- Konu Sahibi bebegim_01
- #7.801
aramiza hosgeldin canim sayfanin basinda liste var listedeki kilo yas vs vs ile ilgili bilgilerini konu sahibi arkadasa ( bebegim01) mesaj atarsan senide listeye ekler hem senin cinsiyette belli onuda yazdirirsin ben daha ikili teste bile gidemedim pazartesi olsun diye dualar ediyorumNe güzel bir forum bu çok hoşuma gitti hepinizin yazdıklarını teker teker okudum,herkes farklı şeyler yaşıyor,çok ilginç bir şekilde bir canlının içimizde büyümesine ve gelişmesine şahit oluyoruz yavaş bir belgesel izler gibi..Ve tabii bunun zorlukları ve güzel heyecanlarıda oluyor.24 yaşındayım 6 aylık evliyim, bende Kasım annesi olacağım son adet tarihim 6 şubat doğum tarihi olarak doktor 13 Kasım dedi. şu an 13+5.haftadayım 4 gün önce fındığımın erkek olacağını öğrendim.ikili test yapıldı çok şükür sonuçlar normal çıktı..hamileliğe 55 kilo ile başladım şu an 57 kiloyum 12. haftay kadar folbiol folik asit kuıllandım sonrasında demir ilacı olarak sabahları aç karnına gyneferol,yine sabahları tok karnına elevit vitamin verdi dr., hamileliğimde şu ana kadar sorunsuz geçti çok şükür ne miğde bulantısı nede birşeyden tiksinme bundan sonrada olmaz inşallah..Allah hepimize doğum kolaylığı ve çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah