• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar göbüklere baktık herkes formda süpersiniz:nazar:

ya kızlar ben nette birtürlü bulamıyorum özürlümüyüm ne
kapı süsü aldım ben kelebekli evin kapısına takıcam onu hastane zaten süslüyo
ama ben kızımın odasının kapısına rengarenk ismi yazan süs arıyorum nette foto çok güzel seyler varda şipariş verip alacak yer bulamadım var mı bildiğiniz yer

crafty bide sen Nil için isimi yazan süsün vardı hangi firmaydı bi yazsan canım

cnm benimki süs diil
isim treni aldım ahanda aşaadakinden :)
google amcaya yaz isim treni isim dünyası die çıkıo bi yer
ordan alabilin ben unnado dan aldımdı

$18072011894.webp

cnm benimki süs diil
isim treni aldım ahanda aşaadakinden :)
google amcaya yaz isim treni isim dünyası die çıkıo bi yer
ordan alabilin ben unnado dan aldımdı

Eki Görüntüle 239193

bende isimli kapı süsü istiyorum izmirde buldum nette olmadı anneme aldırıcam
bu trende çok şık aklımda kalmıstı hemmennn bakıyorum odaya süs güzel olurrr
iyi günlerde kullanınnnn

Uploaded with ImageShack.us

Angelsounds’la henüz doğmamış bebeğinizin, hamileliğinizin 12.haftasından itibaren ilk hareketlerini, kalp atışlarını hıçkırıklarını, tekmelemelerini hatta yemek kordonundan geçen besinlerin sesini hastane ortamı olmadan evinizin rahatlığında emniyetli bir şekilde sesleri artıran özelliği ile dinleyebilirsiniz. Bu muhteşem ve mucizevi sesler sizi doğacak çocuğunuza daha çok yakınlaştırır.
Angelsounds’la bu sesleri cihazınıza kaydedebilir ve daha sonra dinleyebilirsiniz, bilgisayarınıza ya da MP3 ünüze kaydedebilir, e-mail ile yakınlarınıza ve gönderebilir hatta doktorunuza göndererek sağlık durumunu takip edebilirsiniz. Bu sesleri saklayarak daha sonra çocuğunuza hediye edebilirsiniz.
Angelsounds’la kayıt edilen anne kalp seslerini bebeğiniz dünyaya geldikten sonra ona dinletmeniz kolik rahatsızlığını gidermede yardımcı olur.

bende var bundan kuşum paranoyaklığın baş aktörüdür bide bir litrelik jel almış kocacım saolsun bizim doktorda yok o jelden:52:

yaa bende bugün size soracaktım aklımdan çıkmış, benim koltuk altım karardı, bu sabah farkettim, normal mi bu durum böyle, boyalı gibi..

benim göğüsler zaten hep nadide kıvamındaydı, aşırı büyüktür.. hatta küçültmeyi düşünmüştüm bi ara, etraımdakiler çocuk doğur emzir sonra yaptırırsın diye vazgeçirdiler.. emzirme döneminde düşünemiyorum bile büyüklüğünü, şimdiden ağzıma girecekler neredeyse.. ama öyle kararma pek olmadı bende, hafif renk değişimi var ama çok değil.

kızlar yaa face e falan taşımayın sohbeti herkes face kullanmıyo mesela ben buraya bile nasıl takılıp kaldım bilmiyorum eşim bile sasırıyo pek kullanmıyorum butür seyler napıcaz sonra buralarda iki yüzümüz gülüyo paylaşıyoruz korkutmayın bizi:))))))

bende face karşıyım güzelim benimde yokyani kimse kalmasa senle ben başbaşa veriri sohbet ederiz artık napalım :)) da bunlar bırakamaz burayı yarım saatte 10 sayfa yapıolar en az :)

benimki büyümenin yanısıra hem karardı hem damarlandı.bu karartı açılır mı ki?

ya benimkiler büyüktü devasa bişey oldu daha ilk aydan bide benim orta çatal kısım karardı kendilerinde bi kararma yok pamuk gibim :P ama damar var çok yeşil yeşil emzirme döneminden sonra küçülürmü acep

Back
X