- Konu Sahibi bebegim_01
- #18.801
bebeğimin resmini ekleyeyim dedim başaramadım,ıntıharrrrrrrrrr ediciğimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günümüz aynı gr lar da aynııı
dr iisin dedi
her bebek aynı mı olur dedi
iri olcak azcık neden kafana takıyorsun dedii
bende aynılarını sana diorum
benimki de 1200
cnm ben de topicte sordum bir kaç kere tekrar yaptırmalı mıyım abartıyo muyum yoksa diye. bnm de normaldi ama bebiş büyük çıktı şeker yaptırdın mı dedi evt dedim normal çıkmıştı son haftalarda ne yedin demişti ben de karpuz ve dondurma fazla miktarda demiştim o halde tatlıyı biraz azalt falan demişti. şuan rejimdeyim azıcık ucundan ama şeker var mı bende yok mu bilmiyorum dediğini yapıyorum ay sonu hala ilerideyse bebek soracağım ben de şeker mi var diye önceden yoktu fln diye.napsak el ele tutuşup tekrar mı şeker testi yapsak:))) yoksa bıraksak tosuncuk mu olsalar:))) yoksa ay sonuna kdr dikkat edip ay sonu gidişata mı baksak:)))
kızlar merhaba bugün ancak girebildim doktora randevum vardı sabah 10 da idrar tahlilim kötü çıktı yine ve bu kez de serum tedavisi başladılar. Hergün serum verilecek cumaya kadar. Çilem dolmadı nasıl bir bakteriymiş ki vücudum onca ilaca ve suya rağmen atamadı hala canım çooook sıkkın
kızlar merhaba bugün ancak girebildim doktora randevum vardı sabah 10 da idrar tahlilim kötü çıktı yine ve bu kez de serum tedavisi başladılar. Hergün serum verilecek cumaya kadar. Çilem dolmadı nasıl bir bakteriymiş ki vücudum onca ilaca ve suya rağmen atamadı hala canım çooook sıkkın
izmirli geçmiş olsun canım şöyle düşün sonuiyi olacak inşallah...
gecmiş olsun canım üzülme geçer inş
inşallah geçmezse erken doğumu tetikliyor çünkü ve ben erken doğurmak istemiyorum![]()
Allah korusun canım
kızlar ben kaçtım kayınvalidemdeyim iftar veriyoruz birazyardım edeyim gerçi ben birşey yiyemiycem ama mide şişkinliği + nefes darlığı dolayısıyla((
kızlar facebook daki sayfamızı eklesenize üye olayım hemen
slm kızlar doktorumuza gittik şeker yüklemesi gerçekleştrilemedi malesef 100 gr glikoz bünyeme fazla geldi içtikten 5 dk. sonra çıkardım![]()
perşembe günü tekrar gidicem o güne kadar bünyemi hazırlamam lazım yine çıkarmak istemiyorum=((
kızım kocaman olmuş 960 gr 33,6 cm... 50yle başladığım gebelik sürecine bugün itibariyle 63 kiloyla rekora koşuyorum toplamda 13 kilo almışımsanırım yediklerime dikkat etmenin zamanı geldi
![]()
merfee kendini şartlamadan git ve mümkünse serin bi yerde iç