2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hamileliğin başından beri şekerli bişey yiyemiyordum yeni yeni dondurma yemeye başladım.şeker testi yaptıran arkadaşlar çok mu iğrenç
şu şekerli su söylermisiniz.

kesin bendede çıkar şeker çok abur cubur yerdim önceden azalttım ama arada kaçırıyorum yine işyerinde yanımızda çalışan bi abi var o kızıyor artık :)

hamileliğin başından beri şekerli bişey yiyemiyordum yeni yeni dondurma yemeye başladım.şeker testi yaptıran arkadaşlar çok mu iğrenç

yok canım o kadar da değil aynen bende şekerli şeyler yiyip içemiyorum ama en güzeli de bebek de hareketleniyor şekerli suyu içince o zaman hoşuma gitti benim çok :) yanii o bile şaşırdı annem tatlı yemiyordu bu nerden geldi diye :):) ama aç olduğun için biraz bulantı oluyor ama çok da değil canım...

Serra'cığım giderken yanına limon almayı sakın unutma ben unuttum ve çok pişman oldumkarışımı içtikten yarım saat sonra kustum,tam rezilliktiama limon sıkarsan rahatlıkla içebiliyorsun bir sorun çıkmaz merak etme

bugün midem mi yanıyor ne
sanki acı biber yemişim boğazım haşlanıyor gibi
bebiş saçlanıyor dedi büyükler doğrumudur acep

bana da bebek saçlanıyor demişlerdi meğer o ağrının nedeni mide asitiymişDoktorum antiasit başladı Allah yardım etsin ben de 2 haftaya yakındır çekiyorum o haşlanma duygusunu..

ya bide arkadaşlar ben 255 günlük hamilelyim Alahın izniyle.bebeğim tekmelerken özelliklede otururken sanki vajinanın üstündeymiş gibi oynuyo tekme atıyo hep aşalarda sizinkide ölemi

Selam kızlar ,

Bende çalışan bir anne adayıyım,çalışmak zamanın nasıl geçtiğini anlamadığın için bir bakıma ii bir bakımada evde olanları kıskanıyorum dinlenmek ve evde vakit geçirmeyi seviyorum çünkü...

Bende aventin biberonunu aldım 4 lü set sarı olanlardan malzemesinin cama daha yakın olduğunu söyledi satıcı kız..

Bebek odasına gelince bilgisayar odasını boşaltıp bir dolap ve park beşikle oda yapmayı düşünüyorum park beşiği istediğim yere taşıyabilirim mobilya almam gerektiği zamanda sadece bir yatak alırım dolapla takım yaparım diye düşündüm ..malum kiracıyım ve eşyalar taşınırken yıpranıyor...

bana da bebek saçlanıyor demişlerdi meğer o ağrının nedeni mide asitiymişDoktorum antiasit başladı Allah yardım etsin ben de 2 haftaya yakındır çekiyorum o haşlanma duygusunu..

mıdesı yanan anneler gawıscon surup yazdırın hemngecırıooo bnım mıdem cok yanmıştı bebek baya saclı dogdu

ben işte daha rahatım kafam daha sakin huzurlu evde zaman geçmek bilmiyor bide evde oluca duramıyorum ev işi yapıyorum daha çok yoruluyorum şuan tek derdim sabah erken kalkmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…