2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

daha rüya haftasına giremedim zaar ben,öküz gibi uyuyorum şahsen son iki gündür

daha rüya haftasına giremedim zaar ben,öküz gibi uyuyorum şahsen son iki gündür

daha 2 gundur havalar bıraz serınledı zaten,
bu gece sabaha kadar camın onunde 2 kopek bırbırını yedı resmen boyuna havladılar hıc yatamadım:95:
ruyanda bebegın kaynanatore benzedıgını gorsen naparsın

aboooooooo kabus olur kız oaha gözüm seyirir böyleama itiraf ediyorum kaynanatörüm güzel kadın benzeyebilirbana benzese daha güzel olurdaaa rabbim sağlık versinde önemli değil

kızlar benim oğlan hiç durmuyo hatta gece uyandığımda bile tekme atıyo
biraz öncede kaburgamın altında tepinip tepinip duruyo ve devamlı sol tarafımda
bazen diyorum bu şimdiden bu kadar hareketli dogunca napcam bilmem

aboooooooo kabus olur kız oaha gözüm seyirir böyleama itiraf ediyorum kaynanatörüm güzel kadın benzeyebilirbana benzese daha güzel olurdaaa rabbim sağlık versinde önemli değil

benımkı de guzel artız gibi ama yine de bana da kabus olur Allah muhafaza babasına benzese de artiz gibi olur zaten
şu an aldıgım super kılolardan dolayı dılber hala ve kıvanc tatlıtug ıkılısı olarak gezıyoruz elele

Herkese günaydın kızlar :)))
Hayırlı Cumalar Rabbim bizi ve bebeklerimizi korusun
sağlıklı bir şekilde zamanı geldiğinde kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşaallah
bu arada dün gece bende istifra ettim

saol çiçeeeeeeem,bunu bugün buraya sık uğraman için yaptım daha ne süprüzlerim olcak aklın kalır bak gelmezsen

kadın gelir anam az sona :) uğarım emme :)

hayırlı cymalarrrr
dün sıpalar hepimizi yokladı sanırsam bende bi ara zıplamak sureti ile hallettim geldim gece o işi :)

Günaydın anneciklerimmm...

bugün Cuma, herkese hayırlı cumalar.. haftasonu geldi yine süper bol bol yatıcam ewde.. inş bir sorun çıkmaz ve bu hafta sonu rahat rahat uyurummm.. her sabah zorla kalkıp işe gelmekten nefret ediyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…