2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
masallah ne guzel tupu beklemeden gelmis :)
baska olmaz olurmu, ilk bastaki listede baya kisi var onlar arasinda mutlaka vardir ama cok takilmiyolardir belki

3 yıl önce başarısız aşılama ve tüp denemesinden sonra ocak ayında tatilde gittim aiılama için...
amaç tüp rapaoru almak için 2. aşılamayı yaptırmaktı....
gittim bekle bekle gelmedi adetim...
geri döndüm bende....
adet oldum sonra veee bir daha olmadım...
benim 7. yılım...

Bende öyle bir sürprizle karşılaşmıştım iki farklı dr görünüyorum ilk dr erkek gibi demişti ama benim içime doğan nedense hep kız gibi demiştim(ekşiyi çok yediğimden belki:))),iki hafta sonra diger dr kız oldugunu söyleyince bizde şaşırdık ve içime doğanda çıkmış oldu:)) ..Sağlıklı olsunda yavrularımız cinsiyet farketmez..

tebrikler canim her sey normalmis ne guzel, onceleri ben de kiz istiyodum ama erkek oldugunu soylediler hatta resimde pipisi bile gorunuyo artik oglum gibi seviyorum tekrardan kiz ciksa ne yaparim hic bilmem. ama keske hep boyle surpriz haberler alsak bir birimizden

prensesim sen kafana takma hiç bişeyi.. ferah tut içini.. kist mist bize sökmez.. aslanlar gibi dogurursun bebeğini.. plasentanın asagıda olması anormal bi durum değil.. kız bebeklerinde olabiliyormus diye duymustum ben.. cok cok normal değil sezeryan yaparsın ki senin zaten sezeryan olacaktı diye hatırlıyorum.. üzme yeğenimi..

Kızlar bakın göbüşümee crafyt eklemişş :))

ay gördüm gördüm pek bi yakısmıs masallah...

[sıze=3][/sıze] merhaba bayanlar beni de alın aranıza
Zorlu bi tedavi sürecinin ardından tüp bebekle hamile kaldım
bi sorun çıkmazsa kasım sonu kızımı bekliyorum bende :)

aldık gitti güzelim.. hosgeldin sende meleğinde...

aaa neden böyle değiştiki anlamadım şimdi bizde şüpheye düştük ben iki ayrı doktora muayene oldum ikisi de birbirinden habersiz kız dedi

Vlla zaten benim doktorum %70 erkek demişti. Noktalı virgül gibi bişey gördüm falan dedi ama bu kez gayet net olarak vajinasını gördü, resmini bile çekti edepsiz doktor amcası Bu kez %96 dedi, 40 yıllık meslek hayatımda %96 dediklerimin hiçbiri değişmedi dedi bi de. Eşim çok şaşırdı ama ben düşündükçe sevindim çok Senin değişmez Canım herhalde ya. Baksana iki doktor da kız demiş.

acayip ciddi bi süpriz olmuş yaaa..
ama tabi alışveriş yapmadan önce öğrenildiği iyi olmuş..
kız erkek farketmez canım, önemli olan sağıklı olması tabiki..
sağlıklı olmasına sevindim..
organ taraması yaptıran var mı??
ben 2 hafta sonra yaptırıcam bakalım ne olacak...
umarım bi problem çıkmaz..

Kızlar merhaba.herşey çok güzel derken bize nazar değdi heralde.geçen gün otururken aniden karnıma bir ağrı girdi ama çok kötüydü.geçer diye bekledik ama 5dk falan geçmedi.hemen acile gittik doktor test verdi hemen yaptırdık mikrop kapmışım çok su içip atman lazım dedi.şimdi günde 4-5lt su içiorum.ama bebişim beni çok korkuttu.
ben 3kilo almışım,çok şükür oğlumda çok ii.kıpır kıpırdı ben hep doktora gitmediren tatlı bişeyler yiyorum oğlum çıldırıor resmen yerinde durmuor.ayrıca artık hareketlerinide rahatlıkla hissediorum.beni çok mutlu edior saolsun.ya arkadaşlar öle bişey yaşadık işllh bir daha tekrarlanmaz.şimdi eşimde memlekette kalmamı istemior bakalım nasıl ikna edeceğim.öptm hepinizi

hayretler içinde okudum geçmişi çok yorum yapmayacagım ama sabah yazmıstım dersim vardı çıkmak zorunda kalmıştım ama eklemek isterim bende konu farklı yerlere kaymış herkes herseyi düşünüyor bence bebekleri için kasım bebeklerinin cicileri forumunda bile saglıkla giyerler insallah diye yazıyoruz ve birçok kisinin bebeğini görmeye gittiğinde hersey yolunda olmasına ragmen endişeleniyor benim mesela bir problemim yok ve allaha çok şükür aratmadı ve hatta ilk denememizde geldi denizim ama her doktora gittiğimde önce tansiyonuma bakıyor ellerim titriyor 15 e 8 çıkıyor ama bebeğimi gördükten sonra tansiyonum normale düşüyor 10a6 doktorum bile alıştı yani kimse kimsenin sıkıntısını bilemez ama burada güzel seyler konusuldugunda hepimiz pozitif oluyoruz iyi düşün iyi olsun bn bundan yanayım boşyyerede kırmayalım birbirimizi.....

crafty helen göbüşlere bayıldım bende koyarım yakında gayet formundayız bizde denizle özellikle 2 gündür maşallahımız var..

birde bi arkadasım antalya da yasayan var mı demiş geçmişe dönemiyorum suan evet biz kızımla antalya dan katılıyoruz aranıza....

:)
yarısı göbek yarısı bebek bizimkilerin :)

kocaman olmasından da o kadar mutluyum ki aslında
zaten nasipse tek hamileliğim olacak
ohh keyfini süriim :)

Allah bilir canım .. bana senin 2. ci normal yolla gelir gibi geliyor.. benim kuzenimin öyle oldu.. tüple 3üz oldu arkasından doğal hamile kaldı..darısı sana olur inşallah Nilin kardeside olur..

kocaman olmasından da o kadar mutluyum ki aslında
zaten nasipse tek hamileliğim olacak
ohh keyfini süriim :)
sefan olsun....
canım valla biran önce çıksın istiyodum bende tarifsiz bir gurur duyma durumu var yani artık otobüste bile yer veriyolar daha çok hosuma gidiyor:)))..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…