• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
dogsunlar da sevelım:78:
ruyamda gormeye basladım ben hep,
bana benzıyordu ama gozlerı babasının gozlerı gıbı yesıldı:1:
oyle ınandırıcıydı kı sabah kalınca hayal kırıklıgına ugradım hanı kızım nerde dıye :1:

daha rüya haftasına giremedim zaar ben,öküz gibi uyuyorum şahsen son iki gündür:51:

daha rüya haftasına giremedim zaar ben,öküz gibi uyuyorum şahsen son iki gündür:51:

daha 2 gundur havalar bıraz serınledı zaten,
bu gece sabaha kadar camın onunde 2 kopek bırbırını yedı resmen boyuna havladılar hıc yatamadım:95:
ruyanda bebegın kaynanatore benzedıgını gorsen naparsın :30:

daha 2 gundur havalar bıraz serınledı zaten,
bu gece sabaha kadar camın onunde 2 kopek bırbırını yedı resmen boyuna havladılar hıc yatamadım:95:
ruyanda bebegın kaynanatore benzedıgını gorsen naparsın :30:

aboooooooo kabus olur kız o:53::53:aha gözüm seyirir böyle:53::53:ama itiraf ediyorum kaynanatörüm güzel kadın benzeyebilir:63:bana benzese daha güzel olurdaaa rabbim sağlık versinde önemli değil:nazar:

kızlar benim oğlan hiç durmuyo hatta gece uyandığımda bile tekme atıyo
biraz öncede kaburgamın altında tepinip tepinip duruyo ve devamlı sol tarafımda
bazen diyorum bu şimdiden bu kadar hareketli dogunca napcam bilmem

aboooooooo kabus olur kız o:53::53:aha gözüm seyirir böyle:53::53:ama itiraf ediyorum kaynanatörüm güzel kadın benzeyebilir:63:bana benzese daha güzel olurdaaa rabbim sağlık versinde önemli değil:nazar:

benımkı de guzel artız gibi ama yine de bana da kabus olur:37: Allah muhafaza babasına benzese de artiz gibi olur zaten:61:
şu an aldıgım super kılolardan dolayı dılber hala ve kıvanc tatlıtug ıkılısı olarak gezıyoruz elele:60:

Herkese günaydın kızlar :)))
Hayırlı Cumalar Rabbim bizi ve bebeklerimizi korusun
sağlıklı bir şekilde zamanı geldiğinde kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşaallah :nazar:
bu arada dün gece bende istifra ettim :(

saol çiçeeeeeeem,bunu bugün buraya sık uğraman için yaptım daha ne süprüzlerim olcak aklın kalır bak gelmezsen:27::27:

kadın gelir anam az sona :) uğarım emme :)

Herkese günaydın kızlar :)))
Hayırlı Cumalar Rabbim bizi ve bebeklerimizi korusun
sağlıklı bir şekilde zamanı geldiğinde kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşaallah :nazar:
bu arada dün gece bende istifra ettim :(

hayırlı cymalarrrr
dün sıpalar hepimizi yokladı sanırsam bende bi ara zıplamak sureti ile hallettim geldim gece o işi :)

Günaydın anneciklerimmm...

bugün Cuma, herkese hayırlı cumalar.. haftasonu geldi yine süper bol bol yatıcam ewde.. inş bir sorun çıkmaz ve bu hafta sonu rahat rahat uyurummm.. her sabah zorla kalkıp işe gelmekten nefret ediyorumm..:49:

kızımın ilk hediyesi :)

babası sipariş vermiş:)

$ada ilk hediye.webp

Back
X