- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.981
arkadaşlar bn gecen persembe gıttım dr a.3boyutlu şeker için.24 haftalıktı 798gramdı biraz göbekli dedi doktor.iyi bakmışsın dedi.ama bakıorum ortallama bu haftalarda bebekler 600-620gram civarı.çok mu şişko olucak acaba.korku sardı beni.bana göre iyi bebek zayıf bebektir hep.kendimi yiyorum.bi akıl verseniz
kizlar bana acil yardim daha once konusu gectimi bilmiyorum bugun benden baya baya bi sivi geldi gogsumden. bi islaklik hissettim geceligimde bi baktim damliyor su rengi birseyler. aradan 1 2 ssat gecti yine oldu. acaba ic camasiri kullanmiyorum diyemi boyle oldu acaba erkenden sut veya sivi gelmesi sakincalimi. sanki eskiden okumustum sutyen giymeyenlerde erken gelir diye ama emin degilim. sicakta hic giyemiyorumki zaten kocaman oldular gogsumun alt taraflari yamyas oluyor terden dayanamiyrum giyince. bir bilginiz varmi bu konuda ne yapsam acaba.
canim panik yapmana gerek yok.bende de oluyor..
doktorumuz goguslerden sivi gelmesi hem iyi hemde suan kendini hazirlama evresindeymis...
Kacak yakaladim seni
canim hosgeldinnn
sobeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ne isin var bakalim senin yaban ellerde hanfendi ?
asil senin ne isin var bakimmmmmmm
geziniyordum canimmmmmm:79::79:
Bende bakiniyodum öyle ya bugün acmadim hic ne var ne yok kontrol ediyom iste
850 gr hem maşallah diyin tosunuma hem de sağlık dileyin teyzeleri rejime girdik olması gerektiğinden iri bu da bence tehlikeli
850 gr hem maşallah diyin tosunuma hem de sağlık dileyin teyzeleri rejime girdik olması gerektiğinden iri bu da bence tehlikeli
Bisesler atistiriyorum bende yarin 7de kalkmam lazim ya seker yüklemesi icin nasil dayanirim ac bilmiyorum
oooo cok erken yaa,kalkabilicenmi canim,ve neden o kadar bekletiyorlarmiski????
saol asi cnm ii dielim ii olsun
iri bebek olayına takıldım anlamadım ...
Kalkmak zorundayim beni birak esim 5 de eve gelcek isten bakalim onu nasil kaldiracagim erken saate olmasi gerekiyomus testin her saat bi defa kan alincak 3 saat sürüyor iste her bi saatte sonuclara bakilacak bide eczaneden bisey aldim icmek icin neyse o yemek icmek yok sabah öyle dedi bakalim
sevindim iyi olmana canim onu bende anlamadim annenin diyeti ne ise yariycak53:
oylemi benden de isterler bir dahaki gidisimde o zaman...
desene canim sen yarin bayagi yorgun dusuceksin...
sonuclar ins.iyi cikar canim...
bilmem ki anlamadım vala
preggg
açıkla şunu yahu takıldı aklımaaa
Insallah canim sagolasin hersey bebisler icin ne yapalim seninde yakindir bazilari erkenden yaptirmis bu testi demekki zaman pek önemli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?