- Konu Sahibi bebegim_01
- #11.041
selam ben de kasım 2011 annesi olacağım inşallah:)herkese güzel bir hamilelik dönemi ve sağlıklı doğumlar diliyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banada sabah aç karnına yazmış. sabah tiroid ilacıda kullanıyorum. ikisinin arasına 3-4 saat zaman koymaya çalışıyorum tabi. kahvaltıdan 10-15 dakka önce ferrumu alıyorum. emin olamadım ama içeriğinde yemekle beraber yada tok karnına yazıyor.
selam ben de kasım 2011 annesi olacağım inşallah:)herkese güzel bir hamilelik dönemi ve sağlıklı doğumlar diliyorum...
bebişlerin kıpırtıları nasıl sizlerin güçlendimi varmı
benim ikinci olmasına rağmen pek yok yaa![]()
günaydın
bebikleriniz kıpırdıyormu yaa ben pek hissedemiyorum nedense ikinci olmasına rağmen
televizyonda kadın doğum doktoru demir ilçaları yemekten en az 1saat önce yada yemeklerden 2 saat kadar sonra içilmeli hatta en güzeli gece yatmadan önce bişey yemediyseniz yatmadan önce içmek demişti.doktorun yalancısıyım.
günaydın
bebikleriniz kıpırdıyormu yaa ben pek hissedemiyorum nedense ikinci olmasına rağmen
her kese iyi gunler...bu gun moralim bir az bozuk. allah kimselere gostermesin dun amcami kaybettik. 2 yil ard arda kardeslerini kaybeden babam icin uzuluyorum. hali o kadar kotu ki...allah tum anne babalari icinde benimkiler olmakla korusun insallah. onlara cok ihtiyacim var. basimizdan eksik olmasinlar insallah.
bu arada bebisim ve ben normal sayilirim, iynelerimin biri bitdi, diyeri kaldi o da bu hafta biticek, bir an once doktora gitmek istiyorum. oglusumun insallah tum sorunlari hall olur. kaynanam adak adamis sag saglim doguruyum diye bir koc kesicekmis
buralari cok sicak ve ben isdeyim, dayanilmasi zor bir durum. nefesim kesiliyor. izin almama daha 1 ay falan var, hepinizi opdum, umarim herkes saglikli ve huzurludur.
slm kızlar
güzel bir hafta sonu tatilinden sonra bugüne oldukça dinç uyandım okullarda tatilişte yok bugün.bebeğimle tembellik yapmayı düşünüyorum.siz neler yapıyorsunuz kızlar ben ayakta kaldığımda belim çok ağrıyo sizin bel ağrınız var mı???
ne güzel 3 günlük tatil olmuş sana. iyice dinlen havada tam uyku havası hani :) ayakta kalınca ve bişiler yapınca benimde bel ve tabanlarımda ağrı oluyor sanırım ağırlaşmaya başilıyoruz :) çok uzun süre kalınca ayakta uzanıp ayakları dikmek lazım. dikkat et canım sende
eşin çok sevinmiştir ama .. aileneize sağlıklı nice seleneler canım.
bel ağrısı bende de çok var.. hiç bi iş yapmama gerek yok, biraz uzun süre otursam bile ağrıyo ki, iş yapınca zaten kötü oluyorum.. çekicez artık ne yapalım
bencede çok sevinmiştir güzel bi organizasyon olmuş. sana biraz eziyet olmuş ama dinlenince geçer canım. bel ağrısı için otururkenki pozisyonunuzda önemli sırt yastığı falan kullanın. zaten 2 saat oturuyorsanız 10dakka kalkıp dolaşmanız lazım.