- Konu Sahibi bebegim_01
- #18.641
benimde anası 10 danası 1200 işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar günaydın ve iyi hafta sonları....
yokluğumu farkettiniz mi bilemiyorum ama 1 haftadır yoktum ve sebebi malesef idrar yolu enfeksiyonuna bağlı erken doğum tehlikesi yaşamamdı. 31 temmuz gecesi kasılmalardan dolayı hastaneye yattım ve iki gün kaldım. Verdikleri ilaçlar sayesinde atlattık ama daha sonrasında eve çıkınca da devam etti hala tedavi altındayım pazartesi günü kontrole gidicem hayırlısıyla tamamen kurtulmayı umut ediyorum. Allah kimseye yaşatmasın çok korktum gerçekten bebeğim daha çok ufak çünkü....
Bu arada perşembe günü ben de 3 boyutluda oğlumu gördüm babasına ve bana çok benziyor gerçekten inanamadım çok tatlıydı elini emiyordu ve uyanıktı yani gözleri açıktı. 33 cm ve 850 gr olmuş ve hala iki hafta önde seyrediyor gelişimi herşey çok yolundaymış ve bebişimin sağlığı da yerindeymiş. Yaşadığım her şeyi unuttum o anda. Allah canlı kanlı kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah.
Yazdıklarınızın bir kısmını okuyabildim 100 küsür sayfa olmuş malum hepsini okuyamadım tabi. Genel anlamda benimde sorunlar aynı bebek mideme poposunu dayıyormuş ve benim nefes almamı zorlaştırıyor. Ayrıca karnım sürekli çok şişkin sabahları aç karnına iyi oluyor bir tek. Ne yapıcam bilemiyorum üç ay daha. Gerçekten zor günler geçiriyorum sizlerin desteğine ihtiyacım var...
Merhaba kızlar biz geldikk :)
doktorumuza gittik şeker yüklememizi yaptırdık çok iyi çıktı sonuçlar açlık 87 tokluk 104 çıktı :) harika dedi doktorumuz
kızımız 733 gr olmuş malesef bir hafta gerideymiş kilo olarak bol bol sol tarafına yatıp dinlen dedi doktorumuzazıcık moralimiz bozuldu ama şükrediyoruz buna da
bizden haberler böyle...![]()
Eki Görüntüle 235852 Eki Görüntüle 235851 Eki Görüntüle 235850
karşınızdaaaaaa
ada hanımın resimleri![]()
Eki Görüntüle 235887 Eki Görüntüle 235886 Eki Görüntüle 235885 Eki Görüntüle 235884 Eki Görüntüle 235883
kızımın mevlut takımı ... ve mevlutte kullanıcagı battanıyesi.. kendım ördum motıf motıf örülüyor kızlar birleştirmeye baslıyosun en son genıslıgı ve uzunlugunu motıflerı cogaltarak ayarlayabılırsınız kendınız.. altına saten ve yanlarınada küpür dantel aldım terzıyede dıtırdımm tabı onları o kdr da becerıklı degılım.. ustunede ıncı ısledım bı dolu bı bos.. sık oldu ama keske altına saten yerıne ınce polar dıtırseymısım dıyorum smdı azcık kayıyo ınsallah kullanıslı olur..
evde kullanmadgmız kucuk bı wc mız vrdı L seklınde orayıda kızımıza dolap yaptık cunku baska yerımız yok evımız 2+1 ama kullanıslı oldu...
ay seklınde olan kapı susunu kendım yaptım mukavvadan elyaf ve tulle sardım ustunede harfler aldım kızımın adını ısledım boncukta koydum bunun celık kapıyı tulle sarıp oraya dıkıcem dıger kelebegıde yatak odamın kapısına asıcam nasıp olursa cunku hazır olanı apartmana gıren cıkan bellı degıl alıp gıden olur uzulurum dıye kelebek olanı 35 tl ye aldm o yuzden ıcerı asıcam..
ne kocası ne keyfi :)
yarın iş var ben dahil bi çok hatun kişisi çamaşır yıka, ev süpür derdindedir.
cuma yapılan temizlik nasıl bu kadar batar anlayan beri gelsin, gökten toz yağıyor sanki
bende de basladı tuhaf rüyalar..bi ara anlatcam yorum bekliyorum..haha bunuda beraber yapıyoruz demekki bende dün gece tuhaf rüyalar gördüm,rüya sezonunu açtık sanırım![]()
face e bende yolladım istek :)
hepinizi öperim
bu arada ctesi kontroldeydik
kızımız 1200 gr olmuş USG de 29+2 de yani 10 gün fln önde gidio
dr amcamız iri bi bebek olacağız dedi :)
ama herşeyi çok sağlıklı ve normalmiş, bizden bu kadar
NOT : açmadı yüzünü zibidi !
