- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.961
crafty ve elayı biliyorum ama onlar dışında çalışan anneler kim ????
kaç defa sızlandım biliyorsunuz ben hiç bir şey hissetmiyorum diye... ama sanırım artık hissediyorum... böyle göbeğimde aynı yerde bir atım oluyor sanki, hatta bazen aynın yerde arka arkaya bir kaç kez oluyor...bu de mi sizin bahsettiğiniz şeyler... peki, tekmeyi, hıçkırığı ve yer değiştirimeyi nasıl ayırt ediyorsunuz birbirinden ?
ben koca parası yiyenlerdenim canım
Az önce marmara denizinde 5.2 şiddetinde deprem olmuş yatak odasındaydım dolap sallandı hissettimm..Kocam yok,işte geç gelecek evde tekim ..Allaha emanet yavrularımızda bizde..
ay ben bugun cok yoruldum ya azda olsa evimi temizledim oh mis
daha beni yiginla bekleyen utuler varonlarida yarin artik ayaklarim sisti ya balon gibioldular dinlenmem lazim.
benim plasentada asagidaydi yanlis hatirlamiyorsam 18-19-20.haftalarda ama sonra normale dondu biraz dikkat etmeniz iyi olur.
orucu bende tutamayacagim susuz olmaz sadece kadir ve arefe gunu tutarim belki.
bundan onceki hamileligimdede tutmamistim dusugum olduktan 2 ay sonra tuttum 2 ayda bitirmistim.hafta ici tutuyordum haftasonlari esim evde oldugu icin tutmuyordum araya reglde giriyordu 2 ayda bitti iste.
sagol canim cevabin icin simdi netten arastiriyorum belki birseyler bulurum. olmadi yarin midwife i arayacagim. bu arada 2 gun once yanlislikla cok az parmagimi kestim firini temizlerken. demir biryer kestiginden endiselndim, tetanoz yaparlarmi diye aradim hastaneyi eger kesik cok derin degilse mudahleye gerek yok zaten tetanozda yapmiyoruz dediler baya sasirdim. isterseniz gp ye gidebilirsiniz dediler. bende gitmedim cok minik birseydi. ertesi gun gecti zaten. turkiyede her hamileye ne guzel yapiyorlar ben burada zorla yaptiramadim anlayacagin.evet crafty yarin MR sonucunu alacagiz turkiye saatiyle 11.30 da randevum bakalim hakkimizda hayirlisi lutfen dualrinizi eksik etmeyin.
Allahim insallah hayirli haberlerle doneriz hastaneden.
yubacigim valla gogusten gelen sivi hakkinda hic bir bilgim yok belkide normaldir gelmesi bilemiyorumki.:26:
yubacigim mesajini aldim canim ya cok uzuldum detay yazmayayim bellimi olur esin okuyabilir.bencede esin hakkinda en dogrusunu yapiyorsun.
musait oldugun bir an konusalim olurmu lutfen kendini uzme bak hamilesinde olurmu.
bebişin kaç gram ki iri sınıfındaymış
evt cnm ilk de 2 kasım sonra 3 kasım dedi doktor sonrada 7 kasım dedi 3 aydan beride 7 kasım diyoookubi cim benimde sat 26 ocak ama bat 2 kasım.senin neden 7 kasımki
ya bide arkadaşlar ben 255 günlük hamilelyim Alahın izniyle.bebeğim tekmelerken özelliklede otururken sanki vajinanın üstündeymiş gibi oynuyo tekme atıyo hep aşalarda sizinkide ölemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?