- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.101
herkese hayirli cumalar.
hastaneden yeni geldim suraya biraz moral alayim diye girdim ama girdigime bin pisman oldum.
zaten hormonlardan ve sorunlu bir hamilelik gecirdigimden dolayi sinirlerim cok bozuk yinede herseye sukur edip dua ediyorum Rabbime.
herkesin bu bebek macerasinda aci tatli anilari var ben 1,5 yil once bebegimi kaybettim 4 aylik hamileyken normal bir dusukte yasamadim resmen dogurdum kan,revan icinde yavrum kucagima gelip onu saracagimatuvalete dustu.yakin arkadaslarimdan baska kimse bilmez bunu ailem bile bilmez kimseye anlatmadik.yavrumu oradan almak,daha neler,neler vs....yasadik cildirdik resmen esimle benim piskolojim bozuldu bir sure cok zor atlattik bu durumu.
Rabbime cok sukur simdi 2.hamileligim bebegimiz iyi Allaha sukur ama bu seferde benim sorunum var yumurtalik kisti kanseri olabilirim Allah korusun bunu icin surekli takipteyim bugunde yine ultrasona girdim.simdilik benim acimdanda hersey iyi gibi insallah boyle devam eder.kistime bakan doktor bebegimede bakiti kizima kizin olacak dedi oda,sonra plasentaya bakti emin degilim ama plasentanda kistik birseyler var dedihadi buyurun buradan yakin simdi.sali gunu gittigim doktorda plasentan asagida demisti iste aklimizda,kalbimizde bir sorun daha herseye sukurler olsun ama bizim gibi bebegine zor kavusmus anneler huzurlu bir hamilelik geciremiyor malesef onun icin diyorumki icinizi tutun.dua edelim bol,bol strese girmeyelim.
ve rica ediyorum kimsede bir,kac parca birseyler aldik diye bu kucucuk mutlulugumuzada limon sikmasin.
bizler herseyin farkindayiz bu mesajimi kimse ustune almasin cunku kimseyi kirmak istemiyorum.bizim oralarin bir lafi vardir,zaten acin yatip gucun kalkiyorum diye moralim okadar bozukki kimse ustume gelmesin.
topige sonradan gelen arkadaslarimizda kendini yabanci hissetmesinler lutfen burada hepimiz ayni duygulari paylasiyoruz.
hepinize iyigunler.
sevgilerimle....
herkese hayirli cumalar.
Rabbime cok sukur simdi 2.hamileligim bebegimiz iyi Allaha sukur ama bu seferde benim sorunum var yumurtalik kisti kanseri olabilirim Allah korusun bunu icin surekli takipteyim bugunde yine ultrasona girdim.simdilik benim acimdanda hersey iyi gibi insallah boyle devam eder.kistime bakan doktor bebegimede bakiti kizima kizin olacak dedi oda,sonra plasentaya bakti emin degilim ama plasentanda kistik birseyler var dedihadi buyurun buradan yakin simdi.sali gunu gittigim doktorda plasentan asagida demisti iste aklimizda,kalbimizde bir sorun daha herseye sukurler olsun ama bizim gibi bebegine zor kavusmus anneler huzurlu bir hamilelik geciremiyor malesef onun icin diyorumki icinizi tutun.dua edelim bol,bol strese girmeyelim.
sevgilerimle....
[sıze=3][/sıze] merhaba bayanlar beni de alın aranıza
Zorlu bi tedavi sürecinin ardından tüp bebekle hamile kaldım
bi sorun çıkmazsa kasım sonu kızımı bekliyorum bende :)
hoşgeldinnn
tüpler genelde kız oluo tezim doğrulanıo :)
hosgeldin canim sefa getirdin... Oglum kizini selamliyor bak bak bi de gul veriyor .
evet cogunlukla kiz oluyomus, biz tup bebekle kalanlarin baya kiz cok erkegimiz az galiba dogrulaniyo :)
hoşgeldinnn
tüpler genelde kız oluo tezim doğrulanıo :)
kızzzzz crafty Allah seni emi
bende seni gözümde böyle balon gibi canlandırmaya başlamıştım inanki
neren şişko senin
vallaha ben 50 kilo ile kaldım şuan (67 falanım belkide daha fazla)
inanki senden şişikimmmmm
niye bu kadar kilo alıyorum bennnnnnnnn
erkekler karaborsa zaten seve seve alırız gülünü :)
kasım annelerinde çoğunluk kızlarda
ben 90 a vurdum bacım yaaa :)
boy var az Allah'tan yırtıom :)
kızlar gittikçe artıyo, bizim oğlanlar karaborsaya düşecek :):)
benim etrafımda tüp bebek yaptıranlaında çoğu kız.. demekki sizin tez baya doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?