2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
herkese hayirli cumalar arkadaslar

princescim canim seninle beraber bizde burda endiselerini paylasiyoruz. Ilk yavrunu unutman mumkun degil ama elinden geldigince aklina getirmemeyeye calis hep guzel seyler dusun. Benim hayat felsefem budur hep iyi seyler dusunup Allahtan herseyin hayirlisini dilemek eger basimiza kotu birsey gelirse olanlara razi gelmek ve yine suketmek. Inaniyorumki sen saglikla bu cocugu kucagina alacaksin ve kistlerdende kurtulacaksin ve bu endiseli gunleri tebessumle hatirlayacaksin.

Princess bencede üzme kendini. senin moralini her koşulda yüksek tutman lazım. yüce mevlam çok büyük bol bol duanı et. herkesin dediği gibi bende doğumda sorun olmayacağını kistlerin alınacağını düşünüyorum. bebeğin için hep yüzün gülsün..

Öncelikle çok geçmiş olsun.. bende seninle aynı şeyi yaşadım..
ekim ayında 4 aylık bebeğimin kalbi durdu, doğum gibi kürtaj yaptılar..
bilirim nasıl zor bişey oldunu..ama şükür ki şuan göbüşümüzde meleklerimiz var.
ve onlar çok sağlıklı ve hayırlı bi evlar olacaklar bizlere Allah'ın izniyle..
üzme sakın kendini..

allah yardimcin olsun guzelim, uzme kendini kist deme ya ben de cok korkuyorum, bebeyimin beyninde gorulmusdu bir ay once tam 3 tane, ama cok sukur simdi kuculduler, senin yumurtaliklarindaymis, bir haberde duymusdum bebek dogunca annesinde olan kistler de iyilesmis eminim sen de de oyle olucak, plasenta 7 aya kadar asagi yukari ola bilirmis ama sonda duzelicek emin ol. pek ayak uste durma. dinlen. sag saglim alicaksin kizini kucagina. insallah. ben kendi adima sag saglim 7 aylik olalim baska bir sey istemem diyorum 7 ay sonra bebeklerin yasama ihtimali daha da yukselirmis.

1-ci bebeyin icin cok uzuldum ama meleyin goylerde ve mutlu. allah her seyin iyisini bilir. dualarim seninle.

bende yarın gidiyorum kontrole ihşallahhhhh
ayrıntılı yapar diye umuyorum 20 olucam tam yani 21. gebelik haftası oluyor
e bir hafta falan önde gözüküyor hep ultrasonda 22 olmuş olur
yapar ihşallahhh güzel güzel görürüz bebikimizi

[sıze=3][/sıze] merhaba bayanlar beni de alın aranıza
Zorlu bi tedavi sürecinin ardından tüp bebekle hamile kaldım
bi sorun çıkmazsa kasım sonu kızımı bekliyorum bende :)

kızzzzz crafty Allah seni emi
bende seni gözümde böyle balon gibi canlandırmaya başlamıştım inanki
neren şişko senin
vallaha ben 50 kilo ile kaldım şuan (67 falanım belkide daha fazla)
inanki senden şişikimmmmm
niye bu kadar kilo alıyorum bennnnnnnnn

Son düzenleme:

ben 90 a vurdum bacım yaaa :)
boy var az Allah'tan yırtıom :)

kızlar gittikçe artıyo, bizim oğlanlar karaborsaya düşecek :):)
benim etrafımda tüp bebek yaptıranlaında çoğu kız.. demekki sizin tez baya doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…