2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlarr ben dün gece bebeğimin hıçkırtığını hissettim sanırımm :) saydım tam 8 kere ritmik olarak pıtpıt attı sanki kalp atışı gibiydi. hisseden var mı çok hoşuma gitti yaa...

bende hıckırık nasıl bısey dıe merak edıodum bundan sona takıp edecem.... ya bendede arada sırada bı dalgalanma oluo karnımda o ne demek kı acaba bu hafta cok sık olmaya basladı

en alttan ikinci sıra soldan üçüncü arz ederim:)ayy çok güzelmiş burda varsa bizde alak sararız danamızı

e bebek te gördüm ben emme burdakiler kadan güzel diildi
benimkini de amcası getirdi :) taa amerikalardan
ahahahaha
yapar ya kadınlar
kaynım getirdi kızz bu çikolatayı taa alamanyadan

doktorunun adı ne canım bende egepole gidiyorumda..

en alttan ikinci sıra soldan üçüncü arz ederim:)ayy çok güzelmiş burda varsa bizde alak sararız danamızı

kızlar ben joker magazasında aynı markayı gordum ama tabi bu kadar renk secenegi yok ve 39 lira maaleseff.. oysa amerikada 12 $ en pahalisi.. napalım mecbur verecegiz .. ben de pembe leoparlı olanını sevmistimmm

kızlar ben joker magazasında aynı markayı gordum ama tabi bu kadar renk secenegi yok ve 39 lira maaleseff.. oysa amerikada 12 $ en pahalisi.. napalım mecbur verecegiz .. ben de pembe leoparlı olanını sevmistimmm

hımmm
istesem mi acaba 1-2 tane daha
ağustosta gelecekmiş ordan birileri

benim kiz simdi tekmelemiyor ama dogsun onu saracagim bakalim bir guzel bu swaddelmelerle beni simdi korkutuyor bak dogsun ben ona neler yapacagim.bu arada eve hirsiz gibi giren esim geldi odum koptu bugun ogleden sonra izin almis saglik ocagina gidecegiz beraber bebisin kalbini dinleyelim bari randevu saatine kadar alisveris yapacagiz herkesi optum ay birden icim kipirdandi herkese simdiden iyi haftalar.

hımmm
istesem mi acaba 1-2 tane daha
ağustosta gelecekmiş ordan birileri

kız kaderimiz de aynı olsaymıs benim de kaynım biliyon amerika'da ve benimki de agustos'ta gelecek:))
ben de bu leoparlı olanını isteyecegim herhalde bir de princess tavsiye etmisti mamm marka emzik..
kaucuk olan mı silikon olan mı daha iyi kızlar?

ouwwwwwwww sexüüü:82:
herhalde sekerim şuh ve seksi bir akrep kızı olacak benim kızım

kızlar amarıkada soothie diye bi biberon ve emzik markası var ben ondan getirtmiştim,hastanelerde yeni doğanlara kullanılıyomuş demekki iyi bi marka

bacım bi liste yapsak yaa senle
istesek de yollasalar
ne dersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…