- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #18.141
içime kurt düşünce aradım :)
Acıbadem sigortalı olup acıbademde doğum yapanlarınki doğuştan sigortalı kapsamındaymış, anneye zeyil mi ne ondan yaptırılıomuş
Allah korusun her türlü şey de kapsam dahilindeymiş. Ama diğer sigortalarda bu yok
aklınızda olsun. Yenidoğanda SGK geçip geçmediğini şimdiden öğrenin, geçiyorsa tüm işlemleri SGK dan yaptırın kazıklamasınlar.
Acıbadem sigortalı olup acıbademde doğum yapanlarınki doğuştan sigortalı kapsamındaymış, anneye zeyil mi ne ondan yaptırılıomuş
Allah korusun her türlü şey de kapsam dahilindeymiş. Ama diğer sigortalarda bu yok
aklınızda olsun. Yenidoğanda SGK geçip geçmediğini şimdiden öğrenin, geçiyorsa tüm işlemleri SGK dan yaptırın kazıklamasınlar.
solemeyı unutmusum ben kayserıde oturuyom su an,
kayserılıye bebek bakım parası dıye 1 mılyar faturayı ver bakım senı nasıl gırtlaklıyor
burda hersey dahıl 2500 lıraya cıkarız bız
turkıyede ılk defa acıbadem burda SGK anlasması yapmıs,
cunku hastane bombos kalmıs
kayserılı verırmı 15-20 mılyar para
valla fatmacım en kızdığım şeydi benimde gelinlik ve tuvalet giyen küçük kızlar, makyaj yapan ve oje süren cücüşler
ben kendim bile etek elbise falan giymem eşofman kot kızımıda küçükken öyle giydiriyordum zaranın renklerini bilirsin siyah gri beyaz öyle yani eşofman spor ayakkabı giydiriyordum şimdi kızım 5 yaşında gelipte bi ayakkabılarını terliklerini ve tuvaletlerini görsensevmiyorum gıcık oluyorum, bide evdede giyiyor bisiklet sürerken bile giyiyor dışarıda düşün artık o giydiğinden tiksinirsin ; büyük konuşmuşum işte ama istiyor üzemiyorsun birinde görüyor özeniyor mecbur alıyorsun yapıyorsun sürüyorsun
darısı bütün kız annelerinin başınaaaaaa
ayy allah korusun peki sigorta karşılamıyo değilmi onu küvözü?
anacım bunların hepsi farklı ozman..
ben yokken uymaz kimse sana
senin hakkından ben geliom bitek
özlersin beni bakkkk
demedi deme
kızlar pijama gecelik seker valla konustukca ve okudukça zaman yaklaşıyor diyorum hatta geçen 2010 kasım annelerinin dogum hikayelerini okudum hamilelikten mi nedir agladım darısı bizlerin basına
bizde aldık pijama k.valdeyle baktık malum anne uzakta bir sabahlıklı pijama takımı ek olarak bi pijama takımı daha aldım hatta k.valde bir hamleyle hediye alıverdi şaşırdım MADEOFHONOR geçmişte okudum kaynanatör yazmışsın öldüm gülmekten alemsin bende benim k.valdeyi kaynanatör ilan ediyorummmm
bacım tüm kaynanalar kaynanatördür ilan ederim:)
Elixircim öyle kötü şeyler okuma:)
Bende de var aynı durum
İki gün önce gittiğimde plasentanın 5 mm yukarı çıktığını öğrendim.
Bunun adı da serra77nin dediği gibi plasenta previa marjinalmiş.
Yapacak bir şey yok kendimizi zorlamayacağız.
Henüz bir kanamam olmadı benim.
Umarım olmaz da.
Ama hep tetikteyim.
