2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım sen nasıl besleniyosun böle merak ettim benim bebişinde kilosu çok şükür iyi ama seninki uçmuş yesin teyzesi onun göbeğini korkma canım görümcemde 6 cı ayında 800 gramdı şimdi doğum yaptı bugün kırkı çıktı 3 kilo 250 gram doğdu yani küçük doğdu diğer çocuklarına göre içini, ferah tut ne yediğinide yaz buraya merak ettim şimcik :26:

canim panik yapmana gerek yok.bende de oluyor..

doktorumuz goguslerden sivi gelmesi hem iyi hemde suan kendini hazirlama evresindeymis...

850 gr hem maşallah diyin tosunuma hem de sağlık dileyin teyzeleri rejime girdik olması gerektiğinden iri bu da bence tehlikeli

benimki de 840 gr dı dr hiçç bişi demedi iri miri vs die
sana kim dedi ki ne zararı olur ki kilonun + senin rejiminin ona ne faydası olacak ki
ortalamaya bakrım 25. haftada 790 gr çıkıo hep
50 gr +,- fln bence çok normal

Son düzenleme:
850 gr hem maşallah diyin tosunuma hem de sağlık dileyin teyzeleri rejime girdik olması gerektiğinden iri bu da bence tehlikeli

onemli olan bebegin saglikli olmasi...

bebege ve sana bir sakincasi olmadigi surece neden tehlikeli olsunki......

masssssssssssssssss

oooo cok erken yaa,kalkabilicenmi canim,ve neden o kadar bekletiyorlarmiski????

Kalkmak zorundayim beni birak esim 5 de eve gelcek isten bakalim onu nasil kaldiracagim erken saate olmasi gerekiyomus testin her saat bi defa kan alincak 3 saat sürüyor iste her bi saatte sonuclara bakilacak bide eczaneden bisey aldim icmek icin neyse o yemek icmek yok sabah öyle dedi bakalim

oylemi benden de isterler bir dahaki gidisimde o zaman...

desene canim sen yarin bayagi yorgun dusuceksin...

sonuclar ins.iyi cikar canim...

oylemi benden de isterler bir dahaki gidisimde o zaman...

desene canim sen yarin bayagi yorgun dusuceksin...

sonuclar ins.iyi cikar canim...

Insallah canim sagolasin hersey bebisler icin ne yapalim seninde yakindir bazilari erkenden yaptirmis bu testi demekki zaman pek önemli degil

bilmem ki anlamadım vala
preggg
açıkla şunu yahu takıldı aklımaaa

Insallah canim sagolasin hersey bebisler icin ne yapalim seninde yakindir bazilari erkenden yaptirmis bu testi demekki zaman pek önemli degil

evet canim hersey bebislerimiz icin,bakalim benimkini ne zaman yapicak benim doktorum...

ya bugun esimle gezmeye ciktik yuruduk bayagi yoruldum,alismisim tembelligeyurumek zor geliyor artikkkk.....

bundan boyle bol bol yuruyus yapmamiz gerekiyormus...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…