- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.061
bu magnezyumuuuuuu sizin şerefinize içiyorum kızlarrrrrrrr
günaydın kızlarr..çalışan anneler ne zaman izne ayrılıyosunuz 56 gün öncemi oluyo o bi de doğumdan sonra kaç ay izin bilgisi olan var mı?çıksakta biran önce evimizde yatsakkk:109: sonra doğum gelse kolayca yapıversekk sonra sonra kuaföre gitsekk ve eski kotlarımızı giymeye başlasakkkkkk:97:çok mu şey istiyorum ne
günaydın kızlarr..çalışan anneler ne zaman izne ayrılıyosunuz 56 gün öncemi oluyo o bi de doğumdan sonra kaç ay izin bilgisi olan var mı?çıksakta biran önce evimizde yatsakkk:109: sonra doğum gelse kolayca yapıversekk sonra sonra kuaföre gitsekk ve eski kotlarımızı giymeye başlasakkkkkk:97:çok mu şey istiyorum ne
göğüs uçlarıyla oynamak doğumu kolaylaştıran ve tetikleyen bi faktörmüş hemen rahmini uyarıyomuş,o yüzden dokunmak ve dokundurmak yokanladın sen beni laylam
göğüs uçlarıyla oynamak doğumu kolaylaştıran ve tetikleyen bi faktörmüş hemen rahmini uyarıyomuş,o yüzden dokunmak ve dokundurmak yokanladın sen beni laylam
canım yaa ben terlik giyiyorum Allahtan bi aksilik çıkmazsa bende eylülü çıkartayım diyorum pekş dönücenmi doğum izninden sonra..ayy keşke bizi çıkarsalarrama bizimkiler benim doğumdan sonra döneceğimi düşünüyolar.. off
normalde doğumdan önce iki ay doğumdan sonra iki ay
yani 32. haftada çıkabiliyorsun izine, tam 32 haftalıkken doktora gidiyorsun ayarlıyor
yok ben daha çalışabilirim diyorsan doktor sana 5 hafta daha 37. haftaya kadar izin veriyor
37. haftada çıkıyorsun o beş haftada doğumdan sonraya kalıyor
net ve kesin öğrendem hem doktordan hem muhasebeden
benim son adet 12 şubat
32. hafta 23 eylül
çalışabilirim dersem 28 ekim
ya bunu bende okumuştum ama doktordan duyan varmı böyle bişeyi?
evt canım mecburum dönmeye bi dünya borcumuz var ev için kredi çektik ben yokken benim yerime birini alacağını düşünüyorm aslında benide belki başka bölüme verirler ozman kurtulurum bakalım hayırlısı ama umarım çıkarmazlar yoksa batarız allah korusun.
bu magnezyumuuuuuu sizin şerefinize içiyorum kızlarrrrrrrr
Canım magnezyumu nasıl alıyorsun?benim mideme rahatsızlık veriyor yemeklerle beraber alsam nasıl olur acaba
ya benim kayınvalidemin dünürü ssk ya dilekçeyle başvurmuş her çocuk için ikisene prim günü ekleniyormuş yani bir çocuğunuz varsa ikisene çalışmış olarak ekleniyomuş daha doğrusu şöyle anlatayım mesela 5 yıl çalışan bir anne 7 yıl çalışmış görünüyo sskda ben bunu bizim muhasebemize sordum cevap veremedi zaten ne sorsam cevap veremiyor sizin bilginiz varmı yada sizin muhasebeler bilir belki bi sorsanızda öğrensek :) inşallah vardır böyle bir şey
ya benim kayınvalidemin dünürü ssk ya dilekçeyle başvurmuş her çocuk için ikisene prim günü ekleniyormuş yani bir çocuğunuz varsa ikisene çalışmış olarak ekleniyomuş daha doğrusu şöyle anlatayım mesela 5 yıl çalışan bir anne 7 yıl çalışmış görünüyo sskda ben bunu bizim muhasebemize sordum cevap veremedi zaten ne sorsam cevap veremiyor sizin bilginiz varmı yada sizin muhasebeler bilir belki bi sorsanızda öğrensek :) inşallah vardır böyle bir şey
okudum simdi canim sagol en iyisi ben su gogus pedlerinden alayim birde sutyen cok rahatsiz ediyor yarim atlet gibi olanlardan alacagim bende. bugun mothercareden sonbahar kis katalogu geldi iki tane yarim atlet tarzi sutyen £24 pound du. olmadi netten siparis vereyim onceki aldigim sutyenlerim kuculdu bile 34d almistim ustelik. goguslerimin buyumesi durmadi bir turlu.
normalde 32. haftam eylül ortasına geliyor sıkmaya gerek yok iznimi açtırıcağım ama eylül ayını çalışarak çıkarıcam bi aksilik çıkmazsa ne kadar gelebilirsem yanii..
çalışan annelerin izin hesabı benım yaptıgımdan farklı. benim son adet tarihim 11 şubat.eylülü çalışıyorum ekımde 32 hafta oluyor başında yani.ekımdende 1 hafta çalışabılır raporu alim diyorum doktordan böylece 1. dönemi kapatırım diyordum ama yanlışmı hesaplamışım bilemedim.bide internet hesabında doğum 18 kasım görünüyor.yanlışlık olur mu o hesapta?
yanlış hesaplamışsın canım, benimde son adetim 11 şubat. 32. hafta 22 eylülde doluyor, 23 eylül itibariyle doğum öncesi izne ayrılabiliyoruz. 27 ekimde 37 hafta doluyor. yani en fazla 27 ekime kadar çalışabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?