- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.901
dondurma bende acayip etkili oluyor. resmen kuduruyor bücürüm
Selam hatunlar:)
Anacığımın yanındayım ancak evde ve aşağı katta tadilat var
Tak tak tak tak:)
Olsun canım napalım:)
Ben de dün kıpraşmıyor bu zilli diyordum:)Yavrucuğum sabah sabah coştu ama şimdi yine sakin.
Gönlüm ferahladı anlayacağnız.
Görümcemden kalan park yatağı kullanıcam karar verdim:)
Birkaç sene sonra güzelce bi takım alırım ben de inş.
Soru soruyorum şimdi:)
Bu park yatakların içinde kıyafet koyacak yer var midur?
Öptüm.
Selam hatunlar:)
Anacığımın yanındayım ancak evde ve aşağı katta tadilat var
Tak tak tak tak:)
Olsun canım napalım:)
Ben de dün kıpraşmıyor bu zilli diyordum:)Yavrucuğum sabah sabah coştu ama şimdi yine sakin.
Gönlüm ferahladı anlayacağnız.
Görümcemden kalan park yatağı kullanıcam karar verdim:)
Birkaç sene sonra güzelce bi takım alırım ben de inş.
Soru soruyorum şimdi:)
Bu park yatakların içinde kıyafet koyacak yer var midur?
Öptüm.
benimki hanzo soda da deliriyo:76:
benimki hanzo soda da deliriyo:76:
şifonyeri cıkınca fiyat cok düşmüyorlar.. ben denizci odasını erkeğe yakıstırıyorum.. bence gayet güzeldi.. gördüm ürünü yani..çapada güzel .. dalmaçyalıda .. üstündeki figürler çift taraflı bantala yapıstırma.. duvar aksesuarı olarak da kullanabiliyorsun.. ama dediğim gibi ürünler fabrikasyon o yüzden bu kadar ucuz.. bide diğer mobilyalar gibi ihtişamlı bir görüntüsü yok.. bende okula baslayana kadar kullansın.. o zamana kişiliğide belirginleşir kendisiyle birlikte gider alırız onun zevkine göre olur diye düşünüyorum.. Allah o günü gösterirse inşallah tabi..kız cocugu içinde beyaz en güzeli..perdesiyle halısıyla ben odasını hayal ediyorum şimdi cok hosuma gidiyor..
yer varmı derken.. çekmece filan mı.. ondan yok güselim..bi bez koyacak yerin var yanlarında..
şifonyeri cıkınca fiyat cok düşmüyorlar.. ben denizci odasını erkeğe yakıstırıyorum.. bence gayet güzeldi.. gördüm ürünü yani..çapada güzel .. dalmaçyalıda .. üstündeki figürler çift taraflı bantala yapıstırma.. duvar aksesuarı olarak da kullanabiliyorsun.. ama dediğim gibi ürünler fabrikasyon o yüzden bu kadar ucuz.. bide diğer mobilyalar gibi ihtişamlı bir görüntüsü yok.. bende okula baslayana kadar kullansın.. o zamana kişiliğide belirginleşir kendisiyle birlikte gider alırız onun zevkine göre olur diye düşünüyorum.. Allah o günü gösterirse inşallah tabi..kız cocugu içinde beyaz en güzeli..perdesiyle halısıyla ben odasını hayal ediyorum şimdi cok hosuma gidiyor..
hihhihihihih. alem bu bücürler yaw. ne zaman ne yapacakları belli olmuyo. beklersin tepiklemez. durursun tepikler. maymun ettiler şimdiden bizi
ya kızlar doktorum plesentanın aşağıda olduğunu böle devam ederse sezeryan olmamın gerekiceni söledi ama
düzelebilirde dedi baskada birşey demedi [/SUP]aynı şeyi, yasayan varmıı:18:
ya kızlar doktorum plesentanın aşağıda olduğunu böle devam ederse sezeryan olmamın gerekiceni söledi ama
crafty ve elayı biliyorum ama onlar dışında çalışan anneler kim ????
bide ben varım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?