2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

hadiya iyiymiş ozman ama bizim bankanın şöyle bi kuralı vardı hamile kaldığın ilk aydan itibaren acıbademe gitmen gerekiyor ben 2 ay gittm memnun kalmadım başka yere gidiyorum şimdi ama sigortaya hiç fatura göndermedim sigortayla görüştüm bunu ben sınırsız faydalanabilirmiyim diye baktılar yararlanabilirsin dediler ama yinede %20 sini biz ödüyoruz %100 kapsamlı değil..

ablam yaptı benimde kadıköy acıbademde 4 sene önce başak sigortaydı iyi bi ödeme yaptı bizim ufaklık 26 günlüktü ameliyat olmak zorunda kaldı sigortada doğru dürüst karsılamadı iyice bi fatura cıkmıştı geçmiş zaman...
ama acıbadem sigorta olunca aha farklı olmalı zaten

ikinciside eskişehir acıbadem:)

ay Allah korusun.. benim kızım istemez öyle şeyler .. ben biliyorum...

ayy allah korusun peki sigorta karşılamıyo değilmi onu küvözü?

anacım bunların hepsi farklı ozman..

eşimin arkadası dogum yaptı .. hastanedye gittik. bbeğin kalp atıslarında sorun varmıs.. yeni dogan sgk sından faydalanmıslar yoksa hastane ciddi fatura cıkarıyorlarmıs.. sgk ise tamamen karsılıyormus masrafı tek lira bile ödenmiyormus..

kızlar pijama gecelik seker valla konustukca ve okudukça zaman yaklaşıyor diyorum hatta geçen 2010 kasım annelerinin dogum hikayelerini okudum hamilelikten mi nedir agladım darısı bizlerin basına
bizde aldık pijama k.valdeyle baktık malum anne uzakta bir sabahlıklı pijama takımı ek olarak bi pijama takımı daha aldım hatta k.valde bir hamleyle hediye alıverdi şaşırdım MADEOFHONOR geçmişte okudum kaynanatör yazmışsın öldüm gülmekten alemsin bende benim k.valdeyi kaynanatör ilan ediyorummmm

bacım tüm kaynanalar kaynanatördür ilan ederim:)

bnde ızmırde bır kac hastanede küvözu arastırdım.. ozellerde gecelı 800 tl ve 1200 tl arası degısıyorrmus evet evet yanlıs duymadınız kızlar... ayrıca dıyelımkı ozlede dogum hyaptınız ve Allah korusun bebegınızn küvöze ıhtıyacı oldu bn bu paraları vermek ıstemıyorum dıyıp ozelden cıkarıp ssk hastanelerınden bırıne transfer etmek ıstedınız o zamanda ssk devlet hastanelerı dısarıdan gelenlerı kabul etmıyormus genellıkle cunku oncelıklı olan kendılerınde dogum yapan bebeklermıs eger hıc kendılerınde doganlarda ıhtıyac olmazsa ancak oyle oda % 20 ıhtımalle kabul edılıyormus dısarıdan geln bebekler ve bnce bu rıskı almayada hıc gerek yok yolda hastane hastane gezmeye ne gerek vr... bn bunları dogum doktorumdan ogrendım erken dogum rıskım oldugu ıcın dr um sen tepecık ssk da dogurmalısın küvöze ıhtıyacı olursa altından kalkamazsın dedı kii kendısı ızmırlı olanlar bılırler cınarlı ozel dogum hastanesı nın ortaklarındandr Ahmet Seckın Önoglu ve bu dedıgım cınarlının ssk ıle hıc bır anlasması yok sezeryan dogum 2500 den baslıyor ztn hotel havasında... dr um para kazanmak ısteyebılırdı sonucta bana acık acık gerek yok ssk ya gt dedı... bnde bu yuzden tepecık sssk kadın dogum evınde dogum yapıcam nasıpse bnce oyle yapın kızlar en kotusunu ve bebegınızın saglıgını dusunun.. sonucta devlet bu hakkı ztn verıyor bıze..

