2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

cnm yükleme sonrası şekerin kaç çıkmıştı .. yüksekmiydi..bak bendede geçmeyen bi mantar olurdu hamile kalmadan önce ayrıca geçen akıntı için bi fitil kullandım ve hala devam ediyoo ilişkiye girmediğimiz için rahatsız etmiyo beni şimdilik dayanabiliyorum benim yükleme sonrası şekerim 161 çıktıı banada doktorum sadece dikkat et dedi ..ayrıca bu ölçümleri hiç takma benimde bacak boyu 2-3 gün geriden gidiyoo..

boll müdürünle durumlar nasıll ..ne zman izine ayrılıcaksınn..doğumdan sonra devam edicenmi orada??

valla ben seni çok merak etim.sabahları ilk açılış senden oluyordu bayadır ses olmayınca burda arkadaşlara falan sordum tatile gittiğini kaçırmışım....bebeğine ve sana ii tatiller
ahh beni annem giderken görseydin hıçkıra hıçkıra ağladım hormonların dengesizliği sanırım

boll müdürünle durumlar nasıll ..ne zman izine ayrılıcaksınn..doğumdan sonra devam edicenmi orada??

ay cnm aynı ya değişmez bir karekter kendisi.izin konusu normalde 32. haftadan sonra alınıyo yani eylülün 14 üne falan denk geliyo bakim dayanabilecekmi okadar eğer bişe demezse ben eylül sonuna kadar çalışırım tabi bi sorunum olmazsa şuan ayaklarımla problemlim fena halde şişler terlik falan giyebilsem ii olur ama bunu ona teklif bile edemem kötüysen git der kesin öle cnm durumlar

manyak herif ya

Günaydınlar.

yubacım benim de 19.hafta göğsümden su/süt gibi bir şey geldi. İnternetten baktım. 20.haftadan sonra normal olduğunu okudum. Sonra kesildi zaten. Panik yapma bence. İltihap gibi rengi değişikse hemen doktoruna başvur. Ama rengi su/süt gibiyse sorun yokmuş. Benden ara ara geliyor. Sütyen takmıyorum ben de evde. Ama sütyen taktığım zamanlarda da gelebiliyor sıvı. Bu hafta randevum var, doktoruma sorarım ama ben normal olduğunu düşünüyorum. Prolaktin hormonu artış gösterdiği için normaldir herhalde. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz.

canım yaa ben terlik giyiyorum Allahtan bi aksilik çıkmazsa bende eylülü çıkartayım diyorum pekş dönücenmi doğum izninden sonra..ayy keşke bizi çıkarsalarr ama bizimkiler benim doğumdan sonra döneceğimi düşünüyolar.. off

günaydın herkese,
ne kadar erkencisiniz maşallah:))
kızlar bu sabah oğlumun süpriziyle uyandım:)))))))))))
uyandığımda göbeğimin tam sağ tarafında bbööle yumurta kadar bi çıkıntı wardı
kımıldayamadım heyecandan hemen eşimi uyandırdım, bebek kafasını dayamış oraya öle uyuyodu sanırım:)))
allahım şimdiden böle heycan yaptım ki doğunca kimbilir ..
sırt üstü yatıyodum ama bacaklarım kıvrıktı bence deneyin bi

ben çalışmaktan bıktım artık iyice
sanki zorla geliyorum gibi sevmiyorum artık
kızımda anne işi bıraksan diyor
bi tarafım bırak otur evinde diyor bi taraftan da kıyamıyorum 14 yıl oldu
iki çocukla yollara düşücem üç beş ay sonra ne bileyim kafam karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…