• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
somon balıgı degıl de karides yiyorum ben de:26:
cok yememek lazım bılıyorum ama aglayasım gelıyo karıdes gorunce marketlerde o superfresh urunlerının oldugu dolabın ıcıne gırıp aglamak ıstıyorum:1::27:

anam karides diye içimçıkoo koca bana yedirmiyo yaaa
yesem mi ki ?

sanırım bu günlerde herkes şikayetçi şişliklerden tuzlu su ii geliyo diye duydum deniyen varmı??

dün dr bi işe yaramaz dedi
ayağını dik yat yeter dedi

selam bende Bursadayım ; ben tekstil alışverişinin bi kısmını bebetodan bi kısmını bebeler sarayından yaptım ;
ama sana hastane çıkışı olarak aziz bebe önerebilirim gerçekten kaliteli ve değişik bebeler sarayında var :)
ama bebetonunda 20 li setleri 65 tl idi geçen pazar baktığmızda yüzde 50 indirimdeymiş onlarda çok güzeldi :nazar:
tesekkurler arkadaslar bakarım indirimleri severım :1::1:
bende cumartesi bursada olabilirinnnnnnnnn:34:ikeada gezinen bi ayı görürseniz o benim:49:

ne güldürdün benı yaffffffff süpersın ay ben bugun oglusumu gorcem :8::8::8::8:

ben hala almadım yatagı dün bitr yerde baktım kraft hoşuma gitti eni genişti diğerlerine göre.azıları kare seklındeydı ama benım begendıgım dıkdörtgen şeklindeydi. şimdi onların viscolex ( doğru mu yazdım bilmem ) yatakları varmış ya. onlar çok ince değil mi? kalınlıgı nerdeyse elyaf yastık kadar.şu bizim kullandıgımız hazır yatakların küçük ebatlarında olanlar olmaz mı bu park yataklara? ilk başta file gibi şey yukarıda duruyor ya o taşımaz mı ki bahsettiğim yatakları. viscolex ne bilim çok ince geldi bana.çocugumun sırtmı fılan agrımasın sonra. kraft yatak 300 tl miş. fiyatı uygunmudur sizce?

Back
X