• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
valla arkadaşlar ikinciye bebiş bekleyen biri olarak ilk bebişimde belime bağladılar çizgiler çıkıyor makinada sancı durumuna bakıyorlar hatta her girişimde sancım çıkıyordu benim:52:
ama elimde düğme felan yoktu vallah

amma madeofhonor arkadaşımızın dediği gibi hareket ve tepiklerine de bakılıyor ki mutlaka
çünkü doktorum bikere beni bağlamıştı sonra çözdü :) git dedi çikolata ye meyve suyu iç gene gel demişti hatırlıyorum demekki hareket ve sancı bakılıyor
o eldeki düğmede gelişmiş makinalarda vardır belki:32:

amma madeofhonor arkadaşımızın dediği gibi hareket ve tepiklerine de bakılıyor ki mutlaka
çünkü doktorum bikere beni bağlamıştı sonra çözdü :) git dedi çikolata ye meyve suyu iç gene gel demişti hatırlıyorum demekki hareket ve sancı bakılıyor

aa bak ben onu unutmuşum evet çikolata ye diyolardı girmedensola yatırıyodu bide hemşire,iki yuvarlak şey bağlıyolar bi göbüşün üstüne aynı hizada altına,jel sürüp...

ssklıya kaç paraymış acep siyah düş onu biliyormusun ?
canım ssklı fiyatı bu sanırım çünkü ben kadın doğumun girişinde ssk randevularına bakan kadına sordum direk 1100 dedi bana sigortayı falan sormadı ama yinede tam emin değilim tabi şimdi medicali merak ediyorum bende onuda araştırcam bakalım düşen bebeğimde bahçelievler medicale gidiyodum bunda hiç gitmedim oraya ama doğumda doktorum olmassa orayada gidebilirim

canım ssklı fiyatı bu sanırım çünkü ben kadın doğumun girişinde ssk randevularına bakan kadına sordum direk 1100 dedi bana sigortayı falan sormadı ama yinede tam emin değilim tabi şimdi medicali merak ediyorum bende onuda araştırcam bakalım düşen bebeğimde bahçelievler medicale gidiyodum bunda hiç gitmedim oraya ama doğumda doktorum olmassa orayada gidebilirim

medical ssklıya 1400 sezaryan 2800 özel sigortalıyı bilmiyorum tabi

:nazar:Toplam 20 kullanıcı konuyu okuyor. (16 üye ve 4 ziyaretçi)

xxberxx jineps84 crafty aychin mydearbaby kardelen23- siyah-düş Luna preg fatmakoca Smurfie81 ıce rose mersinli42 masterbully Princess of Rain simiramis

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bu arada bilgi güncellemesi
32. hafta izni SAT a göreymiş
baha öle dedi
+ bence bu delininki doğru
ben gördüm o girdi
ben gözden kaçırmış olabilirim

haziran basında aldıgım raporun parası bugün yatmıs..
doğum iznindeki raporun parası ne zaman gelecek hesap edin kızlar.
ona göre yapın planları

ya belki şöyledir.

ilerleyen haftalarda bebişin hareketi bizim canımızı acıtacakya..

ikisi arasındaki farkı ölçmek için belki yapıyolardır..

sancı tepikten mi olusuyor yoksa baska bişeyden mi diye

Hamilelikte (gebelikte) NST (NTS) - jinekoloji.net

Anne adayı bir yatağa yatırılır. Karnına fetus kalp atışlarının en kuvvetli duyulduğu yerde kardiyotokografi cihazının kalp atışlarını algılayan probu bağlanır (resimde karnın alt kısmına bağlanmış şekilde görülmektedir). Ek olarak rahim kasılmaları da araştırılmak istenirse bu durumda karnın en tepe noktasına kasılmaları algılayan prob ("ağrı probu") yerleştirilir (resimde karnın üst kısmına bağlanmış şekilde görülmektedir). NST'de genellikle ağrı probu kullanılmaz.

Anne adayının eline üzerinde bir düğme olan bir çubuk verilir. Test esnasında bebek oynadığında bu düğmeye basması istenir. Yaklaşık 20 dakika boyunca cihaz bebeğin kalp atışlarında meydana gelen değişiklikleri kağıda aktarır. Bu kağıda NST trasesi adı verilir.

bende kafama göre takılıp 15 de bire mi indirsem kız muayeneleri

ya ben çoktan indircektim de doktor kızar diye indirmedim:)))) şimdi bekliyorum ay sonu randevu 30.hafta inşşşş Allahın izniyle sonra 32de nst 15te bire incek zati

haziran basında aldıgım raporun parası bugün yatmıs..
doğum iznindeki raporun parası ne zaman gelecek hesap edin kızlar.
ona göre yapın planları

ya belki şöyledir.

ilerleyen haftalarda bebişin hareketi bizim canımızı acıtacakya..

ikisi arasındaki farkı ölçmek için belki yapıyolardır..

sancı tepikten mi olusuyor yoksa baska bişeyden mi diye

cnm doğum parasını aylık olarak ptt den alabiliyormuşsun
bitimini beklemene gerek yokmuş
ben alanların yalancısıyım ,:)

Gerçekten de iki kız kardeş çok güzel, biz de iki kız kardeşiz, 5 yaş var aramızda, hermazaman birbirimize çok düşkündük ama ikimiz de genç kız olup birbirimizi iyice anlayacak yaşa geldiğimizde herşey daha da güzel oldu. Birbirimizin arkadaşı, sırdaşı, dert ortağı olduk. 22 yaşında şimdi ama o benim hep kıyamadığım minik kelebeğim. Zaman geldi o benim ufağım olmasına rağmen o bana ablalık yaptı, akıl verdi. Allah eksikliğini göstermesin inşallah. Bu arada benim de bir oğlum olacak, ilk bebeğim ve oğlum olacak diye de çok mutluyum ama ikinci bebeğimin kız olmasını çok istiyorum. Kız çocuklar bi başka sanki. Gerçi sağlıklı hayırlı olsunlar, oğluşumu hayırlısıyla bi kucağıma alayım da gerisi önemli değil.

haklısın canım bencede iki kız kardeş olmak güzeldir ben tekim birazda buyüzden kızım tek kalmasın istemiştim tek kız olmak çok zor canım kızlarım yoldaş sırdaş arkadaş olurlar inş.birbirlerine.:nazar::69:
rabbim başa kadar versin canım oğluşunu hayırlısıyla kucağına alırsın inş.tabiki cinsiyetten çok sağlıklı olmaları önemli ama işte her gönülde bi aslan yatıyo

Back
X