Günaydın kuzucuklar ve anneleri, midesi yananlar, sıcaktan bunalanlar... Hepinize günaydın.
Biz pek de iyi olmayan bir tatil geçiriyoruz. Babamız geldi çok şükür artık o da izinde ama düğün, cenaze, trafik kazaları, yoğun bakımlar vs. herşeyin olduğu bir tatilin içine düştük. Şu mübarek günlerde dua ile bekliyoruz. Bir yandan doğum, bebek kıyafetleri, öte yandan da malum hastaneler, iyi haberler, kötü haberler... Hayat o kadar ilginç ki... Sanırım bütün bu olanlar beni büyütüyor, olgunlaştırıyor. Sanki eskiden hep başkalarının başına gelirdi bu tür şeyler, şimdi en yakınlarımın başına geliyor. Allah'ım bizi, bebeklerimizi, sevdiklerimizi kazalardan, belalardan, musibetlerden, tüm kötülüklerden muhafaza eylesin. Amin.
Bebişimden haberlere gelince tekmeliyor benim miniğim. Annesini üzmüyor hiç, çok şükür. Kasılma, mide bulantısı, ağrı vs. şu sıralar yaşamıyorum. Belki de yaşıyorum da yaşadığım diğer şoklar onları hissettirmiyor olabilir...
Ben sizi okumaya devam ediyorum. Arada sırada katılabilirim. Dualarınızda eksik etmezseniz bizi, seviniriz. Hepinize mutlu ve sağlıklı günler.