- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.841
evet evet çok çabuk ilerliyor sayfalar ben bugün toplu alışverişe gidicem herkese birşeyler danışıyoum o yüzden cavap alamayınca acaba görünmüor mu yazdıklarım diye düşündüm. bu arada kafam çok karıştı ya amma çok şey var alınacak ve herşeyin en iyisi en güzeli hangisi onu almak istiyor insan valla hangisin araştırayım bilemedim :)))
liste yap kendine aldıklarını işaretle kolay işi bitecekleri önce alırsın büyük ihtimal işaretlediklerin arasında zor olanlar sıyrılır hemen bende liste yaptım ama daha işaret koymak nasip olmadı :))
liste var da herhangi bir işaret yok çünkü hastane çıkışı ve iki tulum dışında bir şey almadım henüz :)
Ben de upuzun bir liste yapmıştım. Azaldı çok şükür. Ama en zorları kaldı. Kıyafet seçmesi en kolay kısmıymış. Şimdi bakım ve temizlik ürünleri kaldı. Hangi marka sağlıklı, hangi marka daha iyi bunu araştırıyorum. Termometresi, biberonu, emziği vs. bunları seçmesi sandığımdan zormuş. Kimi diyor emzik seçerken dikkat edin, ağız yapısını bozuyor vs. Bunları araştırmasam hiç bilmeyecektim. Avent'te karar kıldım. Bu sefer modelini seçemedim. Pişik kremi, şampuanı vs. marka araştırırken kimi göz yakıyor diye duydum. SebaMed göz yakıyormuş mesela. Göz yakmaması için kimyasal madde içermesi gerekiyormuş. SebaMed'de olmadığı için göz yakıyormuş. Tabi ne kadar doğru bilmiyorum. Kullanan birkaç kişiden duydum. Mustela aklıma yatıyor. Güvenilir bir marka sanırım. Liste yapması kolay da listedekilere karar verip alması daha zormuş.. :)
canım ben genelde sabah öğlen akşam hissediyorum.hem ittiriyor göbeğimi hem hıçkırıyor hemde yer değiştiriyor. Sürekli böyle :) Maşallah diyelim kızımıza adı gibi fevri olucak
selam arkadaşlar nasılsınız
ya ben size bişey sorucam park yatak için visko yatak aldım ama dün açtım baktım ki içi sanki kırık süngerler var ya sarılı beyazlı ondan var viskonun içinde ne var alan arkadaşlar hiç baktınızmı acil cevap verirseniz sevinirim
canım maşallah hıçkırdığını nasıla nlıyorsunn içerde hareketler oluyor tamam ama ne heraketi olduğunu ayırt edemiyorum henüz benimki sanki hafif hafif hareketlendi dondurmanın etkisi sanırım
selam arkadaşlar nasılsınız
ya ben size bişey sorucam park yatak için visko yatak aldım ama dün açtım baktım ki içi sanki kırık süngerler var ya sarılı beyazlı ondan var viskonun içinde ne var alan arkadaşlar hiç baktınızmı acil cevap verirseniz sevinirim
kızlar ben haftasonu kızıma oda baktım bol bol.. anam ne pahalılar.. ben kendi yatak odamı daha ucuza aldım.. kafama takılan su oldu.. hani diyoruzya odanın havalandırılması lazım.. kursunsuz boya ile yapıyorlar boyayı adamlar ama su bazlı olması gerekkiyormus bebekler için.. su bazlı olanada +2000 tl maliyet koyuyorlar.. ne kadar havalandırsan da gecmiyormus uzun süre diğer boyalar ..
belisi konusmustuk burda..
ben gittim gördüm mobilyayı .. modokodakiler kadar ihtişamlı değil dogru ama subazlı boya kullanıyorlar .. sertifikaları da var.. avrupaya ihracat yapıyorlar ve en önemlisi ne bayisinin ne kendisinin şikayetine rastlamadım internette.. ( cok bakmadım ama )
benim beğendiğim bi oda var Eki Görüntüle 229723 1415 tl fiyat verdiler.. cok büyük bi oda değil.. küçük ama benim odamda küçük zaten..
belis konusunda yorumlarınız nedir acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?