• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Kızlar benim oğlumda doğumuma eşim girmişti. Bunda da bi aksilik olmaza girer yine...Bu arada normal doğum yaptımben.Kardeşimin ben den 3 ay önce olmuştu bebeği eşi girmişti o tavsiye etti. Ben eşim giremez diyordum ama çok cesurdu destek oldu bana...Sadece bebek doğunca gözyaşarını tutamadı :)

Kızlar benim oğlumda doğumuma eşim girmişti. Bunda da bi aksilik olmaza girer yine...Bu arada normal doğum yaptımben.Kardeşimin ben den 3 ay önce olmuştu bebeği eşi girmişti o tavsiye etti. Ben eşim giremez diyordum ama çok cesurdu destek oldu bana...Sadece bebek doğunca gözyaşarını tutamadı :)

görmedim crafım bi daha koysana:86:

ayy çok güzel kardelen:69:

Benim doğumum çok kolay oldu ama. Hiç bağırmadım ve ağlamadım .ama her doğum aynı olmaz bunda nasıl olacak bilmiyorum.Oğlumda o kadar kolaydı ki hayal gibi geliyor şimdi bana hiç bişey anlamadım sadece doğumdan sonra dikişler çok kötü oluyor....

sorar öğrenirim doktorunu cuma iki yerden randevu aldım :9: biri medicana bahcelievler özlem dülger biride özel meltem hastanesi necla ülker medicananın ilersinde bi arkadaşım orda doğum yaptı memnun öderdi bakıcaz ikisinede baktım netten olumlu yazılar var

hemde 2 yerden mi aldın :))) hadi hayırlısı bakalım

şimdi sen anlatınca da benim gözlerim doldu :) benim için eşimin girmesi çok önemli. hem o ilk anı babası da görsün isterim hem de bebei takip etsin. bebeklerin karışmasından çok korkuyorum da...

Benim doğumum çok kolay oldu ama. Hiç bağırmadım ve ağlamadım .ama her doğum aynı olmaz bunda nasıl olacak bilmiyorum.Oğlumda o kadar kolaydı ki hayal gibi geliyor şimdi bana hiç bişey anlamadım sadece doğumdan sonra dikişler çok kötü oluyor....

normalde neden dikiş attılarki :18: normal istiyorumya telşa sardı beni tırsarım ben dikiş falan :53:

normalde neden dikiş attılarki :18: normal istiyorumya telşa sardı beni tırsarım ben dikiş falan :53:

anası dananın boyutlarına göre makata kadar uzanabilen yırtılmalar olabiliyor vajina da
iç dış dikiş ondan atılıyor
Baha ben kesmem kesilecek gibiyse sezeryan yaparım dedi ama
ne derece doğru bilmem

adriadne az önce ilce mebi aradım tc'mi göreve başlama tarihimi falan sordu sonra da emekli sicil numaramı verdi emekli sandığına geçmiş oldum yani, eczaneden falan kontrol edeceğim bakalım,bu kadar kolay olmasına şaşırdım sen de ararsın halledersin canım

Hadi ya bu kadarmıymış.Hemen arayım bende.Çok sağol cnm.

kızlar randevumu haftaya çarşambaya aldım dayanamadım dayanamadım...:26:

bu dikiş olayıda pek zor ya ne anladım sezeryandan farkını eskiden makas atmak mı varmış bekliyorlarmış genişlemeyi şimdi işin kolayına kaçıyorlar bence. bide normal doğumda eskine dönmeme durumu varmış ya ne yapıcaz bilmem:(

Back
X