• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
sen ben diil bide he
24 lükler heyecan yapıo
anam biz ne yapalım
gelmişim 29 a :)

şimdi siz bizden öndesiniz ben 20 hatfada sizin çizelgeyi gördükçe ahh çekiyodum 24 olmuşlar ne güzel diye bizler için bugün 27 olmak ne kadar önemli bilemezsin :76:

hoş o yazıyı gördüğüm gibi tahmin ettim kurbana olacağını kasım anneleri için Allah korusun hiç bir terslik olmazsa en erken normal bi şekilde ekimin sonları olur :61:

sat olarak 28e ilk ulaşan ilgimdışı ve yarın ulaşacak olan craftyi ve 28 e yaklaşan tüm arkadaşları tebrik eder:65: Allah tamamına erdirsin derim:nazar: topicimizin minişlerini de sağ salim bu haftalara ulaştırsın inş Hepimize 36 ları gördüğümüz günleri göstersin inş. :64: Öyle günler gelsinki bebişlerimizin fotolarını gösterselim birbirimize :43:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:nazar:

sat olarak 28e ilk ulaşan ilgimdışı ve yarın ulaşacak olan craftyi ve 28 e yaklaşan tüm arkadaşları tebrik eder:65: Allah tamamına erdirsin derim:nazar: topicimizin minişlerini de sağ salim bu haftalara ulaştırsın inş Hepimize 36 ları gördüğümüz günleri göstersin inş. :64: Öyle günler gelsinki bebişlerimizin fotolarını gösterselim birbirimize :43:

havam batsın şekerim
29+3 üm USG ye göre
eheheheheh
sabahlar olmasın
ama vakit geçmio bacımmm
32 olsa diom şimdi
eskiden 20 die gün sayardım

şimdi siz bizden öndesiniz ben 20 hatfada sizin çizelgeyi gördükçe ahh çekiyodum 24 olmuşlar ne güzel diye bizler için bugün 27 olmak ne kadar önemli bilemezsin :76:

hoş o yazıyı gördüğüm gibi tahmin ettim kurbana olacağını kasım anneleri için Allah korusun hiç bir terslik olmazsa en erken normal bi şekilde ekimin sonları olur :61:

he kız bende çok özeniyom,ama fakirik işte:43:

Ben ben ben aynen ben.bacaklarım kollarım çok ağrıo.doktorum süt ve ürünlerini çoğaltmam gerektiğini söyledi.yorgunluk desen aynen.yani uyanmasam tümgün uyucam öyle durumdayım yani.ama normalmiş son 3ay bazı anneler çok yorgun bazılarıda çok dinç olurmuş.heralde biz 1.si oluoruz.napalaım artık bolbol yatıcaz

Kizlar ben izindeyken her gece 2-3 kez kramp girerdi canim cok yaniyordu. Magnezyum almam gerektigi düsündüm ama kendi doktorumdan yazdiririm diye almadim ordan. Annem de kalsiyum almam gerektigini söyledi o anlik almam gereken tedbir o oldugu icin sütü arttirmistim o zamandan beri hala kramp girmedi bi daha. Ben yatinca uyuyorum gözümü acsim yok ama uyaninca baya dinc oluyorum,bazen sabah namaza kalkinca uyuyamiyorum yürüyorum biraz, dolasip geliyorum. Hangisi oluyorum ben cözemedim:1::1::1::1::1:

ben de aynı şeyi ekim annelerine bakıp bakıp yapıyorum:) 28 olmuşlar ahh ahh diyordum şimdi de 32 oldular maşllh diyorum:)))

tutma kız içinde sal gitsin:34:benim danada 10 gün önden gidiyoda maşallah doktor erken alırız bu sıpayı dedi bende babası hariç dedim:52:

aslında benimde erken olsa ne güzel olur önceden almış olurum yavrucağımı kucağıma bakalım bizimki ne alemde yarın görcez :emir_bebek:

pazar sabahı karnımda ufak stres topları olurya o büyüklükte bişey hareket edip duruyodu bi sağa bi sola kafamı popomu artık tam çözemedim ama çok hoşuma gitti dışardan hareketleri belirgin bi şekilde görmek ne kadar hoş yiyim ben onu :16:

sen ben diil bide he
24 lükler heyecan yapıo
anam biz ne yapalım
gelmişim 29 a :)
yaşıtız demek ki:)) hem ben de kurban anlamıstım ustelik :D

Luna
bence park yatak alma sepet al
ya da eşine sus beee de :)
ay anacım aldım bile park yatagımı neyse ben kandırırım onu babannem almış mevlüt için falan derim :))):47:

şimdi uzmanlık sorum geliyo...
hayatında hiç balık yememiş biri olarak hafta sonu ilk kez bebek için bu mereti yedim 1 kg kadar. Dünden beri akıntım dahi balık kokuyor. Sizce bu balık kokulu akıntı bir enfeksiyon mudur yoksa gerçekten ilk kez balık yediğim için mi olmuştur? ve bünyeden kaç güne çıkar? Balık yiyene kdr akıntımın kokusunda sorun yoktu.

ay kızlar durun bu bayrama diil yaf yazmamışım kurbana o kadarda acele etmesin zaten 1 ay önceden gelcek bu gidişle normalde kasım sonu olması lazımdı işte bayram 6 kasımmış doktorda bayramda ya da bayramdan önce gelir dedi :1:

hayatında hiç balık yememiş biri olarak hafta sonu ilk kez bebek için bu mereti yedim 1 kg kadar. Dünden beri akıntım dahi balık kokuyor. Sizce bu balık kokulu akıntı bir enfeksiyon mudur yoksa gerçekten ilk kez balık yediğim için mi olmuştur? ve bünyeden kaç güne çıkar? Balık yiyene kdr akıntımın kokusunda sorun yoktu.

ahahahahah
tiksindiğinden + 1 kg yediğinden her yerin kokuodur sana bence psikolojik

ay öldürdün beni preg:60:ay ne psikopatız yaaaa:37:kız balıktandır o dpnt panic baby:82:

hem de ne koku kızlar ya öyle böyle diil :)))) gitmiyo gitmiyo:)))) bir daha tövbe beslensin balık hapıyla minik böcek nolcak...

balik guzel olur ya :52:bende yiyorum durmadan ama balik felan kokmuyor benim guzel.:51:

syah dus insan kurban yazar degilmi bir anda cok heyecan yaptim zalak gibi:60:

balık kokusu çıksın diye el limonla ovulur
sende ov dicem ama yanarsın :)

:))) ellerim için deniyim de.diğer kısım için biraz zor:))) jel kullanıyorum onunla yıkıyorum iki gündür 10una kdr müddet verdim geçmezse doktor yolları taştan:))))) zaten gidip 26 sına almışım randevuyu nasıl gecicek onca gün bilmem. Neyseki nst yaklaşıyor artık 2 haftada bire düşersek bayram ederim:)

Back
X