2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Ayy yok canım ya ben borçlanıcam...Bu sıcak günde bebekleri susuz bırakmak olmaz ...Ayrıca gün çok uzun açlıktan da mafolurum....

ben ilk gün tutayım diyorum.. yada haftasonları.. uyurum en azından.. sonra tutmakta cok zor ben 1 haftaları bile zor tutardım.. kadir geceside tutsam..doktora sorayım diyorum bide..

kızlar yaa ben yine kafamı takacak bişy buldum.bebeğim her ultrasonda aynı pozisyonda duruyo hiç deişmiyo sizinde öylemi ve normal mi???

yok ben içmiyorum coraspirin.ama yani bayyaa zayıf seninkine göre iki günde geç gidio benimki 23 hafta 4 günlük falan çıkıo ultrasonda

benim de bazen br kaç gün geri çıkıyor, bazen tam gününde... çok öenmli değil.. takma o kadar...

benim kızın kalbi dakikada 148 atıyor sizinkinin kaç

benim oğlanınki 145.. 140-160 arası normlmiş..

crafty ve elayı biliyorum ama onlar dışında çalışan anneler kim ????

ben de çalışıyorum.. akademisyenim..

kızlar yaa ben yine kafamı takacak bişy buldum.bebeğim her ultrasonda aynı pozisyonda duruyo hiç deişmiyo sizinde öylemi ve normal mi???

yaw rahat bırakın şu çocukları.. ultrasondaki görüntü biraz da doktorun aleti tutuşuyla ilgili, sıkıntı yapmayın ...

kaç defa sızlandım biliyorsunuz ben hiç bir şey hissetmiyorum diye... ama sanırım artık hissediyorum... böyle göbeğimde aynı yerde bir atım oluyor sanki, hatta bazen aynın yerde arka arkaya bir kaç kez oluyor...bu de mi sizin bahsettiğiniz şeyler... peki, tekmeyi, hıçkırığı ve yer değiştirimeyi nasıl ayırt ediyorsunuz birbirinden ?

ahh ahh yer değiştirmesini bende henüz anlayamıyorum
sadecertekmeler ve o dediğin atımları hissediyorum

Özellikle çok ayakta kaldıysam yada yorulduysam sırt üstü uzanıyorum ve saniyeler sonra pat patlar başlıyor
elinizi karnınızda uzun süre tutun sabredin ben öyle yapıyorum elimin altından resmen kayıyor...o da heralde yer değiştirme oluyor :))

ya kızlar doktorum plesentanın aşağıda olduğunu böle devam ederse sezeryan olmamın gerekiceni söledi ama
düzelebilirde dedi baskada birşey demedi [/SUP]
aynı şeyi, yasayan varmıı:18:

Canım aynı sorun 20.haftada bende de vardı hala var mı bilmiyorum.Haftaya gidecegm nasipse doktoruma.
Kanama falan da olabilecegni ama endiselenmemem gerektgni soyledi.
Hayırlısı umarım duzelr.
Bu arada farklı bi blgsayardan yazıyorum karakterler farklı.

bana sadece sezeryandan dan bahsetti baska birşey demedi ama kortum birden

Ben de oruç tutmayı düşünmüyorum,zaten tansiyonum ve şekerim düşük.
Günler çok uzun arkadaşlar,e havalar da sıcak.İslam kolaylık dini Allah da istemez kendimize ve bebişlerimize eziyet etmemizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…