- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.041
ya ölçümlerde göbüş ölçüsü 27 haftalık çıktı diğer ölçüleri de 26-27 civarı bir tek kafa ölçüsü 23+6 boyu 31 cm 25 haftalık ama bana iri bir bebek şeker yüklemesi yaptırdın mı dedi. evt 16. haftada dedim daha önce doktorum başkaydı. karpuz ve tatlılardan uzak duruyorsun sık sık ve az miktarda yiyorsun önlem almalıyız dedi. Suyun haftaya artmaya başlayacaktır dedi. Tehlikeli bir durum gözükmüyor şimdilik dedi. Ben fazla akıntıyla gittim şüphelenerek acaba kaçakmı var diye rahim ölçümü yaptı göbekte kasılma vs var mı diye kontrol etti sonra da bunları söyledi ve yürüyüş verdi spor dedi bol bol
günaydın annişler,
düne göre biraz daha iyiyim ama halsizlik varya sizdede varmı bu halsizlik insan yerinden kalkmak istemiyo(
cnm benim kızımda normalde hiç durmaz gün içinde hafta sonundan beri baya azaldı hareketleri bende tedirgn oluyorum neyseki cuma doktora gidecem hayırlısı baklaım..
valla ben seni çok merak etim.sabahları ilk açılış senden oluyordu bayadır ses olmayınca burda arkadaşlara falan sordum tatile gittiğini kaçırmışım....bebeğine ve sana ii tatillergünaydın güzel anneler.. nasılsınız görüşmeyeli keyifler iyidir inşallah.. ben tatildeyim malum ailemin yanındayım, sizleri takip edemiyorum , bi kaç kere girip okudum ama hızınıza yetişemiyorum ki maşallah size:)
oğlumda gayet iyi, tepişip duruyo boyna, göbek desen felaket boyuta geldi:) resimler tatil dönüşü.. dün doktora gitmiştim kontrol için oğluşum 500 gr olmuş... gülücük attı ultrasona, bide yutkunup duruyo, ağzını açıp kapatıyo, çok tatlıydı... alışverişe gidemedim hala, benim oğlan kıyafetsiz kalacak bu gidişle:)
hepinizi çok öpüyorum.. 8 ağustosta tatil bitiyo, o zaman görüşürüz inşallah..
ahh beni annem giderken görseydin hıçkıra hıçkıra ağladım hormonların dengesizliği sanırımgünaydın arkadaşlar...
annemin huzurlu kollarındaki tatilim bitti ve döndüm...
yıllardır gurbetteyim bu sefer ayrılırken çok zorlandım...
sanırım hormonlarımın esiri oldum ya da olgunlaşıyorum bilmiyorum....
izmir'in sıcaklarında yavrum günlerce doğru dürüst kıpırdamadı....
bende hep gezdim yoruldum....
bazen günde 1 kere duyuyordum o da derinden ve zayıf....
serin evimize döndüğümğz akşamdan beri yavrumun maşallahı var...
ben sıcaklardan bişi yiyemiyorum kesin kilo almadım derken 2 kilo almışım....
Allah'ım doktora söylesem yemesen almazsın der....
ne yedimde aldım 2 kilo bilmiyorum...
aman taktıkça yapışacak bana bunlar...
en iyisi salla gitsin...
ay hormon dengesizliği bende de var yaaaa,eşimin askeri lise halini düşünüp düşünüp ağlıyorum manyak gibi:84:
boll müdürünle durumlar nasıll ..ne zman izine ayrılıcaksınn..doğumdan sonra devam edicenmi orada??
ay cnm aynı ya değişmez bir karekter kendisi.izin konusu normalde 32. haftadan sonra alınıyo yani eylülün 14 üne falan denk geliyo bakim dayanabilecekmi okadar eğer bişe demezse ben eylül sonuna kadar çalışırım tabi bi sorunum olmazsa şuan ayaklarımla problemlim fena halde şişler terlik falan giyebilsem ii olur ama bunu ona teklif bile edemem kötüysen git der kesin öle cnm durumlar
ay hormon dengesizliği bende de var yaaaa,eşimin askeri lise halini düşünüp düşünüp ağlıyorum manyak gibi:84:
bu magnezyumuuuuuu sizin şerefinize içiyorum kızlarrrrrrrr
nasıl yani memişler erken doğum????
ay cnm aynı ya değişmez bir karekter kendisi.izin konusu normalde 32. haftadan sonra alınıyo yani eylülün 14 üne falan denk geliyo bakim dayanabilecekmi okadar eğer bişe demezse ben eylül sonuna kadar çalışırım tabi bi sorunum olmazsa şuan ayaklarımla problemlim fena halde şişler terlik falan giyebilsem ii olur ama bunu ona teklif bile edemem kötüysen git der kesin öle cnm durumlar
bu magnezyumuuuuuu sizin şerefinize içiyorum kızlarrrrrrrr
göğüs uçlarıyla oynamak doğumu kolaylaştıran ve tetikleyen bi faktörmüş hemen rahmini uyarıyomuş,o yüzden dokunmak ve dokundurmak yokanladın sen beni laylam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?