• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
aman boşverelim kiloları, geleek bunlar başka çaresi yok, emzirirken veririz artık..benim de en son 22 + 0 da gitmiştim doktora 480-500 gr arası dedi, kesin bişi söylememişti, bakalım kendi doktorumuz ne diyecek yarın..

anam ..

oku oku bitiremedim..

bu ne ya.. dolu işim var.. asagıda acık sayfa ..her fırsatta actım okudum güya .. anca bitti :)

herkeslere selamlar bu arada.. günaydını kacırdım :) öpüyorum sıpalarınızıda:)

Kızlar günaydın ve iyi hafta sonları....

yokluğumu farkettiniz mi bilemiyorum ama 1 haftadır yoktum ve sebebi malesef idrar yolu enfeksiyonuna bağlı erken doğum tehlikesi yaşamamdı. 31 temmuz gecesi kasılmalardan dolayı hastaneye yattım ve iki gün kaldım. Verdikleri ilaçlar sayesinde atlattık ama daha sonrasında eve çıkınca da devam etti hala tedavi altındayım pazartesi günü kontrole gidicem hayırlısıyla tamamen kurtulmayı umut ediyorum. Allah kimseye yaşatmasın çok korktum gerçekten bebeğim daha çok ufak çünkü....

Bu arada perşembe günü ben de 3 boyutluda oğlumu gördüm babasına ve bana çok benziyor gerçekten inanamadım çok tatlıydı elini emiyordu ve uyanıktı yani gözleri açıktı. 33 cm ve 850 gr olmuş ve hala iki hafta önde seyrediyor gelişimi herşey çok yolundaymış ve bebişimin sağlığı da yerindeymiş. Yaşadığım her şeyi unuttum o anda. Allah canlı kanlı kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah.

Yazdıklarınızın bir kısmını okuyabildim 100 küsür sayfa olmuş malum hepsini okuyamadım tabi. Genel anlamda benimde sorunlar aynı bebek mideme poposunu dayıyormuş ve benim nefes almamı zorlaştırıyor. Ayrıca karnım sürekli çok şişkin sabahları aç karnına iyi oluyor bir tek. Ne yapıcam bilemiyorum üç ay daha. Gerçekten zor günler geçiriyorum sizlerin desteğine ihtiyacım var...

canım cok gecmiş olsun... Allah bi daha yasatmasın.. sıvı tüketimine dikkat et ltf. Allahım tüm bebişleri korusun..

Merhaba kızlar biz geldikk :)

doktorumuza gittik şeker yüklememizi yaptırdık çok iyi çıktı sonuçlar açlık 87 tokluk 104 çıktı :) harika dedi doktorumuz:nazar:

kızımız 733 gr olmuş malesef bir hafta gerideymiş kilo olarak bol bol sol tarafına yatıp dinlen dedi doktorumuz :50: azıcık moralimiz bozuldu ama şükrediyoruz buna da :49:

bizden haberler böyle...:54::54::54::54:

o y oy yerim ben bu köfte burunluyu ... dudaklar süper yanlız.. güzel hatun olcak vesselam..

Eki Görüntüle 235887 Eki Görüntüle 235886 Eki Görüntüle 235885 Eki Görüntüle 235884 Eki Görüntüle 235883

kızımın mevlut takımı ... ve mevlutte kullanıcagı battanıyesi.. kendım ördum motıf motıf örülüyor kızlar birleştirmeye baslıyosun en son genıslıgı ve uzunlugunu motıflerı cogaltarak ayarlayabılırsınız kendınız.. altına saten ve yanlarınada küpür dantel aldım terzıyede dıtırdımm tabı onları o kdr da becerıklı degılım.. ustunede ıncı ısledım bı dolu bı bos.. sık oldu ama keske altına saten yerıne ınce polar dıtırseymısım dıyorum smdı azcık kayıyo ınsallah kullanıslı olur..

evde kullanmadgmız kucuk bı wc mız vrdı L seklınde orayıda kızımıza dolap yaptık cunku baska yerımız yok evımız 2+1 ama kullanıslı oldu...

ay seklınde olan kapı susunu kendım yaptım mukavvadan elyaf ve tulle sardım ustunede harfler aldım kızımın adını ısledım boncukta koydum bunun celık kapıyı tulle sarıp oraya dıkıcem dıger kelebegıde yatak odamın kapısına asıcam nasıp olursa cunku hazır olanı apartmana gıren cıkan bellı degıl alıp gıden olur uzulurum dıye kelebek olanı 35 tl ye aldm o yuzden ıcerı asıcam..

anacım yetenek demek bu demek işte .. bende ördüm bi battaniye .. ama senin yaptıklarının yanında benimki solda sıfır kalır.. masallah.. Allah kullanmayı nasip etsin inşallah..

