- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.021
Ayy canim ben bilmiyom ya zaten anlamiyom ben bizimki türkce bile degilki zar zor seciyorum anladigimi oda 5 dakika kadin bakiyor hadi hop bitti
canim senin doktorunda agzi var dili yokkkkkk
Aynen öyle canim degistirsem yolun yarisina geldim zaten gerek yok idare ediyorum iste
yok canim zaten yolun yarisini gectin,degistirmenin bir alemi yok...
ya onemli seyleri soyluyorsa,kotu bir seyi yoksa neye degistiricenki...
yapisi oyledir belki senin doktorunnnn
Aman zaten ayda bi görüsüyoruz canim ne yapalimm dedigin gibi az kaldi zati gerekli seyleri söylüyor tabi ama hani biz sicak kanliyiz ya insanin gözü ariyor neyse ne iste ben cikiyorum artik hanimlar herkese iyi geceler:79::79::79:
bir de bu ultrasondaki asd ve atd nedir?
bide ben varım ...
günaydın kızlar,dün kıpır kıpır olan evladım bugün uyuzluk yapıyor ve canımı sıkıyor
kizlar bana acil yardim daha once konusu gectimi bilmiyorum bugun benden baya baya bi sivi geldi gogsumden. bi islaklik hissettim geceligimde bi baktim damliyor su rengi birseyler. aradan 1 2 ssat gecti yine oldu. acaba ic camasiri kullanmiyorum diyemi boyle oldu acaba erkenden sut veya sivi gelmesi sakincalimi. sanki eskiden okumustum sutyen giymeyenlerde erken gelir diye ama emin degilim. sicakta hic giyemiyorumki zaten kocaman oldular gogsumun alt taraflari yamyas oluyor terden dayanamiyrum giyince. bir bilginiz varmi bu konuda ne yapsam acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?