- Konu Sahibi bebegim_01
- #2.641
merhaba canım.. evet maydonoz idrar yolu enfeksiyonları icin cok tavsiye edilir. ama hamileler icin kesinlikle önerilmez. düsüge neden oldugu söylenir. internette biraz arastırma yaptıgımda bazı diyetisyen ve doktorların, bazı bitkilerin düsüge neden olduklarını dogruladıklarını okudum.. özellikle maydonoz ve zencefil. her bitki cayıda icilmiyor malesef, dikkat edin lütfen. yada fazla asırı yemeyin.. bebisin hayırlı olsun bu arada..![]()
Evet, mutlaka kararinda tuketilmeli, fazla tuketiminde erken gebelikte dusuge ileri gebeliklerde de erken doguma neden olabiliyormus. Zaten ozellikle gebelikte, herseyin fazlasi zarar olarak geri donuyor. Ikinci hamileligimde diyetisyene gitmistim yine 30 kilo almayayim diye, 1800 kalorilik diyet vermisti (sanirim asilacagini bildigi icin bu kadar kisitli verdi :) Herseyden vardi ama az az..
Benim bulantilarimin donusu muhtesem oldu, cikarmaya da basladim, cok kotuu.. Hicbirsey de yiyemiyorum, yedigim an tuvalete kosuyorum, su da cok az icebiliyorum. Ilkinde de boyle olmustu.