2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar yaa face e falan taşımayın sohbeti herkes face kullanmıyo mesela ben buraya bile nasıl takılıp kaldım bilmiyorum eşim bile sasırıyo pek kullanmıyorum butür seyler napıcaz sonra buralarda iki yüzümüz gülüyo paylaşıyoruz korkutmayın bizi:))))))

uyyyy utansammi acepbende gurescem guresmeye,guresmeye guresmeyide,koklasmayida unuttuk:86:
ben once pirinc lapasi yapcem su fucudumdaki birikmis olan odemler bir gitsi ya

hayal kurma bence çocuk doğunca geceleri uykusuz. perişan. yapabileceğimiz en büyük atraksiyon kusmuk ve popo temizleme olacak deli gibi bebeğin beşiğine koşacan kilolarca bebek bezi taşıycan, ağlamasın diye için bol bol göbek atacan (tabi hepimizde öyle olacaz):82:

kız travma ağzından bal damlıyo baaaaaaal aminnnnnnnnn inşallaaaaaaaahhhhhhhhhhh,ben onun popişini yirim yirrrrrrrrrrrrrrr

o konuda sanslıyız burada bitr gibi türedü 1 tane varken oldu 10 tane sende artık imkan dahilinde olanları yaparsın artık şekerim sporun hertürlüsü işe yarar işte ilk 6 ay saglıkla besleyip sıkıntıları attık mı yaza fit olmak için bol bol sporrrr:))))))))

ahaaa aynen benim hayallerim de bunlar. bide yüzüstü uyumak, kahve-sigara-kola keyfi. hepsini o kadar özledim ki.

uyyyy utansammi acepbende gurescem guresmeye,guresmeye guresmeyide,koklasmayida unuttuk:86:

pirinç lapası benimde aklımda hem metabolizmayı çalıştırıyormuş. biyandan da emzirirsek ohh

bizim evde de inanılmaz komik muhabbetler gerçekleşiyo bu kasım anneleri topiği yüzünden.Şuan annemlerle kaldıımdan evde anlatıyom herkes bebein eşyalarını tamamladı ben daha küçücük şey bile almadım,yok tüm kasımda doum yapcaklarda şöyle şöyle şikayetler varmış,işte efendim şurdan şunu almışlar ucuza felan diye .bizimkiler sen nerden biliyosun dedi bende dedim biz kasım anneleriyiz birbirimizi netten takip ediyoz diye.Şimdi evde babam,kardeşim,annem,(kocam zaten soruodu) baktın mı bugün kasım annelerine,netteyken kasım annelerinde misin felan diye sorup duruyolarduymayan kalmadı yani

prensescim yorumu yazdiktan sonra gordum canim bugun sonucu cikarmalari bile bi mucize. insallah sonuclarin guzel cikar canim. ben gobus topigine atlayayim bakayim simdi neler oluyor orada. minik prensesi gorelim.

:)))) unuttuk valla yaw özledim kocamı sarılıp uyusam da yeter sarılamıyomki aramızda hep bi tepik:)))))Allah eksik etmesin ama kenara koyamıyorsun alıp:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…