- 10 Temmuz 2009
- 2.466
- 416
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.121
benimde tüp ama oğluşum olcak kısmetse.benimki teze uymuyor:)
masallah ne guzel tupu beklemeden gelmis :)
baska olmaz olurmu, ilk bastaki listede baya kisi var onlar arasinda mutlaka vardir ama cok takilmiyolardir belki
Kızlar merhaba. Nasıl gidiyor hamiş hamiş yaz? Biz bugün bebişimle ve babamızla doktora gittik. Herşeyimiz normal çok şükürAncak minik sıpa bize sürpriz yaptı. Doktor amcası erkek demişti, kız çıktı Çok şaşırdık ama daha alışveriş falan yapmadığımız için tatlı bir sürpriz olarak karşıladık.
Kızlar merhaba. Nasıl gidiyor hamiş hamiş yaz? Biz bugün bebişimle ve babamızla doktora gittik. Herşeyimiz normal çok şükürAncak minik sıpa bize sürpriz yaptı. Doktor amcası erkek demişti, kız çıktı Çok şaşırdık ama daha alışveriş falan yapmadığımız için tatlı bir sürpriz olarak karşıladık.
3 yıl önce başarısız aşılama ve tüp denemesinden sonra ocak ayında tatilde gittim aiılama için...
amaç tüp rapaoru almak için 2. aşılamayı yaptırmaktı....
gittim bekle bekle gelmedi adetim...
geri döndüm bende....
adet oldum sonra veee bir daha olmadım...
benim 7. yılım...[/
ne güzel, ne kıymetli bi bebek.... Allah sağlıkla kucağımızda göstersin.. ben 1,5 yıl kadar korunmadım ve olmadı, çok üzülmüştüm o zaman... ama ne öyküler var daha..
herkese hayirli cumalar.
hastaneden yeni geldim suraya biraz moral alayim diye girdim ama girdigime bin pisman oldum.
zaten hormonlardan ve sorunlu bir hamilelik gecirdigimden dolayi sinirlerim cok bozuk yinede herseye sukur edip dua ediyorum Rabbime.
herkesin bu bebek macerasinda aci tatli anilari var ben 1,5 yil once bebegimi kaybettim 4 aylik hamileyken normal bir dusukte yasamadim resmen dogurdum kan,revan icinde yavrum kucagima gelip onu saracagimatuvalete dustu.yakin arkadaslarimdan baska kimse bilmez bunu ailem bile bilmez kimseye anlatmadik.yavrumu oradan almak,daha neler,neler vs....yasadik cildirdik resmen esimle benim piskolojim bozuldu bir sure cok zor atlattik bu durumu.
Rabbime cok sukur simdi 2.hamileligim bebegimiz iyi Allaha sukur ama bu seferde benim sorunum var yumurtalik kisti kanseri olabilirim Allah korusun bunu icin surekli takipteyim bugunde yine ultrasona girdim.simdilik benim acimdanda hersey iyi gibi insallah boyle devam eder.kistime bakan doktor bebegimede bakiti kizima kizin olacak dedi oda,sonra plasentaya bakti emin degilim ama plasentanda kistik birseyler var dedihadi buyurun buradan yakin simdi.sali gunu gittigim doktorda plasentan asagida demisti iste aklimizda,kalbimizde bir sorun daha herseye sukurler olsun ama bizim gibi bebegine zor kavusmus anneler huzurlu bir hamilelik geciremiyor malesef onun icin diyorumki icinizi tutun.dua edelim bol,bol strese girmeyelim.
ve rica ediyorum kimsede bir,kac parca birseyler aldik diye bu kucucuk mutlulugumuzada limon sikmasin.
bizler herseyin farkindayiz bu mesajimi kimse ustune almasin cunku kimseyi kirmak istemiyorum.bizim oralarin bir lafi vardir,zaten acin yatip gucun kalkiyorum diye moralim okadar bozukki kimse ustume gelmesin.
topige sonradan gelen arkadaslarimizda kendini yabanci hissetmesinler lutfen burada hepimiz ayni duygulari paylasiyoruz.
hepinize iyigunler.
sevgilerimle....
Kızlar bakın göbüşümee crafyt eklemişş :))
[sıze=3][/sıze] merhaba bayanlar beni de alın aranıza
Zorlu bi tedavi sürecinin ardından tüp bebekle hamile kaldım
bi sorun çıkmazsa kasım sonu kızımı bekliyorum bende :)
aaa neden böyle değiştiki anlamadım şimdi bizde şüpheye düştük ben iki ayrı doktora muayene oldum ikisi de birbirinden habersiz kız dedi
Vlla zaten benim doktorum %70 erkek demişti. Noktalı virgül gibi bişey gördüm falan dedi ama bu kez gayet net olarak vajinasını gördü, resmini bile çekti edepsiz doktor amcasıBu kez %96 dedi, 40 yıllık meslek hayatımda %96 dediklerimin hiçbiri değişmedi dedi bi de. Eşim çok şaşırdı ama ben düşündükçe sevindim çok Senin değişmez Canım herhalde ya. Baksana iki doktor da kız demiş.
hayretler içinde okudum geçmişi çok yorum yapmayacagım ama sabah yazmıstım dersim vardı çıkmak zorunda kalmıştım ama eklemek isterim bende konu farklı yerlere kaymış herkes herseyi düşünüyor bence bebekleri için kasım bebeklerinin cicileri forumunda bile saglıkla giyerler insallah diye yazıyoruz ve birçok kisinin bebeğini görmeye gittiğinde hersey yolunda olmasına ragmen endişeleniyor benim mesela bir problemim yok ve allaha çok şükür aratmadı ve hatta ilk denememizde geldi denizim ama her doktora gittiğimde önce tansiyonuma bakıyor ellerim titriyor 15 e 8 çıkıyor ama bebeğimi gördükten sonra tansiyonum normale düşüyor 10a6 doktorum bile alıştı yani kimse kimsenin sıkıntısını bilemez ama burada güzel seyler konusuldugunda hepimiz pozitif oluyoruz iyi düşün iyi olsun bn bundan yanayım boşyyerede kırmayalım birbirimizi.....
crafty helen göbüşlere bayıldım bende koyarım yakında gayet formundayız bizde denizle özellikle 2 gündür maşallahımız var..
birde bi arkadasım antalya da yasayan var mı demiş geçmişe dönemiyorum suan evet biz kızımla antalya dan katılıyoruz aranıza....
ilahi crafty alemsin bence çok güzel bedede biraz vardı göbek ondan mı bilmem cıkıyo cok:))))):)
yarısı göbek yarısı bebek bizimkilerin :)
ilahi crafty alemsin bence çok güzel bedede biraz vardı göbek ondan mı bilmem cıkıyo cok:)))))
kocaman olmasından da o kadar mutluyum ki aslında
zaten nasipse tek hamileliğim olacak
ohh keyfini süriim :)
sefan olsun....kocaman olmasından da o kadar mutluyum ki aslında
zaten nasipse tek hamileliğim olacak
ohh keyfini süriim :)
Allah bilir canım .. bana senin 2. ci normal yolla gelir gibi geliyor.. benim kuzenimin öyle oldu.. tüple 3üz oldu arkasından doğal hamile kaldı..darısı sana olur inşallah Nilin kardeside olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?