- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.921
doktordan geldim şimdiaşırı bir akıntım vardı bebek iri sınıfındaymış korktum ben ya şekerim de çıkmamıştı ama tüm tatlıları yasakladı
bende varım bende
hamileliğin başından beri şekerli bişey yiyemiyordum yeni yeni dondurma yemeye başladım.şeker testi yaptıran arkadaşlar çok mu iğrenç
şu şekerli su söylermisiniz.
hamileliğin başından beri şekerli bişey yiyemiyordum yeni yeni dondurma yemeye başladım.şeker testi yaptıran arkadaşlar çok mu iğrenç
şu şekerli su söylermisiniz.
ne iş üzerine senin fatma
bugün midem mi yanıyor ne
sanki acı biber yemişim boğazım haşlanıyor gibi
bebiş saçlanıyor dedi büyükler doğrumudur acep
bana da bebek saçlanıyor demişlerdi meğer o ağrının nedeni mide asitiymişDoktorum antiasit başladı Allah yardım etsin ben de 2 haftaya yakındır çekiyorum o haşlanma duygusunu..
bende calısıyorum labaratuvar teknısyenıyım
zaten calıstıgım ıcın sıızn takıp dıom ama pek bısey yazamıom
Selam kızlar ,
Bende çalışan bir anne adayıyım,çalışmak zamanın nasıl geçtiğini anlamadığın için bir bakıma ii bir bakımada evde olanları kıskanıyorum dinlenmek ve evde vakit geçirmeyi seviyorum çünkü...
Bende aventin biberonunu aldım 4 lü set sarı olanlardan malzemesinin cama daha yakın olduğunu söyledi satıcı kız..
Bebek odasına gelince bilgisayar odasını boşaltıp bir dolap ve park beşikle oda yapmayı düşünüyorum park beşiği istediğim yere taşıyabilirim mobilya almam gerektiği zamanda sadece bir yatak alırım dolapla takım yaparım diye düşündüm ..malum kiracıyım ve eşyalar taşınırken yıpranıyor...
kızlar .. ramazan geliyor .. oruç tutacakmıyız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?