slm kızlar nasılsınız bakalım uzun zamandır gelemedim bende sıcaklardan bunalmış ama bebeğime her geçen gün yaklaştığım için seviniyorum
ben bebeğim için henüz birşey almadım fakat kendi ihtiyaçlarımı almaya başladım lahusa geceliği aldım üçlü set halinde krem rengi pijama takımı geceliği ve sabahlığı var biraz pahalı aldım galiba ama üzerimde hoş durdu paraya kıydım bende
2 tane emzirme sütyeni aldım tanesi 20 tl.den bebeğim için alışverişi toptan yapmayı planlıyorum bayramdan hemen sonra inşallah kızımın bütün kıyafetlerini ihtiyaç sahiplerine dağıttım oğlumun cicileri için dolapta yer açtım hele şükür liste yapmam lazım ne alacağıma dair sıra ona geldi :44:
herkeze serin günler diliyorum bebişlere ve kendinize iyi bakın

sağol cnm inş cıkarlar yukarıı okumucam zatii bir dahaa

alakasız bölüyorum ama siz hastaneye nasıl bir çanta götüreceksiniz benim bi çekçekli bavulum var ama baya büyük götüreceğim şeyleri hesab edincede ufak bişey yetmezmiş gibi geliyor fikir pls :))

bende öyle yapmayı düşünüyorum hatta bebeğin kendimin eşyalarını ayrı ayrı küçük hurçlara koyucam öyle götürcem hem karışmaz hem dağılmaz herkes içinde kolay olur bencee... ve bi arkadaşım yanına pike falan al hastane soğuk olabilir garanti olsun dedi.

ilgimdışı canım çok önemli bi konuya değinmişsin bende konyada araştırdım bunu, burdaki hiç bir özel hastanede küvezz yokmuş bile, olsada kaç para kimbilir bi gecesi, bi tek doğumevinde ve tıp fakültesinde varmış. dedğin gibi önceliği kendi hastalarına verdikleri için bende hiç olmazsa doğumevinde bi kez muayeneye gidip bi kayıt yaptırmayı düşündüm ama henz gitmedm inşallah allah herkese yardmm eder hiç kimsennde ihtiyacı oolmaz ama insan tedirgin oluyo

inanmıyorum kızlar doğuma hurçlarlamı gideceksinizz
bence bir çanta yeterli herkez çantasını hazırlıyor ve doğuma gidiyor tatile değil doğuma gidiyozz

inanmıyorum kızlar doğuma hurçlarlamı gideceksinizz
bence bir çanta yeterli herkez çantasını hazırlıyor ve doğuma gidiyor tatile değil doğuma gidiyozz

öyle tabide pedi var kolonyası var ıslak mendili var
bebeğin bezi ıslak mendili pişik kremi falan ayrı
gecelik iç çamaşır çorap şu bu
çocuğun hsta çıkışları battaiyeleri hepsi için 4 minik çorap hurçları var onlardan alsam sığar valizin içinde gider hem karıştırılmadan dağılmadan kullanılır şimdilik düşünce böyle bakalım ani doğum olmasında :)

slm kızlar 1 haftadır yazamıyorum malum moralim bozuktu .Şuan biraz daha iyiyim erken doğum riskini daha atlatamadık ama en azından idrar kültürümde üreme olduğunu ve enfeksiyon tedavisi görmem gerektiğini öğrendim 1 haftadır antibiyotik kullanıyorum ayrıca servikal ultrasonda uzunluk normal çıkınca serkilaj yapmak zorunda kalmadılar bunada hamdolsun şimdi yatıyorum ilaçlarımı düzenli kullanıyorum hala 3 santimlik açılma dururyor haftaya kontrolüm var,arada kasılmalardan korksamda bunlar normal kasılmalar artık 27 haftalık oldu kasılmalar olması normalmiş.. Şimdi ödüm ağzımda yaşıyorum yapcak bişey yok Allahın takdiri yeterki erkende olsa sağlıklı olsun yeterki rabbim acılarını göstermesin..

canım geçmiş olsun... Rabbim şifa versin.. inş her şey güzel olacak... sağlıkla kucağına alacaksın yavrunu...

ben hep derim gebelik 9 ay boyunca sorun asıl olan sağlıklı kucağıMIZA ALMAK inş birşey olmıcak cnm

ezkencim çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…