- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.161
sirlicim ayy habere takıldım söylemeyi unuttum gözün aydın canım arkadaşım, bu arada kubiyi özledik ya inşAllah ttailde keyfi yerindedirmeysanurcum senin ufaklık kaç yaşında? daha önceden yazmışssan ben kaçırdım, anneanesi bi an önce gelsinde yesin o cimcimeyi
bizim istanbul metrobüs kalasları karnıma bakıo ama hala yer vermio
bi keresinde şu tekli koltukların birine tutunmuştum. göbeğim adamın ağzına girecekti hiç tınlamadı bile. bi keresinde de yemin ediyorum bakın bastonlu bi teyze otobüste bana yer vermeye kalktı. tabi oturmadım. ama o kadın hep aklıma gelir Allah ondan razı olsun.
selam güzel anne adayları hayırlı hafto sonları diliyorum
geçenlerde sağolsun benle yaşıt bir bayan yer verdi bana münibüste
Selam kızlar:)Göbeğim kıllandı benim var mı aranızda benim gibi olan?Badem yağı,kakao yağı ve bebe yağı kullanıyorum.Hormonlarla mı yağlarla mı ilgili bilmiyorum.Yarın doktora gideceğim inş.bakalım neler olacak ben de merak ediyorum.Öpüyorum sizleri...
gülüm benim kiz 23 aylik olcak 5 gün sonra insaALLAH annenesi de 8 gün sonra gelicek hayirlisi ile ins
canim ianan annenesi bile 3 saat sona al sunu der o kadar fena oldu(( misafirlige gidemez oldum bu zamanin cocuklari niye böle yaa
babam diyor ki büyünce uslanir diye ehh insaALLAH öyle olur ALLAHdan ümit kesilmez :))
kızlar magnezyum kullanmaya başladınız mı.ben 23 haftalığım dr geçen hafta verdi.kramplarım falan yok ama.
Vlla zaten benim doktorum %70 erkek demişti. Noktalı virgül gibi bişey gördüm falan dedi ama bu kez gayet net olarak vajinasını gördü, resmini bile çekti edepsiz doktor amcasıBu kez %96 dedi, 40 yıllık meslek hayatımda %96 dediklerimin hiçbiri değişmedi dedi bi de. Eşim çok şaşırdı ama ben düşündükçe sevindim çok Senin değişmez Canım herhalde ya. Baksana iki doktor da kız demiş.
Merhabalar Kızlar,
Benim bebeğim erkek olucak ve yeni doğan sünnetini düşünüyorum şu aralar bu forumdada yazınlara göre 3 günde iileşiyormuş bebek için çok daha iyi olduğu söyleniyor ama bir taraftanda kıyamıyorum bu konuda sizler ne düşünüosunuz erkek anneleri yaptırmayı düşüneniz var mı?
amilecanım benim içtiğim vştamişnde magnezyum var onun dışında kalsiyum ilacımda da var sanırım, ama kramp neden onu anlıyamdım, kramp mu oluyormuş bu ilacı içince?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?