2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

bence bak.. şifonyeri sanırım cok ucuz .. biz normalde şifonyer düşünmüyorduk takımdan cıkarsak ne olur dedik 100-150 düşerim dedi.. onuda alalım dedik.. senin ev küçüktü değil mi.. 2 kapılı şirin dolaplar da var orda .. 2 kapılı dolap+ büyüyen beşik +şifonyer 700 tl olan modeli var..görmüşssündür sende nette..

canım bende belis almaya karar verdim canım ama denizci dalmaçyalı model arasında kaldım bende sence nasıl? ben 4-5 yaşına kadar kullanmayı sonra genç odası almayı düşünüyoprum. dolap ve beşik alıcam sadece.

ay ben hiç anlamıyorum bu dediklerinizden.. 6sına daha cok var....

şeker yüklemesi sonuçları iştee aç karnına gidiyosun önce ölçüyolar sonra şekeri sua içirip bir saat sonra tekrar ölçüyolarr 145 in altı normal kabul ediliyorr 24-28.haftalar arasında yapılıyorr..

şifonyeri cıkınca fiyat cok düşmüyorlar.. ben denizci odasını erkeğe yakıstırıyorum.. bence gayet güzeldi.. gördüm ürünü yani..çapada güzel .. dalmaçyalıda .. üstündeki figürler çift taraflı bantala yapıstırma.. duvar aksesuarı olarak da kullanabiliyorsun.. ama dediğim gibi ürünler fabrikasyon o yüzden bu kadar ucuz.. bide diğer mobilyalar gibi ihtişamlı bir görüntüsü yok.. bende okula baslayana kadar kullansın.. o zamana kişiliğide belirginleşir kendisiyle birlikte gider alırız onun zevkine göre olur diye düşünüyorum.. Allah o günü gösterirse inşallah tabi..kız cocugu içinde beyaz en güzeli..perdesiyle halısıyla ben odasını hayal ediyorum şimdi cok hosuma gidiyor..

bakarım ya iyi oldu söylemen bende küçük gardolap ve şifon yer bakıyordum:) en kısa zamanda giderim erol mobiyaydı değilmi

şimdi ikiye düşürcem:)kızlar mothercareda hasır sepetler var biliyosunuzdur ben ondan almıştım ne düşünüyosunuz?

görsel olarak muhtesem.. ama ömrü kısa .. en fazla 3 ay.. sonra korkarım ben .. düşer müşer .. pimpirikli kadınımdır ben .. oda bakıyoruz eşimle.. yatagın altı 2 karıs acık.. dedim benim kız altına girer kafasını carpar.. satıcı bana tuhaf tuhaf bakıyr.. dedim bakmayın öyle benim bi kardeşim var çekmeceleri merdiven yapıp cıkardı şifonyerin tepesine ordan atlardı.. ailede sorun var demiştir kesin..o yüzden şifonyer de istemiyorum ben.. ama alcam.. Allaha emanet..

Selam hatunlar:)
Anacığımın yanındayım ancak evde ve aşağı katta tadilat var
Tak tak tak tak:)
Olsun canım napalım:)
Ben de dün kıpraşmıyor bu zilli diyordum:)Yavrucuğum sabah sabah coştu ama şimdi yine sakin.
Gönlüm ferahladı anlayacağnız.
Görümcemden kalan park yatağı kullanıcam karar verdim:)
Birkaç sene sonra güzelce bi takım alırım ben de inş.
Soru soruyorum şimdi:)
Bu park yatakların içinde kıyafet koyacak yer var midur?
Öptüm.

bende pek birşey almadım canım. bir sürü şey duruyo. ben ramazandan sonra almayı düşünüyorum. eşimde yok yanımda. onunla almak istiyorum bir çok şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…