• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
medelayı öneriyorlar ama bi yerde bana milkway alabilirsin demişlerdi .. fiyatı daha uygunmus ve cok iyiymiş..

bence erken almak için..

bide bakalım sütümüz gelecekmi.. bebiş sütü beğenecekmi..

erken henüz elacım yani bence..

fatmacım hastanede lazım olmazmı. bebek emmeyince sağıp veriyorlarmış diye okudum biryerde oyüzden erken almayı düşündüm. birde sütü fazla olanlar için bebek emmediğinde sağıp buzlağa stoklayın yazıyordu. süt kesilincede o stok sütle birsüre devam edilebiliyormuş. nerde okudum bi hatırlasam :(

benim badilarde kisa kollu ve cit,citli kahvekolik, ama bir tane uzun kollu var takimin icinde var.
uzun kollu almama gerek yok sanirsam evim sicak oluyor yakariz yani usumez bebek ayrica ben kundaklayacagim kundaklatirsa prensesim.ozamn hic usumez.

bende avent alacagim pompayi ama elektriklimi alsam manual mi ona karar veremedim ayrica cok pahalilar ya.

kızlar ya süt pompasına karar veren yada alan varmııııııııı

ben sevibebede dolaşıyordum. lansinohunkini gördüm. manuel 50 liraya aldım. ama nasıl çıkacak bilemiyorum tabi. 2010 anneleri hep madella almışlar.

bugün koca bilgisayar kulaklıklarından aldım şuan gebe donumun bi kenarından üzerine tutturmuş vaziyette müzük dinletiyorum evladıma:69:

hep resimlerde görürüm bende. acaba duyar mı ki o şekilde?

Yok canım daha sormadım zaten eşimin girmek isteyeceğinide sanmıyorum bi şansımı deniycem ama aysonukontrolde sorarım artık..:))

bi tane doğum hikayesi okumuştum. kadına sordum, düzgün bey babayı içeri almaz dedi. bi kerede hastaneyi aradım hemşirenin biri alıyordu heralde dedi. kendisine sormadan olmayacak yani. senin eşin neden istemez?

Son düzenleme:
jineps84 renkli dopperi özel ataköy hastenesinde yaptırdım. 97 tl ye...

:D ben muayenelere oraya gidiyordum her gittiğimde bekliyordum neyse beklemeyi sorun etmedim ama son ikidir doktor ameliyatta ve yerine hep başkası bakıyor oda kim girse ağlıyarak cıkıyor ben girdim rahimde acılma olabilir dedi bi ton ilaç yazdı hiç muayene etmeden tabi almadım ilaçları ertesi gün kendi doktoruma görünmek istedim normal olarak oda ne dicek diye bi azarlamadığı kaldı beni neden bir daha gelmişim acık acık bişey demedi ama çok kısa bi muayene etti acılmayı sordum yok dedi
bebişimide göremedim hiç :14: bide muayene esnasında çok komik doktora bişey soruyorum yanındaki hemşire atlıyor cevap veriyor sinir oldum cıktım bugün bi doktora gittim oda devam etmiceği için gebelik takibi yapamam dedi

o zaman nisa hastanesi asiye uzunu öneririm. ayrıntılıyı reyhan hn yapıyor. asiye hanım çok iyi gerçekten ama hastane politikası olarak doğuma babası alınmıyor. eğer senin için önemli değilse orayı tavsiye ederim sana.

benim yengem orda doğum yaptı ve hiç memnun kalmadı doktorunu bilmiyorum aynı doktormu yani oraya gitmeye kalsam yengemle annem döver :23: beni aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık her bir yerden kuşatma altındayım dua ediyorum cuma gideceğim yer iyi çıksın ve araştırmıyayım artık :37:

Selam kizlar, herkese merhaba. Bugün doktorum aradi ve bende hamilelik sekerinin tekrar ciktigini söyledi maalesef.tekrar seker takibi,tekrar doktor takibi öfffffff.Yapacak bisey yok napalim hersey bebislerimiz icin.:5::5::5::5::5::5:Seker ciktigi icin doktorum detayli ultrasona göndereckmis beni, en azindan bebisimi bir kez daha görecem(kendime teselli ariyorum napayim:1::1::1::1:)Neyse bugünde mutlu olmak icin sebep bulmaya calisiyorum benimle beraber bebisimde mutlu olsun diye:64::64::64: Hem bütün anenlere hem de minis kelebeklerine mutlu,huzurlu,saglikli günler diliyorrum Rabbimden.

bende hergün 1-2 saat hem klasik müzik hemde kuran dinletiyor ihihi. tuhaf bi durum oldu gerçi ama ikiside iyidir :) kulakları bende göbüşüme yerleştiriyorum:1:

benim yengem orda doğum yaptı ve hiç memnun kalmadı doktorunu bilmiyorum aynı doktormu yani oraya gitmeye kalsam yengemle annem döver :23: beni aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık her bir yerden kuşatma altındayım dua ediyorum cuma gideceğim yer iyi çıksın ve araştırmıyayım artık :37:

