- Konu Sahibi bebegim_01
- #18.461
Eki Görüntüle 235887 Eki Görüntüle 235886 Eki Görüntüle 235885 Eki Görüntüle 235884 Eki Görüntüle 235883
kızımın mevlut takımı ... ve mevlutte kullanıcagı battanıyesi.. kendım ördum motıf motıf örülüyor kızlar birleştirmeye baslıyosun en son genıslıgı ve uzunlugunu motıflerı cogaltarak ayarlayabılırsınız kendınız.. altına saten ve yanlarınada küpür dantel aldım terzıyede dıtırdımm tabı onları o kdr da becerıklı degılım.. ustunede ıncı ısledım bı dolu bı bos.. sık oldu ama keske altına saten yerıne ınce polar dıtırseymısım dıyorum smdı azcık kayıyo ınsallah kullanıslı olur..
evde kullanmadgmız kucuk bı wc mız vrdı L seklınde orayıda kızımıza dolap yaptık cunku baska yerımız yok evımız 2+1 ama kullanıslı oldu...
ay seklınde olan kapı susunu kendım yaptım mukavvadan elyaf ve tulle sardım ustunede harfler aldım kızımın adını ısledım boncukta koydum bunun celık kapıyı tulle sarıp oraya dıkıcem dıger kelebegıde yatak odamın kapısına asıcam nasıp olursa cunku hazır olanı apartmana gıren cıkan bellı degıl alıp gıden olur uzulurum dıye kelebek olanı 35 tl ye aldm o yuzden ıcerı asıcam..
oh bacım maşallah yahu
senin her detayın hazır :)
sen söledikçe ben tırsıyorum :)
daha kızın odasının parke süpürgeliği çakılıyor şimdi :)
anammmm
geç kaldım