- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.561
kızlar amarıkada soothie diye bi biberon ve emzik markası var ben ondan getirtmiştim,hastanelerde yeni doğanlara kullanılıyomuş demekki iyi bi marka
aman gereksiz masraf olur o kuzum soothie dediğin philips in zaten
avent alırım burdan :) en bi güzeli
evet benim eltim gecen sene dogum yaptı cok komik o emzikler emerken dısarıdan agzının ici gozukuyor bebegin yerlere yatarsınız aratın google'da resmine bakın acayip komikkızlar amarıkada soothie diye bi biberon ve emzik markası var ben ondan getirtmiştim,hastanelerde yeni doğanlara kullanılıyomuş demekki iyi bi marka
bacım bi liste yapsak yaa senle
istesek de yollasalar
ne dersin :)
evet benim eltim gecen sene dogum yaptı cok komik o emzikler emerken dısarıdan agzının ici gozukuyor bebegin yerlere yatarsınız aratın google'da resmine bakın acayip komik
harbi yapalım..
bek bi mamm emzik princess soylemisti
bir leoparlı swaddle me
bir de su linkini verdigim seyi dusunuyorum ben
Summer Infant Rest Assured Sleeper - Summer Infant - Babies "R" Us
boyle cocugu her yere tasıyorlardı bunda uyutuyorlardı ve yandaki aparattan rahim sesi cıkıyorduu.. bak bi linke super bi sey bu
kızlar meslekleriniz nedir acep?
Şimdi baktım sen Almanyadaymışsın canım oranın şartları buradan daha iyidir muhakkak ama ne yapacaksın Türkiyede iyi ve uygun fiyata doğumun en iyi yolunu böyle buldum ben de :) Allah bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, doğacak olana da olan yavruna da hayırlı uzun ömürler versin inşallah..
ben İK uzmanıyım cnm
mesela maaşlar ve primler için bütçe çıkartmam gerek şu an ama ben emzik kundak peşindeyim :)
ev kadını olmam bi adım uzakta yani :)
beni işe alırmısın:)
canım ben turizm sektorundeyim ama kocam gormesin yazılarımı hemen anlar benim oldugumu bol bol mesaj yazın ustune :))kızlar meslekleriniz nedir acep?
benimkiler kendisi gelmeyecek yaa
çok güzelmiş ama ele de getir denmez ki
belki kocişin tyezesi gelir bu sene ondan isterim du ben bi araştıriim
benimkinin 7 sülalesi amerika da :)
bi kaynanam burda çok lazım ya :)
necisin kuzumcuğum
devletimin avukatıyım:)
aman daya sırtını devlete
boşver gerisini sen yaaaa
çok güzelimiş ayrıyetten pek de ucuzumuş
ekle luna bunu daaaaa
ekle luna bunu daaaaa
ekle luna bunu daaaaa
yavrum bunla fazla agır olur ya yoksa guzel harbiden ben hafif ve cok sey alınmasından yanayım ve de yuzsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?