• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar burdan yazamıyorum bir fun kitlem var sapık gibi takipte olan ve ben kendilerinden pek haz etmiyorum sizlere onar dakika arayla özel mesaj atıyorum:)sır ha unutmayın:)

günaydın canım sen okuma yazdıklarımızı yeni bir sayfa aç:81:

Artık çok geç ! Yazın siz, çarşaf dolusu şikayetleri, bu kuruntular kraliçesi nasıl okumasın, nasıl aramasın kendinde :) Ay Allah korusun ya sol kasıkta benim de ağrım oluyo ara ara ama henüz o kadar huylandıracak boyutta değil demek ki acilde almadım soluğu :)

Ben şimdi şeker yükleme sonuçlarına taktım. Bi insan evladının bu kadar dondurma, çikolata vs tüketmeye tokluk şekeri 60 çıkabilir mi yaa ! :) 50 mg yükleme sonrası da 80 çıkmış, bozdur bozdur harca :) Anneye yetmiyo bu şeker ki bebesine yetsin. Korkuyorum şimdi kuzum yeterli beslenemezse diye. Benim oldum olası düşüktü şekerim de gebelikte bu kadsar çıkmaz sandım. İnternetten o körolasıca sağlık sitelerinden baktım, düşük şeker yüksek şekerden daha sakıncalıdır diyo gebelikte ama sakıncası şudur demiyo şuursuzlar ya ! Doktora göstermedim daha sonucumu, az ve sık beslen diyecek, geçecek kenara kesin.. Bir de idrarda glukoz çıkma hikayesi var, onu hiç çözemediler, yanlış olabilir dedi düşünün yani. Pöff ! Bakalım bekleyip tekrarlatıcam olmazsa.. Allah beterinden saklasın. Günde 2 kez dondurma yiyen ben, artık 2 magnum, 1 cornet, 1 twister yemem engelllenemezz :) Bahanem hazır.. 9 kilo almıştım, kalan 3 ayda 19 kilo alırım artık ben :)

Artık çok geç ! Yazın siz, çarşaf dolusu şikayetleri, bu kuruntular kraliçesi nasıl okumasın, nasıl aramasın kendinde :) Ay Allah korusun ya sol kasıkta benim de ağrım oluyo ara ara ama henüz o kadar huylandıracak boyutta değil demek ki acilde almadım soluğu :)

Ben şimdi şeker yükleme sonuçlarına taktım. Bi insan evladının bu kadar dondurma, çikolata vs tüketmeye tokluk şekeri 60 çıkabilir mi yaa ! :) 50 mg yükleme sonrası da 80 çıkmış, bozdur bozdur harca :) Anneye yetmiyo bu şeker ki bebesine yetsin. Korkuyorum şimdi kuzum yeterli beslenemezse diye. Benim oldum olası düşüktü şekerim de gebelikte bu kadsar çıkmaz sandım. İnternetten o körolasıca sağlık sitelerinden baktım, düşük şeker yüksek şekerden daha sakıncalıdır diyo gebelikte ama sakıncası şudur demiyo şuursuzlar ya ! Doktora göstermedim daha sonucumu, az ve sık beslen diyecek, geçecek kenara kesin.. Bir de idrarda glukoz çıkma hikayesi var, onu hiç çözemediler, yanlış olabilir dedi düşünün yani. Pöff ! Bakalım bekleyip tekrarlatıcam olmazsa.. Allah beterinden saklasın. Günde 2 kez dondurma yiyen ben, artık 2 magnum, 1 cornet, 1 twister yemem engelllenemezz :) Bahanem hazır.. 9 kilo almıştım, kalan 3 ayda 19 kilo alırım artık ben :)

masterım tam senden beklenen performans ayrıca tebrik ediyorum:)okuma kızım şunları okuma yaaaaaaa kasık ağrısı yok şeker iyiiiiiii bebiko iyi,kafam güzel dünya güzelllllll:52:

günaydın kızlar oku oku ancak bitti yahu...

ya benimde face yok kızlar sakın dağılıpta başka yerler gitmeyin :18:

izmirli, crafty, madeofhonor kızlar hepinizede geçmiş olsun bu arada

daha yeni dogum izninden dönen arkadas 4 aylık toplu veriyorlar dedi..

neden yapılmasın..herseyde pazarlık yap demiş anamın dedesi.. hanlar katlar sahibiydi adam rahmetli.. bosuna olmamıs demekki..

sonucta özel işletme orası..denerim sansımı ne kaybetcem..

basından sonuna onlara gitmişim hicte 4000 tl filan vermem hos ben %25ini ödicem ama olsun..

kızımın rızkını yedirmem kimselere..

