2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
fatmacım senin bebek ne kadardı gram olarak en son. Karamsar olma son ay alacak en çok kiloyu zaten hem de dediğin gibi el kadar olacaklar onlar 3 kiloyu bulsa yeter. bu arada senle aynı gün hamile kalmışız :))

yok karamsar değilimde.. ben kilo almadım daha ondanmı oluyor dedim..alakası yok dediler.. benimki 9 temmuzda 353 gr dı

Gunaydin kizlar ben de bugun evdeyim yazilarinizi takip ediyorum bebisim kizim dun iki saniye durmadi aksam.. Genellikle aksamlari cosuyoo:))
Crafty o liste icin Allah razi olsun vallahi hemen kopyaladim yarabbim ne kadar cok sey var alinacak cok programli olmam lazimmm :))

yok karamsar değilimde.. ben kilo almadım daha ondanmı oluyor dedim..alakası yok dediler.. benimki 9 temmuzda 353 gr dı

evet bizim aldığımız kiloyla alakası olduğunu sanmıyorum ben de bir daha gittiğinde birden almış olur bak görürsün bunlara hiç belli olmuyor birden artıveriyormuş 30 lu haftalarda özellikle

ben aventin sarı kutulu olanını aldım125 ml .. emikte chicco aldım kaucuk .. oda için sıcaklık+nem ölçer arzum bebe aldım .. ateşölçeride cok büyük ihtimalle braun ıtr 3020 olanı alcam..bakıyorum daha :)

fatmacım valla ben yeni gördüm seninkini az önce bu arada biberon aldın mı ben chicco da gördüm cam ve silikon emzikli onu alayım diyorum

kuzu camı kıraarım ben .. bpa free nasılsa bu aldıklarımızda bide 3 ay kullanlıyormus bi biberon değiştirmek lazımmıs 3 ayda bir.. camın ömür bende 3-5 gün olur... kırılır gider.. o yüzden normal aldım ben..

Geçmiş olsun canım, Allah yardımcınız olsun inşallah..

kızlar ben haftasonu kızıma oda baktım bol bol.. anam ne pahalılar.. ben kendi yatak odamı daha ucuza aldım.. kafama takılan su oldu.. hani diyoruzya odanın havalandırılması lazım.. kursunsuz boya ile yapıyorlar boyayı adamlar ama su bazlı olması gerekkiyormus bebekler için.. su bazlı olanada +2000 tl maliyet koyuyorlar.. ne kadar havalandırsan da gecmiyormus uzun süre diğer boyalar ..

belisi konusmustuk burda..

ben gittim gördüm mobilyayı .. modokodakiler kadar ihtişamlı değil dogru ama subazlı boya kullanıyorlar .. sertifikaları da var.. avrupaya ihracat yapıyorlar ve en önemlisi ne bayisinin ne kendisinin şikayetine rastlamadım internette.. ( cok bakmadım ama )

benim beğendiğim bi oda var 1415 tl fiyat verdiler.. cok büyük bi oda değil.. küçük ama benim odamda küçük zaten..

belis konusunda yorumlarınız nedir acaba..

Son düzenleme:

neden senin gittiğin hastane karşılamıyor ki? neyse canım üzülme Allahın izniyle 3 aya yavrunun yüzünü göreceksin, bebeğin sağlığı açısından illaki istenmiyorsa ve maddi olarak o miktar senin için sıkıntı yaratacaksa boşver, o parayla bebeğinin ihtiyaçlarının bir kısmını karşılarsın işe yarar hiç değilse..

kalitesi güzelse oda şık benceee
tekstille fln şıkır şıkır olurrrr

yaw ben de aynıyım ama plastik sağlıklı değil diye cam alayım dedim şimdilik çocuğa vermiyecez diye bir de kaynatsak camı üç aydan fazla kullanırız emzik değiştiririz 3 ayda diye düşündüm bakalım ben de daha tam karar vermedim zaten

canım bence de bu sıcaklarda oruç tutma, zaten hamileyiz o kadar saat açlığa dayanmak ve susuz kalmak hiç iyi olmaz bizim için, bebeklerimize de bize de yazık olur ben de şimdiye kadar Allahın izniyle hiçbir zaman orucumu aksatmadım ama bu sene malesef tutamayacağım emzirme dönemi bitince kış aylarında borcumu öderim inşallah..

canım ben berrin ben de öyle hissediyordum birkaç gündür sanırım hormonlar yüzünden ama bugün kendime geldim hamile olabilmenin tadını çıkar senin yerinde olmak isteyen kaç kişi var kimbilir

zaten bebişim olmasa napardım bilmiyorum iyice hassaslaştım reklam izlerken ağlıcam nerdeyse o derece sırf o etkilenmesin diye tutuyorum kendimi

beğendiğin oda çok sade ve şık duruyor güzelim keşke konyaya da olsa şu modoko burda çok kısıtlı seçenekler ve fiyatlar da daha pahalı

arkadaşlar ben hepinize bir şeyler yazıyorum soruyorum ama kimseden cevap gelmiyor bana yazdıklarım da forumda görünüyor bana. bir problemmi var acaba görmüyormusunuz yazdıklarımı

güzelim üstteki mesajı bunları okumadan önce yazdım :)) cevap alıyosun yani kaygılanma ama ben devamlı bakamıyorum iş yerinde

Canım belis mobilyaları gerçekten sertifikalı ve kaliteli yeğenimde kullanmıştık,ürünleri güvenilir bu nedenle benim tek tercihim belis oldu,oğlumun odasını da belis'ten aldımBu arada kampanya vardı ortopedik yatak ve uyku seti de hediye bilginiz olsun

güzelim üstteki mesajı bunları okumadan önce yazdım :)) cevap alıyosun yani kaygılanma ama ben devamlı bakamıyorum iş yerinde

evet evet çok çabuk ilerliyor sayfalar ben bugün toplu alışverişe gidicem herkese birşeyler danışıyoum o yüzden cavap alamayınca acaba görünmüor mu yazdıklarım diye düşündüm. bu arada kafam çok karıştı ya amma çok şey var alınacak ve herşeyin en iyisi en güzeli hangisi onu almak istiyor insan valla hangisin araştırayım bilemedim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…