Çıkıversin bizimkiler de yukarı inş.
alakasız bölüyorum ama siz hastaneye nasıl bir çanta götüreceksiniz benim bi çekçekli bavulum var ama baya büyük götüreceğim şeyleri hesab edincede ufak bişey yetmezmiş gibi geliyor fikir pls :))
bnde ızmırde bır kac hastanede küvözu arastırdım.. ozellerde gecelı 800 tl ve 1200 tl arası degısıyorrmus evet evet yanlıs duymadınız kızlar... ayrıca dıyelımkı ozlede dogum hyaptınız ve Allah korusun bebegınızn küvöze ıhtıyacı oldu bn bu paraları vermek ıstemıyorum dıyıp ozelden cıkarıp ssk hastanelerınden bırıne transfer etmek ıstedınız o zamanda ssk devlet hastanelerı dısarıdan gelenlerı kabul etmıyormus genellıkle cunku oncelıklı olan kendılerınde dogum yapan bebeklermıs eger hıc kendılerınde doganlarda ıhtıyac olmazsa ancak oyle oda % 20 ıhtımalle kabul edılıyormus dısarıdan geln bebekler ve bnce bu rıskı almayada hıc gerek yok yolda hastane hastane gezmeye ne gerek vr... bn bunları dogum doktorumdan ogrendım erken dogum rıskım oldugu ıcın dr um sen tepecık ssk da dogurmalısın küvöze ıhtıyacı olursa altından kalkamazsın dedı kii kendısı ızmırlı olanlar bılırler cınarlı ozel dogum hastanesı nın ortaklarındandr Ahmet Seckın Önoglu ve bu dedıgım cınarlının ssk ıle hıc bır anlasması yok sezeryan dogum 2500 den baslıyor ztn hotel havasında... dr um para kazanmak ısteyebılırdı sonucta bana acık acık gerek yok ssk ya gt dedı... bnde bu yuzden tepecık sssk kadın dogum evınde dogum yapıcam nasıpse bnce oyle yapın kızlar en kotusunu ve bebegınızın saglıgını dusunun.. sonucta devlet bu hakkı ztn verıyor bıze..
inanmıyorum kızlar doğuma hurçlarlamı gideceksinizz
bence bir çanta yeterli herkez çantasını hazırlıyor ve doğuma gidiyor tatile değil doğuma gidiyozz
:82:
teşekkür ederim canımmm.umarım çıkmaz canım ya.Allah yardımcımız olsun ne diyeyim
slm kızlar 1 haftadır yazamıyorum malum moralim bozuktu .Şuan biraz daha iyiyim erken doğum riskini daha atlatamadık ama en azından idrar kültürümde üreme olduğunu ve enfeksiyon tedavisi görmem gerektiğini öğrendim 1 haftadır antibiyotik kullanıyorum ayrıca servikal ultrasonda uzunluk normal çıkınca serkilaj yapmak zorunda kalmadılar bunada hamdolsun şimdi yatıyorum ilaçlarımı düzenli kullanıyorum hala 3 santimlik açılma dururyor haftaya kontrolüm var,arada kasılmalardan korksamda bunlar normal kasılmalar artık 27 haftalık oldu kasılmalar olması normalmiş.. Şimdi ödüm ağzımda yaşıyorum yapcak bişey yok Allahın takdiri yeterki erkende olsa sağlıklı olsun yeterki rabbim acılarını göstermesin..
slm kızlar 1 haftadır yazamıyorum malum moralim bozuktu .Şuan biraz daha iyiyim erken doğum riskini daha atlatamadık ama en azından idrar kültürümde üreme olduğunu ve enfeksiyon tedavisi görmem gerektiğini öğrendim 1 haftadır antibiyotik kullanıyorum ayrıca servikal ultrasonda uzunluk normal çıkınca serkilaj yapmak zorunda kalmadılar bunada hamdolsun şimdi yatıyorum ilaçlarımı düzenli kullanıyorum hala 3 santimlik açılma dururyor haftaya kontrolüm var,arada kasılmalardan korksamda bunlar normal kasılmalar artık 27 haftalık oldu kasılmalar olması normalmiş.. Şimdi ödüm ağzımda yaşıyorum yapcak bişey yok Allahın takdiri yeterki erkende olsa sağlıklı olsun yeterki rabbim acılarını göstermesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?