2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Lierac larım geldiiii
kullanan memnun olan var mı bu kremi

canım lierac da muthis bir marka .. ben ise mustela kullanıyorum.. simdilik memnunum benim zaten normalde kalcam piri reis haritası gibiydi..
fırsat buldukca sabahları yada banyo sonraları goguslerime , gobegime, kalcama ve dizime kadar bacaklarıma suruyorum..

gunaydin hanimlar hayirli cumalar herkese.

bizdede faliyet yok kipirdamiyor kizim ya uyuzlasti sanki cildirircam ya kendimi yiyip bitiriyorum tam saglik ocagina gideyim diyorum kalbini dinlemek icin o anda bir tekme atiyor geri vazgeciyorum gitmekten.bende istiyorum su angel soundtan ama esim hayatta almam diyor.surekli dinleyeceksin duyamazsan birde olursun sen diyor.haklida ay ne yapsam Allahim.

crafty resimdeki gibi tek duvari kesinlikle country yada vintage yaptir bayiliyorum ben oyle duvar kagitlarina Rabbim bir ev nasip ederse kesinlikle bende oyle yapacagim.green gate ve cath kidston tarzi tam english sytle olur.

muebbetsevdam ates olcerde braun tavsiye ederim super birsey bende ondan alacagim.

Son düzenleme:
bende simdilik hic cil yok yada henuz olusmadi bilemiyorum ama yuzume hep normal bakimimi yapiyorum peelingti,tonikti en onemlisi spf faktorlu krem kullanin kizlar heleki gunese magruz kaliyorsaniz kesinlikle kullanin.guneste ciller daha cok olusuyor burada asiri gunes yok belki ondan cikmadi bende.

geldi 2 paketim unnadoda 44 e düşmüştü aldım bende. Az çatladım inşallah yürümez çatlaklar

cnm benim sana da hayırlı cumalar.
Oy birliği ile kararı verdim o zaman beşik arkası country yada vintage bi desen krem üzeri somon rengi çiçekli
geri kalanlar da kendinden dokulu düz krem rengi :)
teşekkür sizlereeee :) kapı kulpları da o seramik üzeri çiçekli olanlardan zaten tam english tea party stil yapçam kızı :)
evin geri kalanı da o kadar modern ki odadan çıktığı an kültür karmaşası geçirecek hanım kızım :)

Son düzenleme:
hmmm tmm canım ben bunları bir not edeyim.chicco da var beğendiğim ama onda da ölçmeden önceden oda sıcaklığında belli süre çalışması gerekiyor felan dedi satıcı alından ölçer oda. kafam karıştı sanırım kulaktan olan daha mantıklı

aynen benim eşimde öyle önceleri söylüyodum şimdi hangi konulara yazdığımı söylemiyorum başka sitelere takılıyorum diyorum takip etmesin diye sanki ne varsa :)
bende havaalalına yakın oturuyorum eminönü konusunda haklısın annem dayanabilirse ramazanda gitmeyi düşünüyorum yada bi arkadaşım var oruç tutmuyo onla gidicem daha sakin olur yoksa o teyzeler gözümüzün yaşına bakmaz biz ablamal gitmiştik bir kerede ablam vip güvenlik gibi garibim iki koluyla sardı korudu beni onlardan tabi çarpanları paylamasından hiç bahsetmiyorum :)) ama seviyorum ben orayı uğraştığım hobi olarak şeylerin malzemeri orda uygun oluyor onlar için gidiyorum özellikle 3 4 ayda bir toplu alıyorum bir daha rahatm

Cok haklisin canim en iyisini yapmissin. Hersey bebislerimiz icin.Ben izne gelmistim bir kereye mahsustu gerci ama neyse artik.Ben burda 3 ayda bir 10 euro veriyorum kendi doktoruma,seker testinide kendisi yapiyor ucretsiz (seker cikarsa seker ölcüm aleti ve kartuslari ücretsiz gönderiliyor),sigorta kapsaminda 3-4 kez ucretsiz ultrasona giriyorsun doguma kadar her seferinde girmek istiyorsan 100 euro, eger 4 boyutlu istiyorsan bir kere fotograf icin 80 euro istiyor doktorum.Dogumun tamamini sigorta karsiliyo ister devlet hastanesi ister özel hastane farketmiyor.Ben ilk dogumumu özel hastanede yaptim ama acayip memnun kaldim. Ama burda dogumda kendi doktorun doguma girmiyor gittigin hastanede dogum anina kadar ebe giriyor dogumda doktor geliyor o kadar. Dogumdan sonrada bisey bilmioyrsan ebeler herseyi tek tek anlatiyorlar uygulamali.Bu dogumdada ayni hastaneye gidecem insaallah.

Şimdi baktım sen Almanyadaymışsın canım oranın şartları buradan daha iyidir muhakkak ama ne yapacaksın Türkiyede iyi ve uygun fiyata doğumun en iyi yolunu böyle buldum ben de :) Allah bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, doğacak olana da olan yavruna da hayırlı uzun ömürler versin inşallah..

Arkadaşlar bugün ilk defa bebeğimin hıçkırdığını hissettim çok garip ve güzel bir duyguydu, ilk anlamadım normal hareketleri sandım baktım ritmik bir şekilde devam ediyor daha önce gebelik sitelerinde okuduklarımdan aklıma geldi bebeğim kesin hıçkıyor dedim 10-15 dk kadar devam etti, hem kıyamadım ona hem de güldüm, hıçkırık tutunca su içeriz ya kalktım hemen su içtim belki bir faydası olur diye, sonra eşimi aradım o da çok şaşırdı sevindi, kıyamam ben minnoşuma ya canım yavrum benim büyümüş de hıçkırırmış :)

saol canım tesekkurler:))

Canım ateş ölçerde marka veremeyeceğim. Ama telsizde benim ablam ve arkadaşları kraft kullanıyo bende alıcam. en fazla o 800 metreye kadar sinyal alabiliyor.diğerleri 100-150 metre. hemde cızırtı yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…