• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ya ben çoktan indircektim de doktor kızar diye indirmedim:)))) şimdi bekliyorum ay sonu randevu 30.hafta inşşşş Allahın izniyle sonra 32de nst 15te bire incek zati

ahanda adım crafty
bişi derse sevmeme rağmen değiştiririm onu
ona ne canım Allah Allah
ne zaman istersem giderim

medical ssklıya 1400 sezaryan 2800 özel sigortalıyı bilmiyorum tabi

göztepe medical fiyatları

allianz için

normal doğum : 2.350-3.100 arası
sezeryan : 3.750-4.350 arası
bebek : 350 - 400 arası

ykb sigorta için

normal doğum : 2.300-3.000 arası
sezeryan : 3.500-4.000 arası
bebek : yok

bana bu fiyatları verdiler .. ama pazarlık yapcam ben..

göztepe medical fiyatları

allianz için

normal doğum : 2.350-3.100 arası
sezeryan : 3.750-4.350 arası
bebek : 350 - 400 arası

ykb sigorta için

normal doğum : 2.300-3.000 arası
sezeryan : 3.500-4.000 arası
bebek : yok

bana bu fiyatları verdiler .. ama pazarlık yapcam ben..

pazarlık yapılıyor mu ??????

ahanda adım crafty
bişi derse sevmeme rağmen değiştiririm onu
ona ne canım Allah Allah
ne zaman istersem giderim

yer de bulunmuyorki bir hafta önceye çekmeye çalıştım çekemedim yeryok dediler geçen ay. dedimki suyum geliyo galiba gerilim yarattım da öyle girdim araya muhaaa:)))))

kadıköyü aradım
fotoğrafçınız kuaförünüz vs anlaşmalı biri var mı die
anam bide döveydi üzerine
yolarım ben bunları bakkkkkkkkkkkk

cnm doğum parasını aylık olarak ptt den alabiliyormuşsun
bitimini beklemene gerek yokmuş
ben alanların yalancısıyım ,:)

daha yeni dogum izninden dönen arkadas 4 aylık toplu veriyorlar dedi..

neden yapılmasın..herseyde pazarlık yap demiş anamın dedesi.. hanlar katlar sahibiydi adam rahmetli.. bosuna olmamıs demekki..

sonucta özel işletme orası..denerim sansımı ne kaybetcem..

basından sonuna onlara gitmişim hicte 4000 tl filan vermem hos ben %25ini ödicem ama olsun..

kızımın rızkını yedirmem kimselere..

ben iyice öğrencem ama bizim yasal bir hakkımız varmış bıçak parası bilmem ne alamıyorlarmış bu bu hakkım varmış dersen ben iyice öğreneyim sizinle paylaşcam hakkımız neyse söke söke alırız!! :)))

ya ben çoktan indircektim de doktor kızar diye indirmedim:)))) şimdi bekliyorum ay sonu randevu 30.hafta inşşşş Allahın izniyle sonra 32de nst 15te bire incek zati

Ben ayda 1 çağıran 2 ayrı doktora giderek, 15'de bire indirdim kendi kendime :) Biri doğum yapmayı düşündüğüm kendi doktorum üniversite hastanesinde, biri de özel hastanede bi doktor. 2 haftada 1, birine gidiyorum, iyi böyle :)

bütün medicalpark hastaneleri aynı fiyat değişmiyor
medical muhasebesine gidin yapın medicalparka gidiyorsanız ben çalıştım orda millet çatır çatır yapıyor valla özellikle doktorunuzlada konuşun fiyatı onlarda yaptırtıyorlar bazen

bana bu fiyatlar çok normal düşünüyorum doktorlar bişey yapmıcak zaten ben doğurcam herşeyi ben çekicem bebeğimin bir kaç eksiğini tamamlarım o parayla bide hastaneler arası çok fiyat farkı var tmm medical temiz ama santeplus var zeytinburnunda benim arkadaşım da orda yaptı orasıda çok temiz ve çok memnun kaldı normal 300 sezeryan 500 oda için refakatçi için falan ek bi ücrette almıyolar

kız süslü nst ile ilgili delilleri sundum önüne gördünmü?

gördümmm
kabul ettim ben senin doğrunu bacum delile gerenk yohhh

o nedemek ay ben anlamadım

anlasmalı olunca ne oluyomuski ya da olmayınca

ay bide olmalımı yoksam

yok yaa
hani varsa uğraşmiim bakim onun çektiklerine dicektim
bide biri demişti ya kuaför geli vs die
aklımda kalmış merakıma aradım dı

al benimkinden de o kadar
saat seçme şansım bile oluo

bende kapısında bekliyorum kadının..zaten kapısını görseniz sanırsınız ssk devlet hastanesi

cumartesi drla birlikte giridk hastaneye sabah .. öğlen aca cıkabildim..

ultrasona sokuyor baska odada resimleri alıyor gidiyr.. sonra tekrar görüşmek için kapısında bekliyoruz

arada en az 2 hasta alınıyor..

kafayı yiyosun öyle cıkıyosun

ama kadını cok seviyorum.. anne gibi

bende kapısında bekliyorum kadının..zaten kapısını görseniz sanırsınız ssk devlet hastanesi

cumartesi drla birlikte giridk hastaneye sabah .. öğlen aca cıkabildim..

ultrasona sokuyor baska odada resimleri alıyor gidiyr.. sonra tekrar görüşmek için kapısında bekliyoruz

arada en az 2 hasta alınıyor..

kafayı yiyosun öyle cıkıyosun

ama kadını cok seviyorum.. anne gibi

benim doktorumda aynen öyle hatta ben ultrasona hazırlanırken tahlil sonuçlarını falan alıyor.ben bu gidişimde başka doktora gitcem.bebeğimi göstermiyo bile doğru düzgün bana..iyi diyo geçiyo o kadar kilo aldım.ne bu halin bile demedi güldü geçti...

crafty'cigim sen bu islerin pirisin randevum geçe alındı da ben o saate kadar aç kalamam, belki seker yuklemesi yapılır diye soruyorum ac olmak gerekiyor muydu?:26:

ben toktum hayatım yaptırdığımda
50 likte açlık aranmıyor 100 lükte aranıyor dedi dr bana

benim doktorumda aynen öyle hatta ben ultrasona hazırlanırken tahlil sonuçlarını falan alıyor.ben bu gidişimde başka doktora gitcem.bebeğimi göstermiyo bile doğru düzgün bana..iyi diyo geçiyo o kadar kilo aldım.ne bu halin bile demedi güldü geçti...

benim doktora 10 dk da bir hasta yazmıslar..

10 dkda kadın nasıl baksın

benim tek ultrasonum 15 dk sürüyor

bide medical da bitane cihaz var

tüm drlar onu kullanıyor

paralarımı yok.. yoksa cihaz cok afilli bişeymi bilemedim.. kendi odasında olanları kullanmıyolar..

medicale gidenler renkli ultrason çektirdinizmi ne kadara çekiyolar benimki istemedi benden hiç çocuumun renkli resmini göremedim daha yaf beni tekrar bayramdan sonra 15ndede gelsen olur dedi 1 aydanda fazla o arada medicale gidip renkli istesem çekerler heralde hem benim doktorunda haberi olmas ben bişey diyince hemen sen nasıl normal doğurcan ne sabırsızsın diyo bişey diyemiyorum kadına artık

Back
X