- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.541
kızlarr ben dün gece bebeğimin hıçkırtığını hissettim sanırımm :) saydım tam 8 kere ritmik olarak pıtpıt attı sanki kalp atışı gibiydi. hisseden var mı çok hoşuma gitti yaa...
evet yaa bende öyle sandım ama ritmik olunca hıçkırık olduğuna karar verdim. çok ilginç geldi yaa :)
en alttan ikinci sıra soldan üçüncü arz ederim:)ayy çok güzelmiş burda varsa bizde alak sararız danamızı
ay görüyomusun hıçkırmadı da daha
e bebek te gördüm ben emme burdakiler kadan güzel diildi
benimkini de amcası getirdi :) taa amerikalardan
ahahahaha
yapar ya kadınlar
kaynım getirdi kızz bu çikolatayı taa alamanyadan
Arkadaşlar bugün ilk defa bebeğimin hıçkırdığını hissettim çok garip ve güzel bir duyguydu, ilk anlamadım normal hareketleri sandım baktım ritmik bir şekilde devam ediyor daha önce gebelik sitelerinde okuduklarımdan aklıma geldi bebeğim kesin hıçkıyor dedim 10-15 dk kadar devam etti, hem kıyamadım ona hem de güldüm, hıçkırık tutunca su içeriz ya kalktım hemen su içtim belki bir faydası olur diye, sonra eşimi aradım o da çok şaşırdı sevindi, kıyamam ben minnoşuma ya canım yavrum benim büyümüş de hıçkırırmış :)
vay anam vaaay zenginisiniz
en alttan ikinci sıra soldan üçüncü arz ederim:)ayy çok güzelmiş burda varsa bizde alak sararız danamızı
vay anam vaaay zenginisiniz
kızlar ben joker magazasında aynı markayı gordum ama tabi bu kadar renk secenegi yok ve 39 lira maaleseff.. oysa amerikada 12 $ en pahalisi.. napalım mecbur verecegiz .. ben de pembe leoparlı olanını sevmistimmm
kizlar su swaddlemelerden hangisini alayim kizima bir tane alacagim am aunisex secmek istiyorum karar veremedim yardimci olurmusunuz pilis
Mothercare - nursery furniture, pushchairs, car seats, baby clothes, toys & gifts
hımmm
istesem mi acaba 1-2 tane daha
ağustosta gelecekmiş ordan birileri
kızlar ben joker magazasında aynı markayı gordum ama tabi bu kadar renk secenegi yok ve 39 lira maaleseff.. oysa amerikada 12 $ en pahalisi.. napalım mecbur verecegiz .. ben de pembe leoparlı olanını sevmistimmm
lütfen yani :) ayıpsın
princess unisex diyon gidip pempişe bakıon bacım ama yawww
hımmm
istesem mi acaba 1-2 tane daha
ağustosta gelecekmiş ordan birileri
herhalde sekerim şuh ve seksi bir akrep kızı olacak benim kızımouwwwwwwww sexüüü:82:
keşke bizimde olsa demi craftyyazık bize demi:97:
kız kaderimiz de aynı olsaymıs benim de kaynım biliyon amerika'da ve benimki de agustos'ta gelecek:))
ben de bu leoparlı olanını isteyecegim herhalde bir de princess tavsiye etmisti mamm marka emzik..
kaucuk olan mı silikon olan mı daha iyi kızlar?
herhalde sekerim şuh ve seksi bir akrep kızı olacak benim kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?