2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar bende başarabilirsem 37 haftaya kadar çalışıcam ama daha emin degilim dayanabilecekmiyim bilmiyorum artık bakım görücez

32. haftanızın dolmasına gerek yok kızlar,o hafta başında olmanız bile yeterli rapor için

yaa onu bilmiyordum. ama bende aslında 37 e kadar çalışmak istiyorum, hem doğum sonrasına aktarırız daha çok lazım olur doğum sonrası, hemde ben sıkıntıdan patlarım evde

16.haftada yükleme yapıldı direk 100lük açlık 91 1.134 2.129 3.135 böyle çıkmıştı. Benim mantar hamilelikle başladı 5 ay çektim sonra vajinit oldum sonunda dün vajinal muayene etti ben akıntıyı söyleyince geçmiş dedi çok şükür ölçümlerde sürekli değişiyor dediğin gibi gööbeği 2 aydır bir hafta öndeymiş demekki 2 hafta öne geçince uyardı yoksa kafası hala bir hafta geriden geliyor Allahıma emanet geri kalmasında önden gitsin napalım

valla kızlar ben 32. haftadan 35, haftaya kadar çalışmış bi hamile olarak tavsiye etmem ama bu sizin işinizlede alakalı...ben hem çok yorulmuştum hemde çok sıcaktı,boşuna riske girmeye gerek yok bence...bazı şeyleride zamanı gelince düşünürüz...

ikeanın sitesine bakıodum mama sandalyesi gözüme çarptı sandalye 35 tepsi 13 lira gayte uygun geldi bana gidip birde yerinde görmek lazım mama sandalyesi düşünenlere duyurulur

bende doğum sonrası fazla izin yapmak istiyorum bebeğimle biraz daha fazla zaman geçirmek için şu iki yıl muhabbetini öğreneyim belki çalışmıcamda çoookk yoruldum artık

çok sağol canım

çok yüksek değil şeker.. eskilerde ne kadar kilolu doğurursan o kadar makbuldüü şimdide erken gidince dert yapıyoruz geç gidince dert yapıyoruz.. aslında Allaha emanet deyip hiçbirşeyi takmamak lazım ama ahh yapabilsekk.. bendede var akıntı ama idare ediyorum rahatsız etmiyo benii şükür..benim çağanımda 25. haftada 675 gr dı teyzesii..

bende doğum sonrası fazla izin yapmak istiyorum bebeğimle biraz daha fazla zaman geçirmek için şu iki yıl muhabbetini öğreneyim belki çalışmıcamda çoookk yoruldum artık

canım eğer doğumdan sonra çalışmazsan emekli olacağın zaman 2 yıl borçlanma yapabiliyor ve 2 yıllık sigortanı toplu ödeyebiliyorsun haliyle hem yıl olarak önce olmuş oluyosun hemde maaşın artıyor durum budur..

hım olay bu yani bende sevinmiştim iki yıl eksik çalışıcam diye beş çocuk yapar emekli olurum diye düşünüyodum :)))

canım ben göztepe medicalparka gidiyorum ssk geciyor..dogumda cok pahalıymıs.. ama teminatını iice sormalısın.. suanki testlerin ayakta tedavi kısmından gidiyor olmalı .. dogumiçin ayrıca teminatın vardır mutlaka.. o yetmeyebilir ama 9000 i hic duymadım çünkü benimki 5000 tl ve yetecek inşallah.. normal dogum sezeryana göre daha düşük.. bize 2750-3250 fiyat vermişlerdi ama pazarlık yapcaz .. %25 ini ben ödeyeceğim.. %100 teminatım yok çünkü benim...

ben döncemm.. dönmeliyim.. ik mail attı dogum iznine ayrılan personel döndüklerinde aynı poziyonda işe başlamayabilirler diye.. gündemde olmak lazım ..uzak kalamam burdan..

kızkardesime göre 20 kasım olan normal şartlar altındaki dogum tarihim 1 Kasım olacakmıs.. sezeryan istediğim için doktorum bayramdan önce alalım diyor.. bende Allah ne zaman nasip ederse diyorum .. ama kızım 1 Kasımda gelecekse dogum öncesi 3 hafta kala izne ayrılmayı düşündüğümden ekimin ilk haftası izne ayrılmalıyım..yok sa ekimin sonunda ayrılıp 5 haftamı dogum sonrasına kaydırmayı planlıyorum .. tabi hersey yolunda giderse..

doğumdan önce sekiz,doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere ücretli doğum izni hakkımız var,eğer doğum öncesi izinlerimizi kullanamazsak yada kullanmazsak doğum sonrasına ekletebiliyoruz

tabi bu süre max 5 hafta ...( dogum sonrasına eklenebilen.. bebiş acele edip erken gelmezse tabi.. Aman Allah korusun..)

cok ii anlıyorum kuzu seni..

canım benim annem calısıyor ve cok kısa bir süre önce bunun arastırmasını yaptık.. yasa hercocuk için askerlik hakkı gibi 2 yıl dogum borclanması hakkı veriyor primin ödenmesi kaydıyla.. ancak uygulamada henüz örneği yok.. davalık olanlar var. sadece ssklıları kapsayan emekli sandıgı ( annem emekli sandığında ) ve bağkur faydalanamıyor.. ssk dada faydalanan yok .. bilgilerinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…