HELEN nerde ya 2 haftadır !!!!
Eki Görüntüle 236832
kızlar bızde hafta sonu oglumuzun odasını aldık. cılekten baby dream modelı sızce nasıl..
bundan 1,5 -2 ay önce 19 kilo aldım diyen bi arkadaş vardı buralara, rekor ondadır heralde.. sen 12 kilo alsanda benim kiloma yetişememişsindir daha:):)
bundan 1,5 -2 ay önce 19 kilo aldım diyen bi arkadaş vardı buralara, rekor ondadır heralde.. sen 12 kilo alsanda benim kiloma yetişememişsindir daha:):)
benimde anası 10 danası 1200 işte
bugün itibari ile 69,4 ama boyumda 1,58 yani kısa![]()
ben hayatta veremem kilo falan biliyorum ondan korkuyorummbenim o benim o
50 ile kaldım en son gittiğimde 70,5 tim
hiç boşuna uğraşmayın beni geçemezsiniz
ama hiçç takılmayın kiloya
ben kızımda 30 kilo aldım kırkım çıktı dal gibiydim 50 ye düştüm sonraa![]()
ya kızlar bu kilo konusunda sanırım ben de bir sorun var 63,5 la başladım ilk üç ay 61,5a düştüm şuan 65,5um üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim arkadan bakınca hamile olduğum anlaşılmıyogöbeği gören anlıyo anca
168 boy 87 kilo felakettttt
ben hayatta veremem kilo falan biliyorum ondan korkuyorumm
sevin sevin bebeğinde iyi gidiyo bildiğim kadarıyla![]()
slm kızlar geçmişi okuyamadım henüz slm verip bakıcam neler kaynatmışınız inşlh hepiniz iisinizdir biz şimdi doktordan geldik şeker yüklememizde bitti çok şükür sorun çıkmadı kan ilacını içince istigfar ediyordum bunun içinde o dokunuyodur belki diye şurup olarak verdi bide bunu deniyelim dedi oğluşumuz 1035 kilo35,7 cm olmuşve doktorumuz bu bayrama doğar dedi ama inşlh bayramdan önce ya da sonra doğar çünkü bayramda tatile çıkyomuş bakarız hallederiz dedi eger sezeryan olmam gerekirse bayramdan önce alıcak heralde doktordan ilk defa bu kadar net doğum hakkında bişey duydum birden bana heycan bastı ne kaldıki
hazırlıkları hızlandırmam lazım sanırsam daha 3 5 kıyafetten başka bişey yok ortada
slm kızlar geçmişi okuyamadım henüz slm verip bakıcam neler kaynatmışınız inşlh hepiniz iisinizdir biz şimdi doktordan geldik şeker yüklememizde bitti çok şükür sorun çıkmadı kan ilacını içince istigfar ediyordum bunun içinde o dokunuyodur belki diye şurup olarak verdi bide bunu deniyelim dedi oğluşumuz 1035 kilo35,7 cm olmuşve doktorumuz bu bayrama doğar dedi ama inşlh bayramdan önce ya da sonra doğar çünkü bayramda tatile çıkyomuş bakarız hallederiz dedi eger sezeryan olmam gerekirse bayramdan önce alıcak heralde doktordan ilk defa bu kadar net doğum hakkında bişey duydum birden bana heycan bastı ne kaldıki
hazırlıkları hızlandırmam lazım sanırsam daha 3 5 kıyafetten başka bişey yok ortada
o babasına çekmiş leylacım:) babamız 104 kilo. elinde dondurma kaseleriyle peşimden koşuyo çocuğumun canı dondurma istiyo vicdansız kadın ona eziyet edemezsin diye:)))) bu böcekte babası dondurma istiyor msusun dedikçe kuduruyobaba oğul biraz fazla gidiyorlar:) anne az yiyor bu aralar umarım bebişingelişimi geri kalmaz yoksa baba canımıza okur:)))))
he bide bana şeftaliyle üzümü çok ye bu aralar dedi tabi o zaman daa test sonucunu almamıştım sonradan testte bişey çıkmazsa dedi ama şeftali yiebilirsin ondan bişey olmaz üzümde olur demişti testte iyi çıkınca 2sinede dadan dedinie dediğini sormadım ama demekki yarıcak bebişe sizinde aklınızda olsun sizde götürün bol bol
![]()