2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
arkadaşlar benim akşam karnıma iki üç kere ağrı girdi. Sabah kalktım bacağım kasıldı ve bebek de bir yere toplnıp ittiriyor ordan o öyleyaptığında acıyor karnım Siz de böyle bişey yaşıyormusnuz bu arada 24 hafta bitti lütfen yardım edin

kızlarr ben dün gece bebeğimin hıçkırtığını hissettim sanırımm :) saydım tam 8 kere ritmik olarak pıtpıt attı sanki kalp atışı gibiydi. hisseden var mı çok hoşuma gitti yaa...

canımmm benim sol kasığım ağrımıştı,magnezyum içmeye başladım azaldı

kızlarr ben dün gece bebeğimin hıçkırtığını hissettim sanırımm :) saydım tam 8 kere ritmik olarak pıtpıt attı sanki kalp atışı gibiydi. hisseden var mı çok hoşuma gitti yaa...

sanslisin bacim ne diyelim biz kizimizin kendisini hissedemez olduk hayirlisi bakalim.

canımmm benim sol kasığım ağrımıştı,magnezyum içmeye başladım azaldı

canım ben de içiyorum magnezyum hem de hamileliğin başından beri hiç bırakmadım zaten bu sebeple neredeyse hiç ağrım olmadı ama işte bacak uyuşup karnım ağrıyınca erken doğum belirtisi mi diye korktum ama şu an doğum olamaz zaten daha çok erken doktorumu da aradım o da olabilir böyle şeyler dedi ama işte için rahat etmesi için bazen bu bile yetmiyor

o zaman doktora git bence

cnm benim bi kaç gündür özellikle akşama doğru sol kasığıma bir ağrı giriyo yürüken,otururken falan baya ağrı oluyo pztsi doktora gittim buyüzden yorgunluktan dedi doktor dün yine oldu yattım bende sabah geçmişti.

sağol arkadaşım ben de dün biraz yoruldum ama bugün dinleniyorum hiç bir zorlama yok anlam veremedim neyseki oğlum kıpır kıpır onu hissettikçe rahatlıyorum olağan şeyler sanırım rahat olmakta fayda var değil mi?

canımm havalardandır uyuyordur kızcağızz bu sıcaklarda hepimiz bayılıyoruz bu havlarda. hissedersin en kısa zamanda annesii...

vallahi burasi bir haftadir soguk canim sicaktan mayismis olamaz benim kiz arada bir iki tiklayip kaybolur kizmaya basliyorum inanin benim kiza

:)bende o ağrının içinde tekmelerini hissedince mutlu oluyorum tabiki yani normalmiş bu ağrılar ama insan tedirgin oluyo işte bana doktor gel görim dedi bende gidemezdim oan izin alamazdım ozamn erken doğumu önleyici hap verim dedi bende muayene olmadan içmek istmedim neyseki gittim öle bişe yokmuş fazla yorulmamak gerekiyo anlıyacağın..

bennn :)

bilmiodum onu başta seri tekme sanıodum meğersem hıçkırıkmış

bende sekme sanıyorum hıçkırıkmı o gerçekten bende çok oluyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…