- 28 Şubat 2011
- 549
- 116
- 123
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.001
benimki de 840 gr dı dr hiçç bişi demedi iri miri vs die
sana kim dedi ki ne zararı olur ki kilonun + senin rejiminin ona ne faydası olacak ki
ortalamaya bakrım 25. haftada 790 gr çıkıo hep
50 gr +,- fln bence çok normal
evet canim hersey bebislerimiz icin,bakalim benimkini ne zaman yapicak benim doktorum...
ya bugun esimle gezmeye ciktik yuruduk bayagi yoruldum,alismisim tembelligeyurumek zor geliyor artikkkk.....
bundan boyle bol bol yuruyus yapmamiz gerekiyormus...
onemli olan bebegin saglikli olmasi...
bebege ve sana bir sakincasi olmadigi surece neden tehlikeli olsunki......
masssssssssssssssss
ya ölçümlerde göbüş ölçüsü 27 haftalık çıktı diğer ölçüleri de 26-27 civarı bir tek kafa ölçüsü 23+6 boyu 31 cm 25 haftalık ama bana iri bir bebek şeker yüklemesi yaptırdın mı dedi. evt 16. haftada dedim daha önce doktorum başkaydı. karpuz ve tatlılardan uzak duruyorsun sık sık ve az miktarda yiyorsun önlem almalıyız dedi. Suyun haftaya artmaya başlayacaktır dedi. Tehlikeli bir durum gözükmüyor şimdilik dedi. Ben fazla akıntıyla gittim şüphelenerek acaba kaçakmı var diye rahim ölçümü yaptı göbekte kasılma vs var mı diye kontrol etti sonra da bunları söyledi ve yürüyüş verdi spor dedi bol bol
ya ölçümlerde göbüş ölçüsü 27 haftalık çıktı diğer ölçüleri de 26-27 civarı bir tek kafa ölçüsü 23+6 boyu 31 cm 25 haftalık ama bana iri bir bebek şeker yüklemesi yaptırdın mı dedi. evt 16. haftada dedim daha önce doktorum başkaydı. karpuz ve tatlılardan uzak duruyorsun sık sık ve az miktarda yiyorsun önlem almalıyız dedi. Suyun haftaya artmaya başlayacaktır dedi. Tehlikeli bir durum gözükmüyor şimdilik dedi. Ben fazla akıntıyla gittim şüphelenerek acaba kaçakmı var diye rahim ölçümü yaptı göbekte kasılma vs var mı diye kontrol etti sonra da bunları söyledi ve yürüyüş verdi spor dedi bol bol
Hayirlisi olsun canim valla ciiyorum dolasiyorum ama cok degil yoruluyorum bende simdi ev felan isleri varya o zaman zaten heraket etcem esimde kiziyor hem mizmiz oluyosun disarisi icin cikiyoruz dolasmiyosun diyo insan yoruluyo ya bide simdiki ev 4,kat iniyorum ama cikmasi deli ediyor beni
snrm iri bebeklerin sağlık problemi oluyor bunun için önlem almak istedi. Ben de erken doğumdan korkuyorum doğrusuzaten kafam bir sürü senaryo üretiyor ya çocuk kilolu olursa ya taşıyamazsam fln filan diye..
ölçüler alakasız çıkmış bence o yanlış ölçüm yaptı ondan endişelendi
gr da çok sorun yok çünkü (bence)
korktum kız gece gece :)
ben şişko koca şişko bebe de mi şişko olacak die :)
ölçüler alakasız çıkmış bence o yanlış ölçüm yaptı ondan endişelendi
gr da çok sorun yok çünkü (bence)
korktum kız gece gece :)
ben şişko koca şişko bebe de mi şişko olacak die :)
ilahi canim sende yani...
kis saglikli dogsunda varsin tombis olsunnnn ne olucak...
kızlar annem bana aldırmadı herşeyini eksiksiz yapmayacakmişiz! Ne demekse!
Aklınızda olsun Wenice de (ben cevahirdekinde gördüm) GRACO nun 370 TL ye gelen bir ana kucağı ve bebek arabası seti var. Düz siyah indirim varmış mağazada. Çok şık ben çok beğendim
kapaması ve hafifi oması güzel.
Kullananlar markadan çok memnun çok sağlam bi amerikan üretimiymiş
almak isteyen bi baksın bence
evt ölçüler baya bir ilginç ben de ne düşüneceğimi şaşırdım
neyse bakalım ben bir aynonun dediği gibi dikkat edeyim sonra bebeğin çok zayıf geriden geliyor falan derse gırtlaklarım olur biter:))))
ya benden giden kan şekeriyle alakalı olabileceği yazıyor internette o yüzden tatlı şeyleri kıstı sanırım öyle anladım.
Doğum ağırlığı yüksek olan bebeklerin çoğunda annede şeker hastalığı (diyabet) vardır. Ayrıca annenin gebelikten önce ya da gebelik sırasında aşırı kilolu olması, annenin doğum kilosunun fazla olması ya da uzun boylu olması, annenin daha önce iri bebek doğurmuş olması, günaşımı olması veya bebeğin cinsiyetinin erkek olması gibi sebeplerle de bebeğin iri olması sonucunu doğurabilir.
canim sen icini ferah tut,doktorun dedigi gibi yuruyusunu ihmal etme....neden o kadar süphe dudyuyonki...
rabbim herseyin hayirlisini nasip eylesin...
benim doktorda bana bol bol karpuz ve sebze turu seyler ye dedi...
aman canim benim esimde cok israr ediyor yuruyus konusunda bende pek yaklasmiyorum cabuk yoruluyorum..
ama sonucta bizim icin dogumumuz daha rahat olsun diye,ve vucudumuzda odem ve sislik olusmasin diye...
yok canim benim sen hic korkma icini ferah tut...
tombis dogan bir cok bebek var ne oluyor hic birsey...
sonucta saglilki olsunda,tombis zayif farketmezzzzz
ne demek istediki annen...???
guzelse ve kaliteliyse fiyati cok uygun canim...
biz sorduk bir tane 300 euro oda indirimde...
o minik çaplı servet döktüğüm minicik kibar yenidoğan takımları giyemezse sorarım ben ona :)
10-15 güne baha ya gider sorarım ben bunu :)
10-15 gün aklıma bişi takmiim diodum olmadı bak :)
sağol cnm benm valla rahatladım Allaha emanet sonuçta.bu doktorlar adamı deli eder kimine ye kimine yeme:)
bir de bu ultrasondaki asd ve atd nedir?
bir de bu ultrasondaki asd ve atd nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?