2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

yer varmı derken.. çekmece filan mı.. ondan yok güselim..bi bez koyacak yerin var yanlarında..

fermuarlı bir bölüm var ben oraya battaniye gelen hediyeleri kullanmıcaklarımı koymayı düşünüyorum ama 9. 10. aydan sonra kaldırmak lazım ama park yatağı park olarakta kullanıcaksan benim evde şu plastik 5li çekmecelerden var onu kullanmayı düşünüyorum başka eve taşınana kadar park yatağın altı çokta kullanışlı olmaz sanırım

benimki hanzo soda da deliriyo:76:

benim prensesimde bi dondurmda bide babasını elinde.. gecen gün dedim hiç oynamıyor kızım korkuyorum.. eşim sen bana bırak dedi.. elini koydu.. nasılmıs benim kızımın keyfi bugün dedi.. kızım heyecandan ne yapacagını sasırdı.. bana kastı var dedim..

evett canım bencede Allah nasip ederse bizim oğlumuz olacak vitray olacak ama benim beğendiğim onlar çok hoş. eşim dalmaçyalıyı daha çok beğeniyor ama bilmiyorum ki ne yapacağız bakalım. senin beğendiğin de çok hoş. hele birde pembe pembe uyku seti onaa süper olur yaa :) Allah o günleri göstersin inşallah hepimize..

evett canım bencede Allah nasip ederse bizim oğlumuz olacak vitray olacak ama benim beğendiğim onlar çok hoş. eşim dalmaçyalıyı daha çok beğeniyor ama bilmiyorum ki ne yapacağız bakalım. senin beğendiğin de çok hoş. hele birde pembe pembe uyku seti onaa süper olur yaa :) Allah o günleri göstersin inşallah hepimize..

ya kızlar doktorum plesentanın aşağıda olduğunu böle devam ederse sezeryan olmamın gerekiceni söledi ama
düzelebilirde dedi baskada birşey demedi [/SUP]
aynı şeyi, yasayan varmıı:18:

ya kızlar doktorum plesentanın aşağıda olduğunu böle devam ederse sezeryan olmamın gerekiceni söledi ama

sezeryan olmak kötümü ki.. plasentanın yeri değişebilir doguma kadar..

bugün midem mi yanıyor ne
sanki acı biber yemişim boğazım haşlanıyor gibi
bebiş saçlanıyor dedi büyükler doğrumudur acep

doktordan geldim şimdiaşırı bir akıntım vardı bebek iri sınıfındaymış korktum ben ya şekerim de çıkmamıştı ama tüm tatlıları yasakladı

bendede aynı sorun var canım.28.haftaya kadar çıkma ihtimali varmış. ama benim bebiş tüp bebek doktor zaten sezaryenle alırız demişti farketmiyor .
tek riski kanama yapabilir. fazla ayakta kalma birde ilişki yasak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…