ne kocası ne keyfi :)
yarın iş var ben dahil bi çok hatun kişisi çamaşır yıka, ev süpür derdindedir.

cuma yapılan temizlik nasıl bu kadar batar anlayan beri gelsin, gökten toz yağıyor sanki

cuma günü kadın gelir evi temizler..

haftasonu da fatma yemek yapcam diye tüm evi altını üstne getirir..

pazarım hele.. haftaiçi yemek yapmayayım diye stok yaptım..

kızlar selammmm

facebook ta 2011 kasım anneleri grubu kurdum :)

Giriş Yap | Facebook

yaaa

ben facebook kullanmıyorum..

ya hepiniz oraya gidip muhabbete baslarsanız .. burayı unutursanız ...
haha bunuda beraber yapıyoruz demekki bende dün gece tuhaf rüyalar gördüm,rüya sezonunu açtık sanırım:38:
bende de basladı tuhaf rüyalar..bi ara anlatcam yorum bekliyorum..

face e bende yolladım istek :)
hepinizi öperim
bu arada ctesi kontroldeydik
kızımız 1200 gr olmuş USG de 29+2 de yani 10 gün fln önde gidio
dr amcamız iri bi bebek olacağız dedi :)
ama herşeyi çok sağlıklı ve normalmiş, bizden bu kadar

NOT : açmadı yüzünü zibidi !

HELEN nerde ya 2 haftadır !!!!

masallah benim kuzuma...tosuncuk olcak inşallah.. bogum bogum kollar bacaklar..

Eki Görüntüle 236832

kızlar bızde hafta sonu oglumuzun odasını aldık. cılekten baby dream modelı sızce nasıl..

bence gayet güzel canım.. güle güle kullansın oglusun...

bundan 1,5 -2 ay önce 19 kilo aldım diyen bi arkadaş vardı buralara, rekor ondadır heralde.. sen 12 kilo alsanda benim kiloma yetişememişsindir daha:):)

bundan 1,5 -2 ay önce 19 kilo aldım diyen bi arkadaş vardı buralara, rekor ondadır heralde.. sen 12 kilo alsanda benim kiloma yetişememişsindir daha:):)

benim o benim o :52:
50 ile kaldım en son gittiğimde 70,5 tim
hiç boşuna uğraşmayın beni geçemezsiniz:62:
ama hiçç takılmayın kiloya
ben kızımda 30 kilo aldım kırkım çıktı dal gibiydim 50 ye düştüm sonraa:1::49:

ya kızlar bu kilo konusunda sanırım ben de bir sorun var 63,5 la başladım ilk üç ay 61,5a düştüm şuan 65,5um üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim arkadan bakınca hamile olduğum anlaşılmıyogöbeği gören anlıyo anca

kızlar..

ben de dün prensesimi gördüm..

ilk kez yüzünü saklamadı bizden..

poz verdi.. müthiş heyecanlı bişeymiş.. neye benzediğini bilmek..
babası gibi kalkık burunlu yuvarlak yüzlü.. sacları cıkmıs..mide yanmalarım ondan demekki dedim.. alakası yok dedi.. rennie yazdı ama içmedim hic..içmicemde..

33 cm .. 745 gr.. haftasıyla uyumlu ve bunu bacak boyu sağlıyor dedi dr.. bacak boyu 1,5 hafta ilerideymiş hatunun ..

kordonu boynuna dolanmıs.. amuda kalkmıs ayaklar mideme baskı yapacak şekilde..şeker yüklemesi de yapıldı .. yüksek cıktı hafataya hem bebişe hemde şekere tekrar bakılacak..

yani 6 aydır diyet yapıyorum şekerim cıkmasın diye .. yine cıktı yine cıktı..dikkat etmiyosun diyor bide dr. nasıl etmiyorum dedim..hic kilo almadım ben hala aynı kilodayım.. kolaymı oldu bu..

gerildim bir sürü.. eve geldim .. dünyanın yemeğini yedim.. üstünede dondurmayı aldım kucağıma yedim ha yedim... öyle de yüksek bu şeker .. böylede yüksek olsun.. en azından yemedim demem..yarasın kızıma..

bugün itibari ile 69,4 ama boyumda 1,58 yani kısa:(

168 boy 87 kilo felakettttt
benim o benim o :52:
50 ile kaldım en son gittiğimde 70,5 tim
hiç boşuna uğraşmayın beni geçemezsiniz:62:
ama hiçç takılmayın kiloya
ben kızımda 30 kilo aldım kırkım çıktı dal gibiydim 50 ye düştüm sonraa:1::49:
ben hayatta veremem kilo falan biliyorum ondan korkuyorumm
ya kızlar bu kilo konusunda sanırım ben de bir sorun var 63,5 la başladım ilk üç ay 61,5a düştüm şuan 65,5um üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim arkadan bakınca hamile olduğum anlaşılmıyogöbeği gören anlıyo anca

sevin sevin bebeğinde iyi gidiyo bildiğim kadarıyla:1:

slm kızlar geçmişi okuyamadım henüz slm verip bakıcam neler kaynatmışınız inşlh hepiniz iisinizdir biz şimdi doktordan geldik şeker yüklememizde bitti çok şükür sorun çıkmadı kan ilacını içince istigfar ediyordum bunun içinde o dokunuyodur belki diye şurup olarak verdi bide bunu deniyelim dedi oğluşumuz 1035 kilo35,7 cm olmuş :nazar: ve doktorumuz bu bayrama doğar dedi ama inşlh bayramdan önce ya da sonra doğar çünkü bayramda tatile çıkyomuş bakarız hallederiz dedi eger sezeryan olmam gerekirse bayramdan önce alıcak heralde doktordan ilk defa bu kadar net doğum hakkında bişey duydum birden bana heycan bastı ne kaldıki :53: hazırlıkları hızlandırmam lazım sanırsam daha 3 5 kıyafetten başka bişey yok ortada

168 boy 87 kilo felakettttt

ben hayatta veremem kilo falan biliyorum ondan korkuyorumm

sevin sevin bebeğinde iyi gidiyo bildiğim kadarıyla:1:

o babasına çekmiş leylacım:) babamız 104 kilo. elinde dondurma kaseleriyle peşimden koşuyo çocuğumun canı dondurma istiyo vicdansız kadın ona eziyet edemezsin diye:)))) bu böcekte babası dondurma istiyor msusun dedikçe kuduruyo :nazar: baba oğul biraz fazla gidiyorlar:) anne az yiyor bu aralar umarım bebişingelişimi geri kalmaz yoksa baba canımıza okur:)))))

he bide bana şeftaliyle üzümü çok ye bu aralar dedi tabi o zaman daa test sonucunu almamıştım sonradan testte bişey çıkmazsa dedi ama şeftali yiebilirsin ondan bişey olmaz üzümde olur demişti testte iyi çıkınca 2sinede dadan dedi :1: nie dediğini sormadım ama demekki yarıcak bebişe sizinde aklınızda olsun sizde götürün bol bol:56:

slm kızlar geçmişi okuyamadım henüz slm verip bakıcam neler kaynatmışınız inşlh hepiniz iisinizdir biz şimdi doktordan geldik şeker yüklememizde bitti çok şükür sorun çıkmadı kan ilacını içince istigfar ediyordum bunun içinde o dokunuyodur belki diye şurup olarak verdi bide bunu deniyelim dedi oğluşumuz 1035 kilo35,7 cm olmuş :nazar: ve doktorumuz bu bayrama doğar dedi ama inşlh bayramdan önce ya da sonra doğar çünkü bayramda tatile çıkyomuş bakarız hallederiz dedi eger sezeryan olmam gerekirse bayramdan önce alıcak heralde doktordan ilk defa bu kadar net doğum hakkında bişey duydum birden bana heycan bastı ne kaldıki :53: hazırlıkları hızlandırmam lazım sanırsam daha 3 5 kıyafetten başka bişey yok ortada

nasıl yanı bu ramazan bayramınamı dogum ....

ne diyosun, ramazan bayramında mı?

o babasına çekmiş leylacım:) babamız 104 kilo. elinde dondurma kaseleriyle peşimden koşuyo çocuğumun canı dondurma istiyo vicdansız kadın ona eziyet edemezsin diye:)))) bu böcekte babası dondurma istiyor msusun dedikçe kuduruyo :nazar: baba oğul biraz fazla gidiyorlar:) anne az yiyor bu aralar umarım bebişingelişimi geri kalmaz yoksa baba canımıza okur:)))))

ay ayyy babaya bak benim eşimde yeme artık diyo be kendimi tutamıyorum:33::33:ama yarından itibaren dikkat etcem ekmek çok yiyorum onu yemicem kescem artıkk

he bide bana şeftaliyle üzümü çok ye bu aralar dedi tabi o zaman daa test sonucunu almamıştım sonradan testte bişey çıkmazsa dedi ama şeftali yiebilirsin ondan bişey olmaz üzümde olur demişti testte iyi çıkınca 2sinede dadan dedi :1: nie dediğini sormadım ama demekki yarıcak bebişe sizinde aklınızda olsun sizde götürün bol bol:56:

yani bu bayrammi dogum yani 3 hafta sonrami ay beni bile heyecan basti ya:52:erken degilmi ya :59:

Back
X