olay neden gerilime dönüştü.. crafty ile adriadne kendi aralarında güzel güzel konustular..
göbeğime yorum bekliyorum kızlar..
cenneti neden annelerin ayaklari altina sermisler biliyormusunuz??? cunki o allahdan sonra bir insan yavrusuna tum marhemetini veren tek varlik, biz hep endiselerimiz, dusuncelerimizle erkeklerden farkliyiz. onceleri bende hic olumsuz seyler okumuyodum, pc-ya baksaniz hep fikralar guzel sohbetler dualar falan. bebeyim ve benim ruh halim iyi olsun diye. ama bir gun ultrasona girdiyimiz de doktor bebeyimin beyin damarlarinda sisler gordu 3 tane. bir suru ilac iyne falan yazdi. buyuyeceyi halde neler ola bileceyini anlatdi bebeyi aldirmak olu dogmak falan ve ben yikildim. cunki boyle bir seyi asla aklima bile getirememisdim. foruma da yazdim bir cogundan sorusdum, onceki haftalara baksaniz buraya da yazmisdim ama ne goren olmus ne duyan boyle bir hadiseni. sonra bebeyini kaybeden bazi annelerden filan okudum. hayatta neler neler ola bileceyini oyrendim etrafimda kimse boyle seyler soylemiyordu bana. ve bilgisizlik beni daha da kotu yapiyordu, bu konuda kimse bilmiyordu. belki okuyanlar da ilk defa duyucak. allahima cok sukur simdi iyi sisler kuculmus durumda. ama ben her gidisimde ne cekiyorum bunu allah bilir. biz kotu seyleri saklarsak olumsuzluklari gizlersek yarin bir baskasi onlem almak icin gec kala bilir.
ben de ekledim göbüşümü.. bebeğimi önde değilde arkada tasıyomusum gibi görünüyorum tövbe tövbe :)
amin canim insallah hepimiz, hepimiz icimizde en kiymetlimizi tasiyoruz insallah saglikli bi sekilde aliriz hep birlikte kucagimiza
evet baya senelerimiz gecti ama sonunda degdi insallah sonuna kadarda problemsiz guzel gecer
sen ne tadavisi gordun bu ilk sanirim
evet canım ilk bebeğim benimde.. bende klomenle ve çatlatma iğnesiyle takip yaptırdım.. ama fazla bekletmedi bebişim. hamdolsun ki
hay allah seni hic gulecegim yoktutobe tobe diyelim
biz turk karilari biraz kalcali olur, e haliyle gobek one giderken kalcada pek bi geriye gidiyobundandir
hatta bende resim cektim gecen hafta baktim kalcam zencilerin kalcasi gibi pek bi cikmis geri eklemedim vargectim
gayet iyi canim
cnm benim dr 28. haftaya kadar hareketleri tutarsız olur takılmayın dedi.
Eşim sadece 1 kere hissetti. Bebeğin ii ise (dr kontrolleri nasıl?) hiççç takma kafana
benim eşim elinikoyunca kıpırdadı ben hissettim oda hissettiğini söylüyor ne kadar dogru bilmiyorum tabii.. bide bizim dün ilkti ben hala tereddütteyim bebeğimmiydi gercekten diye.. ayıptır söylemesi kabızlıkta vardı o mu calısmaya basladı dedim kendime..
benimki 20. haftayı bekledi düşün yani.. ben hep iise no problem diyenlerdendim.. dün cok konustum en son baba sesi duyunca kızım dayanamadı ben bi tepki vereyimde bi sussunlar demiş te olabilir..3 sat kafasını şişirdim çünkü hadi bebeğim hadi diye diye :)
ama 28 den sonra dısardan hiissedildiğini söylüyorlar.. yani normalde benim eşim dısardan hissetmemiş olması lazım.. hos 2 hafta önce ben hissetmeden o hissettiğinide söylüyordu.. hadi ordan demiştim bende :) yoksa elimi koyunca bende sadece nabzımı hissediyorum..
