- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.821
fatmacım senin bebek ne kadardı gram olarak en son. Karamsar olma son ay alacak en çok kiloyu zaten hem de dediğin gibi el kadar olacaklar onlar 3 kiloyu bulsa yeter. bu arada senle aynı gün hamile kalmışız :))
arkadaşlar ben hepinize bir şeyler yazıyorum soruyorum ama kimseden cevap gelmiyor bana yazdıklarım da forumda görünüyor bana. bir problemmi var acaba görmüyormusunuz yazdıklarımı
yok karamsar değilimde.. ben kilo almadım daha ondanmı oluyor dedim..alakası yok dediler.. benimki 9 temmuzda 353 gr dı
kız yazdım ya ben..
askolsun bacım..
günaydın kızlar ve de minişler. Bugün içimde olumlu bir enerji ile uyandım iyiy uyudum herhalde ondan :)) hemen fikir alış verişine başlayalım ben biberon termometre gibi şeyleri seçicem bugün netten sonra almaya gidicez biberonda chicco natural glass slikon emzikli almayı düşünüyorum sizler aldınız mı ya da ne almayı düşünüyorsunuz
fatmacım valla ben yeni gördüm seninkini az önce bu arada biberon aldın mı ben chicco da gördüm cam ve silikon emzikli onu alayım diyorum
iyi akşamlar kasım annişleri, keyfileriniz nasıl? inşAllah her şey yolundadır yavaş yavaş yolun sonuna yaklaşmaktayız, bend ebugün kans onuçları şeker sonuçalrımı aldım, yine demirim düşük çıktı, oğlumun sansına kan ilaçlarını deviriyorum ama ikimizede yetmiyor, Allah kerim diyoruz birde trombositlerim kanın pıhtılaşması için olan değerim çok düşük çıktı, doktor doğumda sıkıntı olabilir kanama vs dedi, takibe alındım, kanım hiç yetmiyor minik paşama, hayırlısı bakalım, dualrınımız Rabbimize:) az bir vakit kala düşünmeye başladınız mı doğum şeklini, gerçi hiç belli olmuyor ama sürpriz yapıyor bazen tam aksi oluyor durumlar, kendinizi minişlerinize iyi bakın, hoşçakalın
ne güzel canım sonuçların iyi çıkmasına sevindim canım arkadaşımbende yaptırmak istiyorum ama hemde istemiyorum özel hastane en son bana 130 demişti şeker yüklemesini devlette yaptırdım özeldeki doktoruma göstercem dün sordum 4.boyutlu usg 100 ytl dedi karar veremedim ki :26: hayırlısı olsun diyelim
kızlar ben haftasonu kızıma oda baktım bol bol.. anam ne pahalılar.. ben kendi yatak odamı daha ucuza aldım.. kafama takılan su oldu.. hani diyoruzya odanın havalandırılması lazım.. kursunsuz boya ile yapıyorlar boyayı adamlar ama su bazlı olması gerekkiyormus bebekler için.. su bazlı olanada +2000 tl maliyet koyuyorlar.. ne kadar havalandırsan da gecmiyormus uzun süre diğer boyalar ..
belisi konusmustuk burda..
ben gittim gördüm mobilyayı .. modokodakiler kadar ihtişamlı değil dogru ama subazlı boya kullanıyorlar .. sertifikaları da var.. avrupaya ihracat yapıyorlar ve en önemlisi ne bayisinin ne kendisinin şikayetine rastlamadım internette.. ( cok bakmadım ama )
benim beğendiğim bi oda var Eki Görüntüle 229723 1415 tl fiyat verdiler.. cok büyük bi oda değil.. küçük ama benim odamda küçük zaten..
belis konusunda yorumlarınız nedir acaba..
kuzu camı kıraarım ben .. bpa free nasılsa bu aldıklarımızda bide 3 ay kullanlıyormus bi biberon değiştirmek lazımmıs 3 ayda bir.. camın ömür bende 3-5 gün olur... kırılır gider.. o yüzden normal aldım ben..
kızlar bu hayırlı mübarek ramazan da oruç tutcakmısınız heralde ben tutamam gibi geliyo açlığa dyaamıyorum ellerim titremeye başlıyo ve halsiz kalıyorum dün kahvaltımızı 8 de yapdık 11 re kadar bişey yemedim az daha gidiyodum açlıkdan rabbim yardımcımız olsun
kalitesi güzelse oda şık benceee
tekstille fln şıkır şıkır olurrrr
canım ben berrin ben de öyle hissediyordum birkaç gündür sanırım hormonlar yüzünden ama bugün kendime geldim hamile olabilmenin tadını çıkar senin yerinde olmak isteyen kaç kişi var kimbilir
kızlar ben haftasonu kızıma oda baktım bol bol.. anam ne pahalılar.. ben kendi yatak odamı daha ucuza aldım.. kafama takılan su oldu.. hani diyoruzya odanın havalandırılması lazım.. kursunsuz boya ile yapıyorlar boyayı adamlar ama su bazlı olması gerekkiyormus bebekler için.. su bazlı olanada +2000 tl maliyet koyuyorlar.. ne kadar havalandırsan da gecmiyormus uzun süre diğer boyalar ..
ben gittim gördüm mobilyayı .. modokodakiler kadar ihtişamlı değil dogru ama subazlı boya kullanıyorlar .. sertifikaları da var.. avrupaya ihracat yapıyorlar ve en önemlisi ne bayisinin ne kendisinin şikayetine rastlamadım internette.. ( cok bakmadım ama )
benim beğendiğim bi oda var Eki Görüntüle 229723 1415 tl fiyat verdiler.. cok büyük bi oda değil.. küçük ama benim odamda küçük zaten..
arkadaşlar ben hepinize bir şeyler yazıyorum soruyorum ama kimseden cevap gelmiyor bana yazdıklarım da forumda görünüyor bana. bir problemmi var acaba görmüyormusunuz yazdıklarımı
güzelim üstteki mesajı bunları okumadan önce yazdım :)) cevap alıyosun yani kaygılanma ama ben devamlı bakamıyorum iş yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?