- 14 Ekim 2008
- 388
- 48
- 118
- 40
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.081
kızlar bende başarabilirsem 37 haftaya kadar çalışıcam ama daha emin degilim dayanabilecekmiyim bilmiyorum artık bakım görücez
32. haftanızın dolmasına gerek yok kızlar,o hafta başında olmanız bile yeterli rapor için
cnm yükleme sonrası şekerin kaç çıkmıştı .. yüksekmiydi..bak bendede geçmeyen bi mantar olurdu hamile kalmadan önce ayrıca geçen akıntı için bi fitil kullandım ve hala devam ediyoo ilişkiye girmediğimiz için rahatsız etmiyo beni şimdilik dayanabiliyorum benim yükleme sonrası şekerim 161 çıktıı banada doktorum sadece dikkat et dedi ..ayrıca bu ölçümleri hiç takma benimde bacak boyu 2-3 gün geriden gidiyoo..
benim kendi işim doğuma işyerindn giderim heraldee
ast mi asd mi ast karaciğer enzim değeri.benim hamilelikten önce yüksek çıkmıştıda ondan biliyorumm.bu arada pregcim hiç endişelenme rabbim büyük bebeğin sağlıklı doktorun dediklerini yap olur biter...
16.haftada yükleme yapıldı direk 100lük açlık 91 1.134 2.129 3.135 böyle çıkmıştı. Benim mantar hamilelikle başladı 5 ay çektim sonra vajinit oldum sonunda dün vajinal muayene etti ben akıntıyı söyleyince geçmiş dedi çok şükür ölçümlerde sürekli değişiyor dediğin gibi gööbeği 2 aydır bir hafta öndeymiş demekki 2 hafta öne geçince uyardı yoksa kafası hala bir hafta geriden geliyor Allahıma emanet geri kalmasında önden gitsin napalım
bende doğum sonrası fazla izin yapmak istiyorum bebeğimle biraz daha fazla zaman geçirmek için şu iki yıl muhabbetini öğreneyim belki çalışmıcamda çoookk yoruldum artık
canım eğer doğumdan sonra çalışmazsan emekli olacağın zaman 2 yıl borçlanma yapabiliyor ve 2 yıllık sigortanı toplu ödeyebiliyorsun haliyle hem yıl olarak önce olmuş oluyosun hemde maaşın artıyor durum budur..
Merhabalar
Ben 25 haftaya girdim , ilk bebeğim, kızım olacak inş.
Ama hala hastaneye karar veremedim
Şuan gittiğim hastane çok pahalı, 9000 TL civarı
Özel saglık sigortamda bitiyor,
Sizler nerede dogum yapacaksınız?
Huzurlu hamilelik diliyorum
canım yaa ben terlik giyiyorum Allahtan bi aksilik çıkmazsa bende eylülü çıkartayım diyorum pekş dönücenmi doğum izninden sonra..ayy keşke bizi çıkarsalarrama bizimkiler benim doğumdan sonra döneceğimi düşünüyolar.. off
günaydın kızlarr..çalışan anneler ne zaman izne ayrılıyosunuz 56 gün öncemi oluyo o bi de doğumdan sonra kaç ay izin bilgisi olan var mı?çıksakta biran önce evimizde yatsakkk:109: sonra doğum gelse kolayca yapıversekk sonra sonra kuaföre gitsekk ve eski kotlarımızı giymeye başlasakkkkkk:97:çok mu şey istiyorum ne
doğumdan önce sekiz,doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere ücretli doğum izni hakkımız var,eğer doğum öncesi izinlerimizi kullanamazsak yada kullanmazsak doğum sonrasına ekletebiliyoruz
ya bunu bende okumuştum ama doktordan duyan varmı böyle bişeyi?
evt canım mecburum dönmeye bi dünya borcumuz var ev için kredi çektik ben yokken benim yerime birini alacağını düşünüyorm aslında benide belki başka bölüme verirler ozman kurtulurum bakalım hayırlısı ama umarım çıkarmazlar yoksa batarız allah korusun.
ya benim kayınvalidemin dünürü ssk ya dilekçeyle başvurmuş her çocuk için ikisene prim günü ekleniyormuş yani bir çocuğunuz varsa ikisene çalışmış olarak ekleniyomuş daha doğrusu şöyle anlatayım mesela 5 yıl çalışan bir anne 7 yıl çalışmış görünüyo sskda ben bunu bizim muhasebemize sordum cevap veremedi zaten ne sorsam cevap veremiyor sizin bilginiz varmı yada sizin muhasebeler bilir belki bi sorsanızda öğrensek :) inşallah vardır böyle bir şey
fatmacım max 5 hafta evet ama bebiş erken gelirsede kullanamadığını kullanabiliyosun yeni değişti o kanun:)
hım olay bu yani bende sevinmiştim iki yıl eksik çalışıcam diyebeş çocuk yapar emekli olurum diye düşünüyodum :)))
kuzu dedimya bebiş sürpriz yapıp erken gelmezse tabi diye.. Allah korusun..
kızımız olursa ismini tanem,erkek olursa ozan koyucaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?