bende 20 haftaya kadar hıssetmedım dr mda anca 20 haftadan sona demırtı zaten sona yavas yavas pıtpıtlar hıssettım ama sımdı dısardan bellı oluo az da olsa yavas yavas kemıklerı guclenıo cnm zayıf atarlar baslarda sona durduramıcaz guclendıklerı zaman
aaa neden vazgeçtinki.. görmek istiyoruz o resmi lütfeeennnn... sonuçta hepimiz koca göbekliyiz, dahada büyüyecekler, manken yok içimizde boşver.... o göbekle ben bi,le koydum:)
aaa neden vazgeçtinki.. görmek istiyoruz o resmi lütfeeennnn... sonuçta hepimiz koca göbekliyiz, dahada büyüyecekler, manken yok içimizde boşver.... o göbekle ben bi,le koydum:)
Basit bi konu ne kadar büyütülmüş inanamıyorum.Gerçekten sebep olduğumu düşünüp çok üzüldüm şimdi.Ben sadece her şeyi tamamlayın dedim.Yoksa bende heves ediyorum sürekli bakıyorum kıyafete şuna buna almasamda bir şey.Tabiki heves olcak benim söylediğim şey çok farklı anlaşıldı.Neyse tekrar özür dilerim artık.Lütfen buna bi son verin kızlar ben daha çok üzülücem sebep oldum diye.Herkes zaten yapmak istediği şeyi yapmakta özgür atalarımızın sölediklerini ben biraz fazla önemsiyorum başkası önemsemez.Bi başkasının fikri başkadır ne bileyim.Bunda abartılcak bi şey yok.Herkes cidden çok hassas bir döneminde.Anlayışlı olmak gerekir.Hem cidden her şeyi oluruna bırakın her şey güzel gidicek merak etmeyin.Sağlıklı mutlu haberlerinizi bekliyoruz artık.
herkese hayirli cumalar.
hastaneden yeni geldim suraya biraz moral alayim diye girdim ama girdigime bin pisman oldum.
zaten hormonlardan ve sorunlu bir hamilelik gecirdigimden dolayi sinirlerim cok bozuk yinede herseye sukur edip dua ediyorum Rabbime.
herkesin bu bebek macerasinda aci tatli anilari var ben 1,5 yil once bebegimi kaybettim 4 aylik hamileyken normal bir dusukte yasamadim resmen dogurdum kan,revan icinde yavrum kucagima gelip onu saracagimatuvalete dustu.yakin arkadaslarimdan baska kimse bilmez bunu ailem bile bilmez kimseye anlatmadik.yavrumu oradan almak,daha neler,neler vs....yasadik cildirdik resmen esimle benim piskolojim bozuldu bir sure cok zor atlattik bu durumu.
Rabbime cok sukur simdi 2.hamileligim bebegimiz iyi Allaha sukur ama bu seferde benim sorunum var yumurtalik kisti kanseri olabilirim Allah korusun bunu icin surekli takipteyim bugunde yine ultrasona girdim.simdilik benim acimdanda hersey iyi gibi insallah boyle devam eder.kistime bakan doktor bebegimede bakiti kizima kizin olacak dedi oda,sonra plasentaya bakti emin degilim ama plasentanda kistik birseyler var dedihadi buyurun buradan yakin simdi.sali gunu gittigim doktorda plasentan asagida demisti iste aklimizda,kalbimizde bir sorun daha herseye sukurler olsun ama bizim gibi bebegine zor kavusmus anneler huzurlu bir hamilelik geciremiyor malesef onun icin diyorumki icinizi tutun.dua edelim bol,bol strese girmeyelim.
ve rica ediyorum kimsede bir,kac parca birseyler aldik diye bu kucucuk mutlulugumuzada limon sikmasin.
bizler herseyin farkindayiz bu mesajimi kimse ustune almasin cunku kimseyi kirmak istemiyorum.bizim oralarin bir lafi vardir,zaten acin yatip gucun kalkiyorum diye moralim okadar bozukki kimse ustume gelmesin.
topige sonradan gelen arkadaslarimizda kendini yabanci hissetmesinler lutfen burada hepimiz ayni duygulari paylasiyoruz.
hepinize iyigunler.
sevgilerimle....
herkese hayırlı cumalar
nasılsınız ben iyi diyim iyi olim dün kötü bi gün geçirdim gece istifra ettim sabah kadar 5-6 kere falan sabah sağlık ocağına gittim serum takıldı sanırım hafif bi zehirlenme yaşadım bütün gün heryerim ağrıdı bugün iyiyim çok şükür hamdolsun içimdeki yavrumda yoruldu :)))
Kızlar merhaba. Nasıl gidiyor hamiş hamiş yaz? Biz bugün bebişimle ve babamızla doktora gittik. Herşeyimiz normal çok şükürAncak minik sıpa bize sürpriz yaptı. Doktor amcası erkek demişti, kız çıktı Çok şaşırdık ama daha alışveriş falan yapmadığımız için tatlı bir sürpriz olarak karşıladık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?