- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.501
Lierac larım geldiiii
kullanan memnun olan var mı bu kremi
canım lierac da muthis bir marka .. ben ise mustela kullanıyorum.. simdilik memnunum benim zaten normalde kalcam piri reis haritası gibiydi..
fırsat buldukca sabahları yada banyo sonraları goguslerime , gobegime, kalcama ve dizime kadar bacaklarıma suruyorum..
gunaydin hanimlar hayirli cumalar herkese.
bizdede faliyet yok kipirdamiyor kizim ya uyuzlasti sanki cildirircam ya kendimi yiyip bitiriyorum tam saglik ocagina gideyim diyorum kalbini dinlemek icin o anda bir tekme atiyor geri vazgeciyorum gitmekten.bende istiyorum su angel soundtan ama esim hayatta almam diyor.surekli dinleyeceksin duyamazsan birde olursun sen diyor.haklida ay ne yapsam Allahim.
crafty resimdeki gibi tek duvari kesinlikle country yada vintage yaptir bayiliyorum ben oyle duvar kagitlarina Rabbim bir ev nasip ederse kesinlikle bende oyle yapacagim.green gate ve cath kinston tarzi tam english sytle olur.
muebbetsevdam ates olcerde braun tavsiye ederim super birsey bende ondan alacagim.
canım braun'un hangi modeli tavsiye ettiğin?
sagol tatlımm ben eminonu'ne bi kere gittim hamile halimle goze alır da bir kere daha gidersem alacagım.. benim esim sinir oldugu icin foruma girmeme pek ozel sey yazamıyorum nerede olduguma dair kesfetmesin beni:)) ama havalimanı taraflarında oturuyorum diyeyim girer mirer buralara gormesin :)))
cok sagol yine de, sanırım ben de anneme paslayacagım bu gorevi Allah'ım bi kere gittim eminonu'ne teyzeler resmen bana omuz ata ata yurudulerrr hic acımadılar :90::90:
cok komikler ya penguen gibi sallana sallana yuruyorlardııı
Egepol diye bir hastane var hatay tarafında oraya gidiyorum canım. Şimdilik memnunum hastaneden umarım öyle de gider. Doktorlar da personel de gayet iyi. Forumda Egepol hastanesi ile ilgili konular da var ordan da okudum gidenlerin büyük çoğunluğu memnun. Ben de ilk özel doktora gittim ama özel çok pahalıya patlıyacaktı vazgeçtim. Benim gittiğim doktor devlet hastanesinde çalışıyordu her muayene için 100 tl veriyosun daha sonra bazı tetkikleri kendi hastanesinde yaptırıyor kimini dışarıda ona da para veriyorsun doğum için doktora 1500 tl doktorun anlaştığı özel hastaneye 1500 tl veriyorsun bi doğum sana 5000 tl ye patlıyor neredeyse düşündüm yok dedim ya ne gerek var şimdi her muayeneye 29 tl veriyorum doğum 750 tl miş doğumda bahşiş, ıvır zıvır en fazla 1250-1500 tlye patlar herhalde. Hayırlısı bakalım bebeğim sağlıklı doğsun da para ondan önemli değil ama aradaki 3500 tl ile bebeğimin ihtiyaçlarını fazla fazla karşılarım diye düşündüm dolabı yatağı giyimi kuşamı arabası kremi bezi derken dünyanın parası tutuyor. Neyse Allah herkese yardım etsin inşallah bebek sahibi olmak manen madden hiç kolay değil.
:)) yerim ben onun sünnetlik pipisinii..
O çiller lohusayken saçlarınla silince geçiyomuşş büyükler öyle der artık gerçekmi yalanmı bilemiyorumm...
Cok haklisin canim en iyisini yapmissin. Hersey bebislerimiz icin.Ben izne gelmistim bir kereye mahsustu gerci ama neyse artik.Ben burda 3 ayda bir 10 euro veriyorum kendi doktoruma,seker testinide kendisi yapiyor ucretsiz (seker cikarsa seker ölcüm aleti ve kartuslari ücretsiz gönderiliyor),sigorta kapsaminda 3-4 kez ucretsiz ultrasona giriyorsun doguma kadar her seferinde girmek istiyorsan 100 euro, eger 4 boyutlu istiyorsan bir kere fotograf icin 80 euro istiyor doktorum.Dogumun tamamini sigorta karsiliyo ister devlet hastanesi ister özel hastane farketmiyor.Ben ilk dogumumu özel hastanede yaptim ama acayip memnun kaldim. Ama burda dogumda kendi doktorun doguma girmiyor gittigin hastanede dogum anina kadar ebe giriyor dogumda doktor geliyor o kadar. Dogumdan sonrada bisey bilmioyrsan ebeler herseyi tek tek anlatiyorlar uygulamali.Bu dogumdada ayni hastaneye gidecem insaallah.
Kuruntular kraliçesi olarak ben kullanıyorum tam da kendimden bekleneceği üzere :) Ve madeofhonor'ın dediği giib paranoyaklıklığı arttırıyor zaman zaman. Bu alet nedenli 1 kez acile gitmişliğim de var :) Kalp atışı alamadık diye. Doktor bi alete baktı, bi bana.. Normal zaten alman şaşırtıcı olurdu dedi zira ozaman 11 haftalıktım :) Meğer küçükmüş yavrum ve daha duyulmazmış, ne bileyim aletin satıldığı internet sitesine yazmayı bilmişler 10.haftadan itibaren dinleyebilirsiniz diye. Bende mi kabahat şimdi
Yalnız yine de faydalı bi alet, özellikle bu haftalarda daha rahat duyulabiliyor ve bebeğin pek hareket etmediği günlerde mecburen ona başvuruyorum ben. Hakkını yemiyim yani, işe yaramışlığı da var :)
Bu arada güzel annelere de tünaydınn :)
ayyy ayakkabılarımı çıkarıp masaya ayaklarımı uzatasım var
benim üzerimdeki kotu ve tshirt i çıkarıp masaya direkt yatasım var
cıbıl gezmek gibisi yok hacı
ayyy ayakkabılarımı çıkarıp masaya ayaklarımı uzatasım var
ayy benım ayaklarım felaket derecede sıs masanın altına sehpa koydum oraya uzatıom caktırmadan ımkanın varsa ole dene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?