- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.521
arkadaşlar benim akşam karnıma iki üç kere ağrı girdi. Sabah kalktım bacağım kasıldı ve bebek de bir yere toplnıp ittiriyor ordan o öyleyaptığında acıyor karnım Siz de böyle bişey yaşıyormusnuz bu arada 24 hafta bitti lütfen yardım edin
kızlarr ben dün gece bebeğimin hıçkırtığını hissettim sanırımm :) saydım tam 8 kere ritmik olarak pıtpıt attı sanki kalp atışı gibiydi. hisseden var mı çok hoşuma gitti yaa...
canımmm benim sol kasığım ağrımıştı,magnezyum içmeye başladım azaldı
canım ben de içiyorum magnezyum hem de hamileliğin başından beri hiç bırakmadım zaten bu sebeple neredeyse hiç ağrım olmadı ama işte bacak uyuşup karnım ağrıyınca erken doğum belirtisi mi diye korktum ama şu an doğum olamaz zaten daha çok erken doktorumu da aradım o da olabilir böyle şeyler dedi ama işte için rahat etmesi için bazen bu bile yetmiyor
sanslisin bacim ne diyelim biz kizimizin kendisini hissedemez olduk hayirlisi bakalim.
arkadaşlar benim akşam karnıma iki üç kere ağrı girdi. Sabah kalktım bacağım kasıldı ve bebek de bir yere toplnıp ittiriyor ordan o öyleyaptığında acıyor karnım Siz de böyle bişey yaşıyormusnuz bu arada 24 hafta bitti lütfen yardım edin
kızlarr ben dün gece bebeğimin hıçkırtığını hissettim sanırımm :) saydım tam 8 kere ritmik olarak pıtpıt attı sanki kalp atışı gibiydi. hisseden var mı çok hoşuma gitti yaa...
canımm havalardandır uyuyordur kızcağızz bu sıcaklarda hepimiz bayılıyoruz bu havlarda. hissedersin en kısa zamanda annesii...
cnm benim bi kaç gündür özellikle akşama doğru sol kasığıma bir ağrı giriyo yürüken,otururken falan baya ağrı oluyo pztsi doktora gittim buyüzden yorgunluktan dedi doktor dün yine oldu yattım bende sabah geçmişti.
canımm havalardandır uyuyordur kızcağızz bu sıcaklarda hepimiz bayılıyoruz bu havlarda. hissedersin en kısa zamanda annesii...
sağol arkadaşım ben de dün biraz yoruldum ama bugün dinleniyorum hiç bir zorlama yok anlam veremedim neyseki oğlum kıpır kıpır onu hissettikçe rahatlıyorum olağan şeyler sanırım rahat olmakta fayda var değil mi?
bennn :)
bilmiodum onu başta seri tekme sanıodum meğersem hıçkırıkmış
kizlar su swaddlemelerden hangisini alayim kizima bir tane alacagim am aunisex secmek istiyorum karar veremedim yardimci olurmusunuz pilis
Mothercare - nursery furniture, pushchairs, car seats, baby clothes, toys & gifts
kizlar su swaddlemelerden hangisini alayim kizima bir tane alacagim am aunisex secmek istiyorum karar veremedim yardimci olurmusunuz pilis
Mothercare - nursery furniture, pushchairs, car seats, baby clothes, toys & gifts
bennn :)
bilmiodum onu başta seri tekme sanıodum meğersem hıçkırıkmış
bende düz kremi var
organik pamuk olanı
çok ama çok güzel
onu al
hem leke meke olursa ver çamaşır suyunun gözüne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?