- Konu Sahibi bebegim_01
- #19.161
pisssin kızım pissss![]()
dün fotosunu koyduğum donlara baktın mı
vermiş kargoya LCW yarın gelir elimee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pisssin kızım pissss![]()
Kızlar benim oğlumda doğumuma eşim girmişti. Bunda da bi aksilik olmaza girer yine...Bu arada normal doğum yaptımben.Kardeşimin ben den 3 ay önce olmuştu bebeği eşi girmişti o tavsiye etti. Ben eşim giremez diyordum ama çok cesurdu destek oldu bana...Sadece bebek doğunca gözyaşarını tutamadı :)
Ben doğumda pek farkında değilim ama doktor bişey söylüyormuş ben dinlemiyormuşum, sonra eşim söyleyince yapıyormuşum öyle diyor o:)
sorar öğrenirim doktorunu cuma iki yerden randevu aldımbiri medicana bahcelievler özlem dülger biride özel meltem hastanesi necla ülker medicananın ilersinde bi arkadaşım orda doğum yaptı memnun öderdi bakıcaz ikisinede baktım netten olumlu yazılar var
Kızlar benim oğlumda doğumuma eşim girmişti. Bunda da bi aksilik olmaza girer yine...Bu arada normal doğum yaptımben.Kardeşimin ben den 3 ay önce olmuştu bebeği eşi girmişti o tavsiye etti. Ben eşim giremez diyordum ama çok cesurdu destek oldu bana...Sadece bebek doğunca gözyaşarını tutamadı :)
:))
hangi hastanede doğumu yapmıştın?
çoğu hastanede doğuma almıyorlar eşi..
görmedim crafım bi daha koysana:86:
ayy çok güzel kardelen![]()
Benim doğumum çok kolay oldu ama. Hiç bağırmadım ve ağlamadım .ama her doğum aynı olmaz bunda nasıl olacak bilmiyorum.Oğlumda o kadar kolaydı ki hayal gibi geliyor şimdi bana hiç bişey anlamadım sadece doğumdan sonra dikişler çok kötü oluyor....
normalde neden dikiş attılarki :18: normal istiyorumya telşa sardı beni tırsarım ben dikiş falan![]()
adriadne az önce ilce mebi aradım tc'mi göreve başlama tarihimi falan sordu sonra da emekli sicil numaramı verdi emekli sandığına geçmiş oldum yani, eczaneden falan kontrol edeceğim bakalım,bu kadar kolay olmasına şaşırdım sen de ararsın halledersin canım
anası dananın boyutlarına göre makata kadar uzanabilen yırtılmalar olabiliyor vajina da
iç dış dikiş ondan atılıyor
Baha ben kesmem kesilecek gibiyse sezeryan yaparım dedi ama
ne derece doğru bilmem
abowwwwwwwwwww sonra o eski halimden eser yok şimdiyimi söylüyoz:44:
kizlar prensesime ordugum patikler nasil olmus?
cici topiginede yeni ciciler ekledim.
Eki Görüntüle 237806 Eki Görüntüle 237807