• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
craftycim sakin. ı bel ve kasık ağrısı olacak artık. akıntı da artacak. normal bunlar ama için rahat etmezse ve şiddetlenirse bir baktır ama artık ağırlaşıyoruz olacak bunlar

canım ayağım bacağım da şişti çok fena
gidiyorum ben şimdi içim rahat etsin ne yapayım

kızlar yapmayın yaww benide panik yaptıınız! hepimiz sıyırmak üzereyiz bende bugn karnımın şişkinliğne taktım sanki garip bi şişkinlik war böyle 2 katına çıktı bugn sanki , sinirim bozuldu bi de sigara içtim:(((((

Kizlar bugün seker yükleme testini yaptirdim, yarin yada carsamba günü sonuclar cikacakmis insaallah. Minis oglumu da gördüm cok sükür, 24+5 günlüktü bugün 31cm boyu ve 770 gr agirligindaymis. Kalp atislarini da dinledik biraz , aslinda yarim saat dinleyecektik ama 15 dakkadan fazla dinlettirmedi oglusum:1::1::1::1::1: bugün güzel güzel bir gündü benim icin umarim hepinz icin güzel bir gündür :3::3::3::3::3:

MADEEEEEEEE
NTS ye bağladılar
o basmalı şey yoktuuuu
bi bebişin kalbi bide sancı ölçüldü

O kadar nst konuş konuş akşam başına gelsin :) olacak iş
neysem bişi yok bebişte de bende de
üşütmüşüm öyle dedi dr
sancı çıkmadı suyu ii bebek ii
tarif ettiğim ağrı bağırsakmış
çok su & sıcak tut dedi

o kadarrr

MADEEEEEEEE
NTS ye bağladılar
o basmalı şey yoktuuuu

üşütmüşüm öyle dedi dr
çok su & sıcak tut dedi

o kadarrr

aman cok sukur sevindim sen hepimizden ondesin ya gozler send evallahi kuzu dikkat et kendine ve kizina emi:69:

MADEEEEEEEE
NTS ye bağladılar
o basmalı şey yoktuuuu

üşütmüşüm öyle dedi dr
çok su & sıcak tut dedi

o kadarrr

ohh bee bu saate kadar seni bekledim şükür

aman cok sukur sevindim sen hepimizden ondesin ya gozler send evallahi kuzu dikkat et kendine ve kizina emi:69:

nst ye bayıldımmmm
benim şebek de bayıldı
kendi sesini duydukça coştu, coştukça kalbi hızlandı onu duydukça hepten coştu
karnımı görmeliydin :)

siz de ii bakın kendinizeee
+ dr dedi ki (ayağım davul bu arada)
ayak üstü şişliklerini dikkate almayın, bacakta kaval kemiği üzerindekileri dikkate alın. Oraya bastırınca çukur olmasın çok fala dedi
yoksa ayaktaki ödem bişeyin habercisi diildir dedi
eyvallah dedim :)

nst ye bayıldımmmm
benim şebek de bayıldı
kendi sesini duydukça coştu, coştukça kalbi hızlandı onu duydukça hepten coştu
karnımı görmeliydin :)

siz de ii bakın kendinizeee
+ dr dedi ki (ayağım davul bu arada)
ayak üstü şişliklerini dikkate almayın, bacakta kaval kemiği üzerindekileri dikkate alın. Oraya bastırınca çukur olmasın çok fala dedi
yoksa ayaktaki ödem bişeyin habercisi diildir dedi
eyvallah dedim :)

su nst nasil birsey yahu merak ettim simdi:60:

dimek durmadi senin fistik heyecan yapmistir annesi heyacan ay yerim ben onu be:56:
benim ayakalri bir gor anam ben korkuyorum hallerinden inan ayakabi giydigim zaman davul oluyorlar vde corap dahi giyemiyorum bogazlari gevsek corap giyiyorum bazen yinede sistimi izi kaliyor corap bogazlarinin.ozellikle ayak bileklerim cok fena cok:59:

su nst nasil birsey yahu merak ettim simdi:60:

dimek durmadi senin fistik heyecan yapmistir annesi heyacan ay yerim ben onu be:56:
benim ayakalri bir gor anam ben korkuyorum hallerinden inan ayakabi giydigim zaman davul oluyorlar vde corap dahi giyemiyorum bogazlari gevsek corap giyiyorum bazen yinede sistimi izi kaliyor corap bogazlarinin.ozellikle ayak bileklerim cok fena cok:59:

ben bazen converse giyiyorum :) eve gelince ayağımda etten bir converse oluyor :)
bilek desen yeminle kafam kadar
geççek kuzum bunlar da

iyi aksamlar hanimlar.
crafty cok gecmis olsun neyseki hersey yolundaymis. siz girince simdi bizlerde ozendik nst ye.
yagmurcim bende simdi ekledim face sayfasini kabul edersen sevinirim canim.
prensescim nasilsin canim ayaklar sismis gecmis olsun. bende mide yanmalari ile ugrasiyorum durmadan. bu arada sana kesin olmayan bir haberim var. Allah nasip ederse 25. inde turkiye ye gidiyoruz. biletlerimizi daha almadik ama birkac gune kesinlesecek gidip gitmeyecegimiz. insallah nasip olurda giderim . bayramda 1,5 yil aradan sonra ozlellikle hamile iken annemi gormek dunya;ara bedel olacak bana.

iyi aksamlar hanimlar.
crafty cok gecmis olsun neyseki hersey yolundaymis. siz girince simdi bizlerde ozendik nst ye.
yagmurcim bende simdi ekledim face sayfasini kabul edersen sevinirim canim.
prensescim nasilsin canim ayaklar sismis gecmis olsun. bende mide yanmalari ile ugrasiyorum durmadan. bu arada sana kesin olmayan bir haberim var. Allah nasip ederse 25. inde turkiye ye gidiyoruz. biletlerimizi daha almadik ama birkac gune kesinlesecek gidip gitmeyecegimiz. insallah nasip olurda giderim . bayramda 1,5 yil aradan sonra ozlellikle hamile iken annemi gormek dunya;ara bedel olacak bana.

sagol canim evet ayaklar felaket sorma.

geri donus olacakmi TRden yoksa kesin donusmu yapiyorsunuz kiz?:58:

beni yalniz birakcan oylemi:43:

hakkinizda hayirlisi canim dikkat et kendine

MADEEEEEEEE
NTS ye bağladılar
o basmalı şey yoktuuuu

üşütmüşüm öyle dedi dr
çok su & sıcak tut dedi

o kadarrr

cnm çok çok geçmiş olsn dedim sana bişi olmaz Allaha emnaet bundan sonra nst erken doğumm fln konuşmak yok herkes fermuar çeksin:) herşeyi ona yoruyoruz. neyse öğrendik basmalı bişi olmadığını :))) oh rahatladım

Back
X