2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

cnm ne güzel alışveriş listen bitmiş. ben de kendime göre bir liste yaptım ama sanki eksikler var hep.. senle birlikte diğer arkadaşlardan da şu listeleri paylaşmalarını istesem. herkes böylece kendi eksiklerini daha kolay bulur...

bende biberon emziği avent alıcam galiba daha iimiş gibi geliyor kremler şampuanlarda bübchen düşünüyorum kendim çatkal kremini kullanıyorum hoşuma gitti hiç çatlak yok hoş kremin etkisi varmı kullanmasamda cıkmıcakmıydı bilmiyorum ama alana kadar fikrim değişmezse bu markalar olucak

Evet evet canım bence de liste lazım...ellerinde liste olan arkadaşlar daha önceki listelere erişemedim lütfen tekrar paylaşırmısınız

fatmacım haftasonu gidebildinizmi mobilyacıya pendiktekine....

gittim canım .. beyaz royall olanı beğendim gercekten güzel ürün.. burda bi arkadas da almıs .. cok memnun kalmıs.. fiyatıda gayet uygun.. benim düşündüğüm mdf olanı 1415 tl..suntalam dedikleri de var onlar cok daha uygun.. 700 e bile var mobilya takımı.. modokodakiler kadar ihtişamlı değil ama sevimliler ..

herkeze selam kızlar bende bugun şeker ölçümü yaptırdım
bir bardak suya glukoz koyup içtim 1 saaat bekledim ve kan verdim merak edenler için yazdım
yani öle zor birşey değil sadece ac oldugumdan içim bayıldı

bi magazaya girdim modokoda .. cok güzeldi ama yatagı daybed dedikleri bi model.. bayıldım 4500 tl dedi.. hayırlı işler dedim cıktım.. kızıma neler alırım ben o parayla.. bunu alıp 7-8 yasına geldiğinde kendi zevkine göre bi oda daha alırım diye dşünüyorum..

beğendiğine sevimdim canım sanırım resmini eklediğin takım güle güle kullansın bebişin... bende dolap+şifonyer almayı düşünüyorum daha doğru dürüst bakmadım gerçi. olmadı senin baktığın mağazaya uğrarırım..

kızlar benimde şeker yüklemem 21+5 te yapıldı . bayağı erken sanırım. 26. haftada devlet hastanesinde yaptırcam ordaki doktor 26. hafta gel yapalım dedi... özelde yaptırdığım açlık şekeri 68 tokluk şekeride 98 çıktı. 140 kadar normal dedi doktorum...

tunaydın canım ne güzel iştahın açık yarasın bebişine löp löp et olsun canım kaç haftada kaç gram dı bebişin en son gittiğinde :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…