- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.881
kizlar benimde allahin izniyle bi oglum olcak listeye eklerseniz sevinirim mucukladim
ekledim cnm sen nasılsın hiç görünmüyon
benim kızın kalbi dakikada 148 atıyor sizinkinin kaç
beğendiğine sevimdim canım sanırım resmini eklediğin takım güle güle kullansın bebişin... bende dolap+şifonyer almayı düşünüyorum daha doğru dürüst bakmadım gerçi. olmadı senin baktığın mağazaya uğrarırım..
açlık 77 ydi ben 75 mg lık içtim bir saat sonrası 120 ondan da bir saat sonrası 155 çıktı
açlık 82 50mg sonrası 161 çıktıı biraz yüksek dedi doktor dikkat et dedi..aynı akşam ölçtüm 143 çıktı dün ölçtüm 118 çıktıı..
kızlar ben haftasonu kızıma oda baktım bol bol.. anam ne pahalılar.. ben kendi yatak odamı daha ucuza aldım.. kafama takılan su oldu.. hani diyoruzya odanın havalandırılması lazım.. kursunsuz boya ile yapıyorlar boyayı adamlar ama su bazlı olması gerekkiyormus bebekler için.. su bazlı olanada +2000 tl maliyet koyuyorlar.. ne kadar havalandırsan da gecmiyormus uzun süre diğer boyalar ..
belisi konusmustuk burda..
ben gittim gördüm mobilyayı .. modokodakiler kadar ihtişamlı değil dogru ama subazlı boya kullanıyorlar .. sertifikaları da var.. avrupaya ihracat yapıyorlar ve en önemlisi ne bayisinin ne kendisinin şikayetine rastlamadım internette.. ( cok bakmadım ama )
benim beğendiğim bi oda var Eki Görüntüle 229723 1415 tl fiyat verdiler.. cok büyük bi oda değil.. küçük ama benim odamda küçük zaten..
belis konusunda yorumlarınız nedir acaba..
ben 20 sinde gittim
1 ay sona görüşelim dedi
beklemem o kadar :)
giderim bende bi 10 gün sona :)
ay ben hiç anlamıyorum bu dediklerinizden.. 6sına daha cok var....
haha ben manyağı üç ayrı doktora gidiyorum nasıl:)
abartma kızımm
fazla usg zararlıııı
canım bende belis almaya karar verdim canım ama denizci dalmaçyalı model arasında kaldım bende sence nasıl? ben 4-5 yaşına kadar kullanmayı sonra genç odası almayı düşünüyoprum. dolap ve beşik alıcam sadece.
bence bak.. şifonyeri sanırım cok ucuz .. biz normalde şifonyer düşünmüyorduk takımdan cıkarsak ne olur dedik 100-150 düşerim dedi.. onuda alalım dedik.. senin ev küçüktü değil mi.. 2 kapılı şirin dolaplar da var orda .. 2 kapılı dolap+ büyüyen beşik +şifonyer 700 tl olan modeli var..görmüşssündür sende nette..
şimdi ikiye düşürcem:)kızlar mothercareda hasır sepetler var biliyosunuzdur ben ondan almıştım ne düşünüyosunuz?
herkese merhabalar
haftasonu yoktum topikte yogun bir hafta sonu gecirdik havalar guzel olunca evde duramadik.
herkes alacaklarini tamamlamis yavastan bizimde var daha alacagimiz.
ben biberonu aventin bal sarisi rengini aldim en guzeli ve sagliklisi onlar cunku.
emzik mam tabiki
termometre braun kulaktan olcen.
banyo setini henuz almadim ne alacagimi bende bilmiyorum.:26:
hastane cantamin eksikleri var daha onlarda tamamlanmadi.
bebegimiizn yatagi,arabasi,kuveti ve sepeti kaldi en buyuk seyler sona kaldi.
Kızlarr bebeklerinizin hareketlerini bu gün kaç defa hissetiniz ben dndurma yiyiorum şimdi bakalım etkisi olacakmı
bende pek birşey almadım canım. bir sürü şey duruyo. ben ramazandan sonra almayı düşünüyorum. eşimde yok yanımda. onunla almak istiyorum bir çok şeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?