öyle mi? ne olmuşki orda acaba hangi dr çok merak ettim. ben asiye hanımı seviyorum çok güleryüzlü ilgili bi doktor. en saçma sorularıma bile gözlerimin içine bakarak cevap veriyor. ama mecburen değiştireceğim yani. cuma hangisine gideceksin?

bende hergün 1-2 saat hem klasik müzik hemde kuran dinletiyor ihihi. tuhaf bi durum oldu gerçi ama ikiside iyidir :) kulakları bende göbüşüme yerleştiriyorum:1:

ben Kur'an okumadan bişeyler yiyorum paşayı uyandırıyorum. sonra son ses diinliyorum duysun diye. inşallah duyuyordur.

fatmacım hastanede lazım olmazmı. bebek emmeyince sağıp veriyorlarmış diye okudum biryerde oyüzden erken almayı düşündüm. birde sütü fazla olanlar için bebek emmediğinde sağıp buzlağa stoklayın yazıyordu. süt kesilincede o stok sütle birsüre devam edilebiliyormuş. nerde okudum bi hatırlasam :(

Hastanede zaten oluyor diye biliyorum..

bu arada manuel olanları can acıtıyormus bilgilerinize arz ederim..

:D ben muayenelere oraya gidiyordum her gittiğimde bekliyordum neyse beklemeyi sorun etmedim ama son ikidir doktor ameliyatta ve yerine hep başkası bakıyor oda kim girse ağlıyarak cıkıyor ben girdim rahimde acılma olabilir dedi bi ton ilaç yazdı hiç muayene etmeden tabi almadım ilaçları ertesi gün kendi doktoruma görünmek istedim normal olarak oda ne dicek diye bi azarlamadığı kaldı beni neden bir daha gelmişim acık acık bişey demedi ama çok kısa bi muayene etti acılmayı sordum yok dedi
bebişimide göremedim hiç :14: bide muayene esnasında çok komik doktora bişey soruyorum yanındaki hemşire atlıyor cevap veriyor sinir oldum cıktım bugün bi doktora gittim oda devam etmiceği için gebelik takibi yapamam dedi

hımm.. orda sadece renkli dopper yaptırdım.muayene olmadım doktora. ama doğum ücretini bi öğrenelim dedik eşimle. normal doğuma 750 tl dediler sezeryan doğuma 1300 civarı demişlerdi. zaten beğenmedik hastaneyi:)))

ben haftaya medicine hastanesine gidip doktor belirlemeyi düşünüyorum. inş. sende bi doktor ayarlarsın. son 3 ayımız ..zaman yaklaştıkça stres artıyo bişey olsa tel. açıp soracağim doktor yok sinir bozucu durum..
hayırlısı inş.

bugün koca bilgisayar kulaklıklarından aldım şuan gebe donumun bi kenarından üzerine tutturmuş vaziyette müzük dinletiyorum evladıma:69:

deli kadın suyu ekrana püskürttüm :)
son 2 hafta kala doğuma sen varken girmicem topic e
gülmekten evde doğururum mazallah :)
Acibadem e verdiğim paralar heba olur

BENCE SÜT SAĞMAYI HEMEN ALMAYINNNN
süt olur olmaz, uyar uymaz, bekleyin.
Alan da manuel almasın zor oluomuş. Otomatik alın diolar.

deli kadın suyu ekrana püskürttüm :)
son 2 hafta kala doğuma sen varken girmicem topic e
gülmekten evde doğururum mazallah :)
Acibadem e verdiğim paralar heba olur

BENCE SÜT SAĞMAYI HEMEN ALMAYINNNN
süt olur olmaz, uyar uymaz, bekleyin.
Alan da manuel almasın zor oluomuş. Otomatik alın diolar.

pisssin kızım pissss:51:

adriadne az önce ilce mebi aradım tc'mi göreve başlama tarihimi falan sordu sonra da emekli sicil numaramı verdi emekli sandığına geçmiş oldum yani, eczaneden falan kontrol edeceğim bakalım,bu kadar kolay olmasına şaşırdım sen de ararsın halledersin canım

öyle mi? ne olmuşki orda acaba hangi dr çok merak ettim. ben asiye hanımı seviyorum çok güleryüzlü ilgili bi doktor. en saçma sorularıma bile gözlerimin içine bakarak cevap veriyor. ama mecburen değiştireceğim yani. cuma hangisine gideceksin?

ben Kur'an okumadan bişeyler yiyorum paşayı uyandırıyorum. sonra son ses diinliyorum duysun diye. inşallah duyuyordur.

sorar öğrenirim doktorunu cuma iki yerden randevu aldım :9: biri medicana bahcelievler özlem dülger biride özel meltem hastanesi necla ülker medicananın ilersinde bi arkadaşım orda doğum yaptı memnun öderdi bakıcaz ikisinede baktım netten olumlu yazılar var

Back
X