2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydınn.... açılış bizden olsun bugün
biz Denizimle tatile gidiyoruz ara verdik derslerede 15 gün tatilimiz var babamızda sonradan katılacak bize biraz özlesin :)))))anneanneye gidiyoruz hemde hazırlık yapıcaz bizimklerde adetler değişik kız tarafı ilk bebekte neredeyse herseyi yapıyor annemle onları hazırlayacagız birazda tatil işte oradanda takip etmeye çalışırım sizi ama pek sık olmaz iyi bakın kendinize ve tabiki kuzucuklarada hepinizi öptükkkkkk

Son düzenleme:
Herkese günaydın kızlar :)))
Bize bu günleri gösteren Rabbime şükürler olsun
güzel mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta sonu bizlerin ve bebişlerimizin olsun inşaallah

Alara'mın guzel teyzelerii kardeslerı gunaaaayyyydıınnn....

bız 2 hafta oldu ananemızdeyız.. babamızz dısarıda yalnız kalmamk ıcn geldk ıyıde oldu bolesı. sıcaklarve ayaklarımızn sışmesı dısnda cok sukur ıyıyz ee bıde dugunlerdn yoruldk... sıze ıyı haftasonları ıyı gezmeler...

gülüm benim kiz 23 aylik olcak 5 gün sonra insaALLAH annenesi de 8 gün sonra gelicek hayirlisi ile ins
canim ianan annenesi bile 3 saat sona al sunu der o kadar fena oldu (( misafirlige gidemez oldum bu zamanin cocuklari niye böle yaa
babam diyor ki büyünce uslanir diye ehh insaALLAH öyle olur ALLAHdan ümit kesilmez :))

kızlar günaydınn..dün eşimle isim konusunu konuştuk.bebeğe isim vermek babanın hakkıymışya bende sen bul dedim.ama kuranda geçen bi isim olsunki sonra cezasını biz çekmeyelim :)''ENES'' koyalım dedi sahabe ismi.sizce nasıl.ben yusuf istiyorum ama kırmak istemiyorum onu daa

bizim istanbul metrobüs kalasları karnıma bakıo ama hala yer vermio

alın bendende o kadar kızlar ben metrobüste yarım saat ayakta gittiğimi bilirm tıkış tıkış ay birde bakıolar sonrada uyuyor numarası yapmıolarmı sinir oluyorum geçen gün okadar genç varken bir teyze kalktı gel kızım otur die yok sağolun siz oturun dedim, lütfenn bilirim ben toplu taşımada hamile böle ayakta kalmanın ne demek olduğunu dedi zorla oturttu beni, öküz topluluğuda bakakaldı

bu arada da herkese mrb tatsız konuşmalara şahit oldum ama uzatılmadan kapatıldığı için çok sevindim ben bu gün itibari ile izne ayrılıyorum ilk 1 haftamı kullanıcam fakat istanbul dışına çıkmam yasak drumu aradım ağva taraflarında 3 günlüğüne otele gitmeme izin verdi sağolsun ama havuz ve deniz yasak ayrıntılı ultroson için 12 temmuza gün verdi geç değildir umarım ama öle olsaydı bilirdi die düşünüorum işte bizler düşünmeden edemiyoruz maalesef 24. hafta dahil bakılıo die biliyorum bende hakkımızda hayırlısı hepinizi ve bebişlerinizi çok çok öpüyorum evdende fırsat buldukça giricem aklım sizde kalıo çünkü

prensesim benim yazını okudum çok geçmiş olsun çok fazla üzme kendini ben inanıyorum ki hiç bişi olmıcak sağsalim alıcaksın kızını kucağına maalesef bizim hamileliklerde böle stresi geçicek ama sen yinede hiç üzme yüreğini bozmada üzme bizim pıtırcığımızı olurmu

hormonlardan galiba canım.bende de var tüylenme.ki ben badem yağı falanda kullanmıyorum.bebişlerimiz için değer.

oyy yerim ben onu, kız evlat gerçkten çok şirin oluyor süslenmesi, kılık kıyafeti, Rabbim sağlıkla nasip etsin inşAllah, çok ideal bir zamanda hemen 2.cocuk oluyor inşAllah, bir arada büyütürsün meysanurcum, banada daha bu yakışıklıyı dogurmadan 2.ciyi hemen 2 yaşdan sonra dogur diyorlar, benim hamileliliğim o kadar zor geçti ki, ilk 3 ay zavallı eşim tüm sıkıntılarımı çekip gece gece marketlere gidince o kusma titreme nöbetlerini görünce hastenlerde serum üstüne serum yiyince tmm bunu i doğur olmazsa yapmayız diyordu, ben ise Rabbimden hayrılısını diliyorum, elbette hakkımızda en hayırlısını bilen Rabbim bize ne yi takdir ederse bizde seve seve onu kabullenicez:) Hmad olsun Rabbime bizim karnımızdaki bu ufak bebişleri verdiği için kıpırdamamsı bile bizim içim ne büyük yaşam sevinci di mi güzel kasım annişleri:)

canım sana tam sürpriz olmuş:) olsun sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar vatana millete inşAllah o bize en büyük mutluluk, cinsiyet takıntısı olmadıgına göre anneye babaya tatlı sürpriz olmuş dediğim gibi sağlıkla sıhhatle elimize almayı nasip etsin inşAllah mis kokulu bebişlerimiz Rabbim

Merhabalar Kızlar,

Benim bebeğim erkek olucak ve yeni doğan sünnetini düşünüyorum şu aralar bu forumdada yazınlara göre 3 günde iileşiyormuş bebek için çok daha iyi olduğu söyleniyor ama bir taraftanda kıyamıyorum bu konuda sizler ne düşünüosunuz erkek anneleri yaptırmayı düşüneniz var mı?

Kızlar sizlere bir sorum daha olacak bel ağrılarım yavaş yavaş başladı gece sık sık uyanıyorum. hamile yatış yastıklarından kullananız var mı varsa hangi markayı tercih ettiniz?

benimde erkek cnm eşimde doğunca yaptıralım dedi ama ben kıyamammm kii

canım benim içtiğim vştamişnde magnezyum var onun dışında kalsiyum ilacımda da var sanırım, ama kramp neden onu anlıyamdım, kramp mu oluyormuş bu ilacı içince?
amile

ilaçtan değil.hamilelikten dolayı kramplar.hamilelikte kalsiyum eksikliği çok oluyormuş.bana da vermişti dr vitamin.kilo çok almaya başlayınca kesti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…