- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #19.861
deli gibi koşucam dağlara bayırlara çılgınca atlıcam yükseklerden kilolarca torba taşıcam en ağırından göbek atıcam en kıvrağından kocamla güreşicem gerçekten.7aydır mum gibi oturuyorum hızlı yürümeye bile korkarak evladım sağ salim doğsunda hepsini yapıcam hepsini:))))
deli gibi koşucam dağlara bayırlara çılgınca atlıcam yükseklerden kilolarca torba taşıcam en ağırından göbek atıcam en kıvrağından kocamla güreşicem gerçekten.7aydır mum gibi oturuyorum hızlı yürümeye bile korkarak evladım sağ salim doğsunda hepsini yapıcam hepsini:))))
face de çok muhabbet yom meraklanmaaaa
çoğu kişi gelemio çünküm
gel bak topice göbik koycam :)
hayal kurma benceçocuk doğunca geceleri uykusuz. perişan. yapabileceğimiz en büyük atraksiyon kusmuk ve popo temizleme olacak deli gibi bebeğin beşiğine koşacan kilolarca bebek bezi taşıycan, ağlamasın diye için bol bol göbek atacan (tabi hepimizde öyle olacaz):82:
uyyyy utansammi acepbende gurescem guresmeye,guresmeye guresmeyide,koklasmayida unuttuk:86:
ben once pirinc lapasi yapcem su fucudumdaki birikmis olan odemler bir gitsi ya
trawma+ geldinmi kısss
pirinç lapası ne ya ben nmie bilmiom yaz bakem
nette gördüm şimdi aleti netten.Ya süper bi şeymiş cidden özellikle selülit eritmesi beni kalbimden vurdu ama ben gücçücük bir ilçedeyim gelmez buralara, böyük şeherlerde yaşamak lazım gitmek için.Bizim köyde sadece bitane spor salonu var daha evvelde gidiyodum.Bi bayan beden eğitimi öğretmeni eşliğinde aerobik yapıyosun 1-1.5 saat boyunca veya aletleri kullanıyosun,o kadar yani
kızım senin şu 28 haftayı görünce acayip özeniyom yaaaa maşallah
uyyyy utansammi acepbende gurescem guresmeye,guresmeye guresmeyide,koklasmayida unuttuk:86:
pirinç lapası ne ya ben nmie bilmiom yaz bakem
sana olmaz craftycim pirinç lapası falan sen büyük seçim anca
geldim düselimbende sana yazacaktım. face yi açamıyorum. sen açabiliyormusun?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?