2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
yok canim zaten yolun yarisini gectin,degistirmenin bir alemi yok...

ya onemli seyleri soyluyorsa,kotu bir seyi yoksa neye degistiricenki...

yapisi oyledir belki senin doktorunnnn

Aman zaten ayda bi görüsüyoruz canim ne yapalimm dedigin gibi az kaldi zati gerekli seyleri söylüyor tabi ama hani biz sicak kanliyiz ya insanin gözü ariyor neyse ne iste ben cikiyorum artik hanimlar herkese iyi geceler:79::79::79:

tabi canim,sen erkencisin yarin....dinlenin biraz...

iyigeceler canim,kendinize iyi bakin,gorusmek uzereee:79::79::79::79::79:

bir de bu ultrasondaki asd ve atd nedir?

ast mi asd mi ast karaciğer enzim değeri.benim hamilelikten önce yüksek çıkmıştıda ondan biliyorumm.bu arada pregcim hiç endişelenme rabbim büyük bebeğin sağlıklı doktorun dediklerini yap olur biter...

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler.. nasılsınız görüşmeyeli keyifler iyidir inşallah.. ben tatildeyim malum ailemin yanındayım, sizleri takip edemiyorum , bi kaç kere girip okudum ama hızınıza yetişemiyorum ki maşallah size:)
oğlumda gayet iyi, tepişip duruyo boyna, göbek desen felaket boyuta geldi:) resimler tatil dönüşü.. dün doktora gitmiştim kontrol için oğluşum 500 gr olmuş... gülücük attı ultrasona, bide yutkunup duruyo, ağzını açıp kapatıyo, çok tatlıydı... alışverişe gidemedim hala, benim oğlan kıyafetsiz kalacak bu gidişle:)

hepinizi çok öpüyorum.. 8 ağustosta tatil bitiyo, o zaman görüşürüz inşallah..

günaydın arkadaşlar...
annemin huzurlu kollarındaki tatilim bitti ve döndüm...
yıllardır gurbetteyim bu sefer ayrılırken çok zorlandım...
sanırım hormonlarımın esiri oldum ya da olgunlaşıyorum bilmiyorum....
izmir'in sıcaklarında yavrum günlerce doğru dürüst kıpırdamadı....
bende hep gezdim yoruldum....
bazen günde 1 kere duyuyordum o da derinden ve zayıf....

serin evimize döndüğümğz akşamdan beri yavrumun maşallahı var...

ben sıcaklardan bişi yiyemiyorum kesin kilo almadım derken 2 kilo almışım....
Allah'ım doktora söylesem yemesen almazsın der....
ne yedimde aldım 2 kilo bilmiyorum...
aman taktıkça yapışacak bana bunlar...
en iyisi salla gitsin...

günaydınlar tatlı hamişlerr :))) istanbul çok sıcak akşam deprem olmuş ben hissetmedim burda sizler yazmışsınız okudum

Son düzenleme:
günaydın kızlar,dün kıpır kıpır olan evladım bugün uyuzluk yapıyor ve canımı sıkıyor

günaydın annişler,
düne göre biraz daha iyiyim ama halsizlik varya sizdede varmı bu halsizlik insan yerinden kalkmak istemiyo(

cnm benim kızımda normalde hiç durmaz gün içinde hafta sonundan beri baya azaldı hareketleri bende tedirgn oluyorum neyseki cuma doktora gidecem hayırlısı baklaım..

Gündüzleri takıyorum ama eve gidince bende takmıyorum bu haftalarda gayet normal gelmesi ama sürekli olurmu bilmem ??doktoruna bi sor istersen..

Herkese günaydın kızlar :)))
benimde kızım akşam depremden korktuğumdan beri az az ara sıra tepikliyor takmamaya çalışıyorum :s
Rabbime emanet kuzucuklarımız

Günaydınlar annecikler ve tepişip duran bebişleri. Bnde çalışan bir anne adayıyım ve okudum da aramızda bayağı çalışan var..

Benim minik oğluşum dün kıpırdamı sıcaktan sanırım. Akşam anne uykuya yattı bizim oğlan başladı kıpır kıpır.. Daha şimdiden anne öyle istediğin saatte uyku yok demeye başladı bile:) Artık alıştırmaya başlıyor uykusuzluğa...:)

Merhabalar
Ben 25 haftaya girdim , ilk bebeğim, kızım olacak inş.
Ama hala hastaneye karar veremedim
Şuan gittiğim hastane çok pahalı, 9000 TL civarı
Özel saglık sigortamda bitiyor,
Sizler nerede dogum yapacaksınız?

Huzurlu hamilelik diliyorum

günaydınnnnnnnnn. bahsetmiştim daha önce seker yuklemem 159 cıkınca doktor tekrardan doz artırarark istedi ve yine yıksek çıktı .şekerli şeyleri hiç sevmem ama nasıl çıktı yuksek hala anlamadım. endokrın uzmanına yönlendırdı doktor. o doktorda yağlı,tatlı,kuruyemiş,cips kola kızartma filan yeme dedi ben zaten hiç yemiyorum bunları dedım. yediysem de binde bir olmuştur. 1 saat yürüyüş yap dedi.pazartesi açlık ve tokluk şekerine bakılacak yıne kan verıcem kanım kalmadı 5 tup verdım bı hafta içinde.bide endokrın uzmanı bu şeker normal şeker hastalığı değil degerlerın sınırın bıraz uzerınde dedi. çogu zaman hamılelık bıtınce gecıyormuş öyle dedi.o içimi biraz rahatlattı. sizlerinde bilginiz olsun.öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…