2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

liste yap kendine aldıklarını işaretle kolay işi bitecekleri önce alırsın büyük ihtimal işaretlediklerin arasında zor olanlar sıyrılır hemen bende liste yaptım ama daha işaret koymak nasip olmadı :))

liste var da herhangi bir işaret yok çünkü hastane çıkışı ve iki tulum dışında bir şey almadım henüz :)

liste var da herhangi bir işaret yok çünkü hastane çıkışı ve iki tulum dışında bir şey almadım henüz :)

sen yine okadar almışsın benim kendi aldığım hiç bişey yok annemin hazırladıkları var örgü penye battaniyeler lastikli çarşaf falan almış en son işaretlicem annemin aldıklarını listeden

Günaydın kızlar.dün c.tesi doktora gittim ya ama kendi doktorum yoktu,başka doktora gittim.çok ii biriydi ama beni biraz tedirgin etti.niye 3lü tarama tesitini yaptırmadın dedi.bende çok panik bir insan olduğum için yaptırmak istemedim dedim.başka bişey demedi.ultrasyon %100güvenilir sonuç vermez dedi.öyle işte:18:
Birde kızlar sizlerin eşi ne durumda benm eşim kilo olarak benle yarışıortabiiki ceviz,tatlı,pasta evden eksik olmadığı için oda benle birlikte yiyorben 5kilo aldı oda yaklaşık 4kilo aldı.heralde doğumdan sonra birlikte diyete gircez

Ben de upuzun bir liste yapmıştım. Azaldı çok şükür. Ama en zorları kaldı. Kıyafet seçmesi en kolay kısmıymış. Şimdi bakım ve temizlik ürünleri kaldı. Hangi marka sağlıklı, hangi marka daha iyi bunu araştırıyorum. Termometresi, biberonu, emziği vs. bunları seçmesi sandığımdan zormuş. Kimi diyor emzik seçerken dikkat edin, ağız yapısını bozuyor vs. Bunları araştırmasam hiç bilmeyecektim. Avent'te karar kıldım. Bu sefer modelini seçemedim. Pişik kremi, şampuanı vs. marka araştırırken kimi göz yakıyor diye duydum. SebaMed göz yakıyormuş mesela. Göz yakmaması için kimyasal madde içermesi gerekiyormuş. SebaMed'de olmadığı için göz yakıyormuş. Tabi ne kadar doğru bilmiyorum. Kullanan birkaç kişiden duydum. Mustela aklıma yatıyor. Güvenilir bir marka sanırım. Liste yapması kolay da listedekilere karar verip alması daha zormuş.. :)

tünaydınnn:)
sabahtan beri oğlumla kavga ediyoruz tepiklese suç tepiklemese suç:) ama aşağı doğru tekmeliyor beni çok huzursuz ediyor doktorumla konuştum yer çekimi denen bir olay var dolayısıyla aşağı doğru tekmelicek tabiki dedi ama ben yine de söylenip duruyorum:))))

doğru söylüyorsun arkadaşım sen hızlı davranmışsın almışsın ne güzel ben daha yeni başlıycam bugün iyice araştırıyorum işte bakalım ne bulabilirsem kardır ama her şey çok pahalı ya toplu alıp taksit yaptırmak istiyorum pembe mavi diye biryerden ama bakalım her istediğimi bulabilecekmiyim

sekerler bebeklerin kilolarina fazla takilmayin cunku hicbirinizin fizigi bir degil ve haftalarinizda bir degil haftalar degil gunler bile etkiliyor kg yi bence kgli bebek dogurcam diye fazla birsey yemeyin onemli olan kg degil sagliklari
benim oglum 4.5kg 54 cm dogdu ama istahsiz bir cocuk arkadaslarimin bebekleri 2,5-3,5 arasi dogdu ama istahlari iyiydi simdi masallah tombik tombikler yani istahli olmalari icin dua edin bebisler kendilerini cok cabuk topluuyor
herkese hayirli dogumlar dilerim bol bol su icin hem sut icin hemde sicaklardan korunmak icinnnnnnn

herkese merhabalar

haftasonu yoktum topikte yogun bir hafta sonu gecirdik havalar guzel olunca evde duramadik.

herkes alacaklarini tamamlamis yavastan bizimde var daha alacagimiz.

ben biberonu aventin bal sarisi rengini aldim en guzeli ve sagliklisi onlar cunku.
emzik mam tabiki
termometre braun kulaktan olcen.
banyo setini henuz almadim ne alacagimi bende bilmiyorum.:26:

hastane cantamin eksikleri var daha onlarda tamamlanmadi.
bebegimiizn yatagi,arabasi,kuveti ve sepeti kaldi en buyuk seyler sona kaldi.

tünaydınlar herkese... iyi haftalar kızlar..

3 gün yazılanları okumak bayağı zamanımı aldı 36 sayfa :) bayağı kaynatmışsınız...

canım ben genelde sabah öğlen akşam hissediyorum. hem ittiriyor göbeğimi hem hıçkırıyor hemde yer değiştiriyor. sürekli böyle :) MAŞALLAH diyelim kızımıza adı gibi fevri olucak

canım ben genelde sabah öğlen akşam hissediyorum. hem ittiriyor göbeğimi hem hıçkırıyor hemde yer değiştiriyor. Sürekli böyle :) Maşallah diyelim kızımıza adı gibi fevri olucak

canım maşallah hıçkırdığını nasıla nlıyorsunn içerde hareketler oluyor tamam ama ne heraketi olduğunu ayırt edemiyorum henüz benimki sanki hafif hafif hareketlendi dondurmanın etkisi sanırım

selam arkadaşlar nasılsınız
ya ben size bişey sorucam park yatak için visko yatak aldım ama dün açtım baktım ki içi sanki kırık süngerler var ya sarılı beyazlı ondan var viskonun içinde ne var alan arkadaşlar hiç baktınızmı acil cevap verirseniz sevinirim

Kızlar Kadir has tan birsürü ciciler aldık oğluma..

indirimler harikaa ben antibakteriel yastık ve yorgan altım sanırım fuar baby dendi yastık 27tl yorgan 45 tl di sanırım ..
süper bi battaniye aldım kışlık kalın içipolarlı dışı örgü 45 tl
havlu takımı uzun kollu önden çıtçıtlı badyler iç zıbın ağız bezi vs vs hepsini aldım çok kaliteli ve çok şık şeyler var keşke motherden almamış olsaydım süper hast çıkışları vardı neyse kısmet artık..

ya ben visko yatagın ii olmadıgını duydum ama ..

ezgicim benimde park yatak ama daha içine almadım. visko olandanda almayacağım yarı ortopedikler var onlardan öneriyorlar genelde.. visko için bişi diyemeyeceğim canım..

cnm bu odanın aynısını doğa modeli bizde oğluşumuza alıcazz... ben düz beyaz istiyordum ve gerçekten bu model tam benim kafama yatan modeldi. ağustos ayında da bu modeli alıcaz. bende başka bir modelini gördüm belis in.. ve gerçekten kalitesini beğendik. bütçemize de uygun. dediğin gibi bazıları abartı rakamlar söylüyor. belis kalite ve fiyat bakımından iyi. internette de kullananlarla memnun olduklarını belirtmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…