canım sigortan kadıköyede ise benim babam ordaki müdürlükte müdür yardımcısı. benimde fındıklıdan kadıköye geçicek sigortam.doğum parasını istersek 10 günde birde alabiliyormuşun diye biliyordum kızlar tam öğrenir yazarım bunuda . bu arda kadıköye bağlı arkadaşlarda varsa onlarada yardımcı olmaya çalışırız..

kuzum ben her gittiğimde bana renkli baktı bizim sıpa poz vermedi diye hic resmimiz olmamıstı..

ekstra ücret almadı hiç.. hep muayene parası verdim sadece..

benim gittiğim hastanede 3-4 boyutluya girmek için ekstra doktor geliyormuş ekstraücret tabi. bende 1-2 kereye mahsus gelsem medical parka orda kızımızı görebilirmiyiz acaba öyle canım. bide ssk hastalara ne kadar muayene ücreti veriyor bilgin varmı..

Günaydınlar,

Ay kızlar ben çok fenayım bu yaz gününde acayip üşüttüm galiba öksürürken çocuğu çıkartıcam diye korkuyorum..Dün eczaneye gittim bi şurup alayım diye eczacı doktora gitmeden vermem dedi....Ee doktor ne yapıcak film çekemez boğazımda şiş te yok sadece kuru öksürük içimi parçalıyo...3 gündür kızcağazımda uyuyamadı benle beraber...Dün aktardan bi karışım aldım bal,pekmez,zencefil,tarçın,adaçayı,zerdaçal,ıhlamur falan var içinde hamileyim zararı olmaz dimi dedim adam olmaz öksürüğe birebir dedi..Günde 2 tatlı kaşığı yiyorum bakalım ii gelicekmi hafta sonuna kadar deniyim geçirmezse doktora giderim artık...Havalar sıcak sabah akşam duş alıp yattım kapılar camlar fora eee olcağı buydu işte...Ama napayım içimden alevler çıkıyo....

tatlım daha öncede yazmıştım ben doktoruma danışarak toz zencil ve balı karıştırıp günde 2-3 tatlı kaşığı yutuyordum. adaçayınıda içmeden gargara yapıyordum çok iyi geliyor.

canım sigortan kadıköyede ise benim babam ordaki müdürlükte müdür yardımcısı. benimde fındıklıdan kadıköye geçicek sigortam.doğum parasını istersek 10 günde birde alabiliyormuşun diye biliyordum kızlar tam öğrenir yazarım bunuda . bu arda kadıköye bağlı arkadaşlarda varsa onlarada yardımcı olmaya çalışırız..

benim gittiğim hastanede 3-4 boyutluya girmek için ekstra doktor geliyormuş ekstraücret tabi. bende 1-2 kereye mahsus gelsem medical parka orda kızımızı görebilirmiyiz acaba öyle canım. bide ssk hastalara ne kadar muayene ücreti veriyor bilgin varmı..

tatlım daha öncede yazmıştım ben doktoruma danışarak toz zencil ve balı karıştırıp günde 2-3 tatlı kaşığı yutuyordum. adaçayınıda içmeden gargara yapıyordum çok iyi geliyor.

yok yoooook annem burdayıkkkkkkkk :38:

Kadıköy SSK ya bağlı bir İK cı olarak seni ve BABANI çok seviyorum
öperim ellerindennnnn
selam söyle benden :)

gunaydinlar hanimlar ne kadar erkencisiniz boyle sasiyorum benim daha uyuyamama sorunlarim baslamadi cok uykucuyumdur ben uyudugum zaman butun dertlerimi unututurm bakalim nereye kadar surecek bu. nugun bende hayretler icindeyimki sabah 6 da uyandim sonrada devam edemedim uykuma zaten evdeyim butun gun kos kos ne yapacagim simdi zman gecmeyecek en iyisi bugun disari cikmak.

Crafty

saol arkadaşım bi sen sallayıpta cevap vermişsin sabahın köründeki soruma :)))
bu arada yok içime sinmedi ve boyatmamaya karar verdim uzun araştırmalarım sonucu :)

Crafty

saol arkadaşım bi sen sallayıpta cevap vermişsin sabahın köründeki soruma :)))
bu arada yok içime sinmedi ve boyatmamaya karar verdim uzun araştırmalarım sonucu :)

doğuma yakın boyat ama hacı
fotolar öle dipli dipli olmasın
itiraf ediorum bu kadar pimpirikliğime rağmen saçım boyalı olsaydı boyatırdım

günaydın güzel anneler ve güzel annelerin minik bebişleri=))
bugün şişlikle uyandım sabah şişkinlikle uyanan varmı?? özellikle ayaklarım ve ellerim

Back
X